Kwc pt92 hk

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhaba aranıza yeni katıldım.Havali silah konusunda daha çok yeniyim.Başlangıç olarak ikinci el kwc pt92 semi full auto bir tabanca aldim.metal bilye atmaktadir.genelde fiyati 500 tl civari idi.Ben bir arkadaştan 200 tl ye satin aldim.Hevesle silah markete gidip 1 tane yağlı co2 tup 10 tanede normal co2 tup ve bilye aldim.Hatta cep telefonuma hedef indirerek bilgisayardan hedef ciktisi aldim atıs anina hazirlandim.Silahi denemeden aldım.Bir sorun çıkacağını düsünmemistim.Sonra izledıgim videolardaki şekilde co2 tüpü sarjöre takarken tup komple boşaldı.Heralde ben beceremedim diye düsünerek 2. 3. 4. Tupleride takmayi denedim.Fakat her defasinda tup komple bosaliyor.bir sorun oldugunu dusunerek işgören silahciliga biraktim.bana sarjorun tamir edilebilecegini soylediler.Simdi sizlere asıl sormak istedigim tamire giden sarjor yapilabilen bisimi yoksa tamir goren sarjorden hayir gelmezmi dersiniz?silahi uygun fiyata almis olamamdan dolayi direk yeni sarjor mu alsam?(silahi bana satan kişi istersem silahi geri alabilecegini soyledi sagolsun)ayrica silah aşiri temiz cizik vs birsey yok.az kullanilmis.şimdiden cevaplar icin tesekkurler.(ceptelden yziorum noktalama biraz bozuk kusura bakmayin)

  • Merhaba, hoşgeldiniz. Biraz heves kırıcı durum ama büyük bir sorun yok gibi. Bence bir şarjör daha edinin. Zira atışlar arası uzun doldurma boşlukları istemeyeceğiniz için iki şarjör zaten mantıklı.
    İşgörenden Eser Bey'e durumu anlatın bir şarjör alıp tabancayı orda deneyin sorun çıkarsa tabancayı iade edersiniz.

  • Yorumunuz icin tesekkurler.Evet dediklerinize katiliyorum.sadece en merak ettigim sey bir sarjor tamiri kolay ve sorunsuz yapilabilen birseymi yoksa tamirden gelip gaz kacirma sorunlari yasatiyormu genel anlamda.eger bu hobiden zevk alirsam daha sonra 2.sarjoru ve daha sonrasinda tufek almayida dusunuyorum.Yani sonuca baglar isek bu silahlarin sarjorleri zamanla atiyorum lastikten contadan gaz kacirma yasatip sona tamire gidip duzgunce yoluna devam edebiliyormu?yoksa tamiri umutsuz aletlermi?

  • Endişe etmeyin tamiratı yapilabilen bir sorun servis contadaysa sorun contayı değiştirir yada tüpü delen igne yamulduysada yenisiyle değiştirecektir. Silahi madem yeni aldınız bir süre tek şarjör kullanın sizi tatmin eden bir ürün ise daha sonrasında yedek şarjör ve yedek şarjör kılıflı bir tabanca kılıfı da edinirsin böylece ufak ufak ilerlersiniz. Pt92 ler genel olarak dağınık atan bir tabancadır ancak gerçekci hissiyatı güzel bir tad vermektedir. Güle güle kullanın. Ayrica satın aldığınız arkadaşın ürüne sahip çıkmasını ayrıca tebrik ediyorum bunlar duyarlı ve hep olması gereken davranışlar.

    agt Havalı Hobiler agt