hatsan walter magnum talon tüfek pellet

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • arkadaşlar 5.5 mm hatsan walter magnum talon tüfek kullanıyorum. çoktandır hep jet marka pelletleri kullandım. ancak dürbünlü veya dürbünsüz hiçbir zaman tam olarak sonuç alamadım. sürekli istikrarsız atışlar ortaya çıktı. pelleti namluya koyduğumda pellet 1 mm dışarıda kalıyordu. namluyu kapadığımda ise pelletin dışarıda kalan kısmı dümdüz oluyordu, eziliyordu. asıl sorunun tüfekle alakalı değil de pelletle alakalı olduğunu düşündüm. hatsan servisi aradım ve oradan hangi pelleti kullanmam gerektiğini sordum. jsb, h&n, gamo pro hunter modellerinin uygun olduğunu söylediler. jsb exact Jumbo heavy modelininden sipariş verdim. inşallah atışlar düzelecektir. atış yaptıktan sonra foto atacağım. bu konuda sıkıntı çeken arkadaşlara duyurulur. eğer benim tüfekten kullanan veya kullanmış arkadaşlar varsa fikirlerini merak ediyorum.

  • Foruma hoşgeldiniz. jsb 18 gr pelletler genel olarak her tüfekte isabet sağlamaktadır. Denemenizi tavsiye ederim.

    bt65 sb-w-lw 5.5mm 80-87 Joule.

  • Tufegim hatsan degil kullandigim sert pellette bu olay bende de oluyordu. Fakat isabeti cok etkilemiyordu. Son kullandigim pelletten ise cok memnunum hatsan pointed head 14 grain. Hem fiyati makul hemde cok yumusak yivlere rahat oturuyor ve benim kral tufekte inanilmaz grupman cikariyor.