Prectetor ayak montaj sorunu

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Yakın zamanda Hatsan 1000 x aldım. Protector dürbün ayağını da aldım. Henüz dürbünüm yok ama meraktan ayağı takayım dedim. En arkada saplama vidası var. Onu vida deliğine denk getiriyorum ayak havada kalıyor. Vida ve saplama milimetrik şekilde oturmuyor. Ayağın yan vidalarını söktüm denedim. Hatta saplamayi bile çıkarıp denedim olmuyor. Nerede yanlış yapıyorum acaba.

    8)

  • Demek istediğinizi sanırım dürbün ayağının vidaları içeriden gitmiyor ve tüfeğinizin gövdesine değiyor.Biraz önce protector görsellerine baktığımda monte edilen tüfeklerin tamamı 135 qe,87 qe gibi oval olmayan dürbün raylarına sahip modeller

    Bu durumda yapabileceğiniz iki seçenek var.Biri ; 11 mm altı oval ,üstü düz ray almak,diğeriyse iade edip normal tek parça ayak kullanmak.

    Benim çinden getirdiğim tek parça ayak oval tabanlıydı uyum sağladı ,daha dürbün almadıysanız da sakın 4x32 tercih etmeyin.Çok küçük bir dürbün olduğundan dampayla kullanamıyorsunuz.3x9x32 ve üstü ideal

  • Saplama vidasını sokunce oluyor. Ama o zamanda yandaki 3 vidadan 1 i kullanılmıyor.oval düz durumu değil aslında. Saplama vidasının ucunu törpuleyecegim sanırım. Dürbün olarak multi x 3-9x40 alacağım.

    8)

  • Hocam tüfekle ilgili küçük bir inceleme yapıp görüşlerinizle birlikte yayınlarsanız memnun olurum. Yurt dışında çok satılan ama ülkemizde çok ilgi görmeyen bir model sanırım.

  • Hafta sonundan sonra detaylı bir yazı yazacağım. İlk izlenimlerimi yazayım. Ağırlık güzel. Dengeli. Ayakta atmaya müsait. Ahşap kundak çok başka hismiş. İlk tecrübem. Daha önceki tüfeğim sentetikdi. Mod125 sniper vortex di. Pazar günü deneme atışına gideceğim.ondan sonra yazarım.

    8)

  • Hw 35 tüfeğime protector ayak ben de aldım , saplama vidasının bulunabileceği noktada zaten adamlar bu vida için yer yapmışlar, dürbün rayı oval ancak yuvalardan dolayı bi sıkıntı yaşamadım , önümüzdeki zamanlarda Hatsan türklerine bu yuvalardan yapıp bu sorunu giderecektir, Türk firmalarını destekliyorum, inşallah kaliteyi daha da artıracaklar!