3 farklı değiştirilebilir calibre seçeneğiyle Kral Puncher Knight W?

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhaba,bugün Alparslan beyin yeni sitesinde Kral'ın son atılımını gördüm.

    Fx'lerde olan sistemi sanıyorum ilk defa yerli firmamız deniyor ve Fx de olduğu gibi opsiyonel değil kutu içeriğine dahil ederek 3 farklı namluyu yanında gönderiyorlar.

    Aslına bakarsanız yeni pcplerde güçten dolayı 6.35 almak daha mantıklı ancak 5.5 pellet bulmak hem daha çok seçenek sunuyor hem de daha ekonomik olduğu için tercihimizi etkiliyor.Bunun yanısıra çok daha fantezi kaldığı için 4.5mm denemeyi düşünmedim bile şahsen ancak güç ayarlı bir tüfekte eğlencesine yapılan hedef atışlarında 4.5 namlu takılarak hava tasarrufu saglayıp keyfi arttırabilir.

    Böyle düşündüğümüzde 4.5 ekonomi,5.5 uzun mesafe,6.35 de tahribat açısından kullanışlı olur diye düşünüyorum.

    Nova Star almayı düşünürken tipini o kadar beğenmesem de mantıklı olması sebebiyle Kral aklımı çelme aşamasında :)

    250 bar olması da artıları arasında ve forumdaki son konularda teknik servis anlamında Kralın Hatsandan olumlu yorumlar almasıyla benım Nova Star sevdam sanırım başlamadan bitecek gibi.

    Ürünü bilmeyenler için temsili bir de fotoğraf ekleyerek konuyu renklendireyim.


    https://ibb.co/WxgnHnB


    [Resim Engellendi: https://i.hizliresim.com/EmomM9.jpg]




    Bu arada hiçbir markaya fanatikliğim yok,sadece kişisel düşüncelerimi paylaşarak fikir alışverişi yapmak amacı ile konuyu açtım..

    KALIBRGUN CRİCKET 5.5 MM


    GAMO CFX 4.5 MM

  • Piyasada zaten mevcut Nemesis olarak çıktı sonradan ismini değiştirmişler.Ben ve daha bir çok forum üyesi kullanıyor tüfeği

    Kral Arms Nemesis

    Discovery Hi 8-32-50 SF

  • Bahse konu tüfeği pompa ile dolduran var mı? Kullanan arkadaşlar tüfek hakkında bilgi verebilir mi? Pompa ile doldurmak çok sıkıntı yaratır mı? Birde tek dolumda ne kadar pellet atıyor? Test eden var mı?

  • Bahse konu tüfeği pompa ile dolduran var mı? Kullanan arkadaşlar tüfek hakkında bilgi verebilir mi? Pompa ile doldurmak çok sıkıntı yaratır mı? Birde tek dolumda ne kadar pellet atıyor? Test eden var mı?

    ben bi kaç defa pompayla doldurdum fakat kesinlikle scuba ile doldurmalısın. tek dolumda 5.5mm de tam güçte 100 bara kadar ortalama 140 pellet falan atıyor. 6.35 de 120-130 civarı pellet atıyor 100 bara kadar. pompa ile çok yoruyor bilgin olsun. aktif olarak spor yapan birisi olarak mecbur kalınmadığı sürece pompa tavsiye etmiyorum 200 bara kadar kolay doluyor ondan sonrası tam bir işkence :D^^



    ''Fx Impact Mk2 - Element Titan 5-25x56 FFP''

    ''Huben K1 - Vortex Strike Eagle 5-25x56 FFP - EraTac Mount''

    ''Huğlu Effecto PX4 LW - Element Titan 5-25x56 FFP''



    ''Husan M71 - Vortex Strike Eagle 1-8x24 AR-BDC3''

    ''Husan Metal Force 12 - Sightmark Core SX 2-7x32 BDC''

    ''Huğlu Veyron Cantilever - Vortex Sparc AR''



    ''Bauer Kompressoren Poseidon Edition PE100-TB''

  • Ben şu an pompa ile kullanıyorum, zor oluyor mu oluyor ama spor olsun diye yapıyorum.Asıl sıkıntı pompanın her dolumdan sonra o ring yırtması sürekli arıza vermesi beni resmen soğuttu bu hobiden.Bugün forumdan biri ile scuba tüp için anlaştım .Pompayı da servise gönderdim.Dolum sıkıntısı yaşanmayacaksa tüfeği şiddetle tavsiye ederim.Harika bir tetiği var,çok isabetli. 250-100 bar arsı 144 atış imkanı veriyor.

    Kral Arms Nemesis

    Discovery Hi 8-32-50 SF

  • merhaba. Ben Azərbaycanda aldım. Çok super. Am bizde 4.5 izin var. 5.5 6.5 namlu onun için vermediler. Ama cok güçlu basincı 250 bar, 500 cc 50 barda bile yakın mesafeye iyi atışlar yapa biliyorum. Ama malesef dolum ucu farklı olduğu için yeniden dolduramadım. İnşALLAH bir skuba ve elektrikli dolum almayı düşünüyorum. Aliexpreste vaktım derdeyse 200 dolardan başlıyor. Her kese tavsiye ederim. Hayrını görün İnşALLAH. Azərbaycandan her kese selamlar.