Dürbünsüz 80 metre atışım

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Atışlar iyi elinize sağlık.Yanlız yanlış anlaşılmasın yamuluyor olabilirim , bana o mesafe 80 metreden kısa gibi geldi.Nasıl ölçtünüz bilgilendirirseniz sevinirim.İyi atışlar. :thumbdown:

  • şerit metre ile ölçtük birtane daha video var orda mesafe biraz daha iyi belli oluyor 2 video koymuştum ama 1 tanesini yayınlamışlar 2.videoyu başka bir video sitesine tekrar koydum orda mesafe daha açık seçik belli oluyor video o sitede yayınlansın tekarar foruma koyucağım.

    Evanıx s 10 blızzard - BSA 3,5x10-40

  • videoyu bir kaç kez izledim mesafe tahminime güvenirim.


    80 temiz var .


    güzel ve temiz atış. zaten derim bu dürbünlere gerek yok diye :)

    FX Gladiator
    FX GLAD.........
    egeteam.png

  • nası göz var abi sende ben bırak ayakda desteksiz hayatta vuramam helal olsun havada rüzgarlı galiba biraz harika olmuş tebrik ederim

  • Eline Sağlık Yusuf. Güzel atışlar. Dürbünü ve dampa yı aldığında daha iyi atışlar yapacağına eminim.

    FX T 12 + BSA 8-32X44+FX Pompa
    Remington Airmaster 77 + Tasko 3-9X32
    anadoluteam.png

  • harika, eline sağlık ;d;

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png

  • Şu uzun menzilli nokta atışlarını çok seviyorum, benim için atıcılık demek uzun menzil nokta atışı demek.....eline sağlık güzel atışlar.

    Hatsan AT44WX-10 Premium Combo 5,5 mm.+Optima 3-12x44 AOE
    Hatsan Mod 95 SAS 4,5 mm+Optima 1x40 Red Dot
    Huğlu 104A Süperpoze Çift Tetik. (Av tüfeği ama avcı değilim, rahmetli babamın hediyesidir.)

  • Exador,


    Bize göre 3 lü 5 li atışlarda, 10 metrede tek delik yapamayan mühimmat ile uzun menzil atışları hayaldir. Bizim tüfeklerimize göre de benim favorim 50 metre de grupman. Dış etkenlerin daha az olduğu orta sınıf bir mesafedir. 100 metre ve üzeri atışlarda dış etkenler (rüzgar v.b.) hedefi vurmanızda yada grubunuzu yapmanızda çok daha etkili oluyor. Dürbünsüz ve ayakta desteksiz, 80 metre cidden zor bir atış.

  • Gözle görülebilen her şey silahında etkili menzili içerisinde ise rahatlıkla vurulabilir ..Kartalcin de bunu yapmış ama desteksiz atması takdire değer ;d;

  • abi ben bu kartalcinle 2 sefer buluşma yaptım bir kere bile destekli atış yaptıramadım adama hep ayakda atış yapıyo desteksiz diz bile çökmüyo neden anlayamadım arkdan enseme bir yumruk atarlar elimden tüfeği alırlar kaçarlar diye geliba destekli ve çökerek atış yapmıyo diz bükmüyo #hims

  • tek istediğim şey şu tüfeğin arpacığının biraz daha ince olması uzak mesafeye nişan alınca arpacık kalın duruyor olmazssa bi tane yedek arpacık alıp eğe ile incelticem.

    Evanıx s 10 blızzard - BSA 3,5x10-40

  • sağol dostum videoyu sen çekmeseydin bu paylaşım olmıyacaktı.

    Evanıx s 10 blızzard - BSA 3,5x10-40

  • kartalcığım gerçekten güzel atışlar olmuş tebrik ederim

    hamdım piştim yandım oldum.

  • tek kelime ile süper hele gezle o mesafe harika yaf azım açık kaldı dün memlekete gttim bende cfx le 100m atışı denedim promagnumun okadar uzak mesafede istikrarlı olmaması beni hayal kırıklına uğrattı buluşmadan biri bana aır arms pellet vermişti onnar harikaydı ;şrofls;.

    FİLİNTALAR GRUBU
    Daystate Airwolf MCT Tactical .22
    [size=12] [font='Arial, Helvetica, sans-serif'][b]Hawke Sidewinder30 6-24x56 IR SR PRO