Chrono programi

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Chrono connect pro kullanabilirsiniz. Fakat yazılım içerisindeki yönergelere ve ölçümlere dikkat etmelisiniz. Aksi takdirde dengeli bir sonuç alamazsınız.

  • Doganates hocam Chrono Connect Mobile Lite uygulamasını tavsiye ederim. Kendim henüz kullanmaya başlamadım fakat biraz kurcaladım. Kullanımı kolay bir uygulama (en azından kullanırken matematik profesörü gibi işlemler havada uçuşmuyor), tüfeğinizin çoğu teknik detayını (pellet hızı, pelletin taşıdığı enerji, hedefe ulaşma süresi, atış/güç grafiği vb.) size aktarıyor, oldukça gerçekçi sonuçlar veriyor. Önce bende şüphe ettim fakat Youtube üzerinde dolu video var gerçek cihazlarla yapılan ölçümlerle +/- 10 fps sapma yapmıyor bile. Yalnız uygulamayı kullanmaya başlamadan önce Murat Hayta hocamın dediği gibi gerekli ayarları yapmalısınız. Eğer halledebilirsem fotoğraf eklerim bu ayarlar hakkında.

    Seneye Kral Puncher Marine Pro 4.5mm PCP almak istiyor.

    It will be ready for FT with a nice scope.

    Tüfeğin kullanım amacı: 150-200 metrede tek delik şeklinde grupman yapmak.:D



  • Chrono Connect Mobile


    Gerekli mesafeler bu resimdeki gibi şematize edilmiştir. Eğer birimi metrik seçerseniz daha verimli sonuçlar alırsınız. Bilginize sunarım hocam.