Astronot balığı.

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Arkadaşlar 1 adet 20 cm yada biraz daha büyük astronotumuz var akvaryum artik küçük geldiği için küçüklerini aldık ve doğal olarak ayırdım nasıl değerlendirebiliriz,kargoyla gönderme nasıl olur.

  • Bende bir zamanlar meraklıydım akvaryum işine. İş yerini su bastıktan sonra mecburi emekli oldum bu işten. Astronot veya oskar denilen cins ne kadar dayanıklı bir tür olsa da Kargoda geçireceği süre önemli. Çünkü suyun oksijeninin bitmesi durumunda aklınıza en kötüsünü getirin. Tabiki ben sağlam bir poşet içerisinde muhafaza ederek gönderme işini düşünüyorum. Ama işin diğer bir boyutu Kargo şirketlerinde de sıvı kısıtlaması var.

  • Canlı hiç bir hayvanınızı kargo ile gönderemezsiniz benim bildiğim kadarıyla. Benim 20 cm nin üstünde oscar balığım var ve yurt dışına gitme durumum var giderken onu hibe edebileceğim yine astronot balığı olan bir arkadaş buldum akvaryum sitesinden kendisine vererek gidicem. posete koyup kargolamanız çözüm değil astronotlar güçlü balıklardır o poşetde kolayca delik açabilirler. Hayvancağızı bir akvaryum dükkanına hibe edin yeni bir ev sahibi olsun bakamayacaksanız.

    agt Havalı Hobiler agt

  • Canlı hiç bir hayvanınızı kargo ile gönderemezsiniz benim bildiğim kadarıyla.

    Evet Haklısınız bu konuda

  • En güzelini yapmışsın abi.

    Cricket .22 wst


    8-32x44 AO BSA swt
    6-25x56 Vector optics FFP Counterpunch
    10-40x50 Vector optics Sentinel





  • akvaryum hobisi olanlar ve benzeri durumlar için çok detayların olduğu siteden istediğiniz konudan yardım alabilirsiniz.
    www.akvaryum.com


    canlılarda üsülüne uygun kargolanabilir.

    Artemis süper poze 71 cm tek tetik enjektör


    Hatsan AT44 S 10

  • Astronotlar Çok Güzel balıklar ya :D İlerleyen zamanlarda beslemeyi planlıyorum