Hatsan Mod 25 Special Edition

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhaba Dostlar


    Geçen gün Bozkurtav da Mod 25 Special Edition havalı tabanca gözüme çarptı. Daha önce Mod 25 tabancam vardı. Yüksek gez göz hoşuma gitmemişti. Mod 25 supercharger ürününe ise bir türlü ısınamadım. Ardından Mod 25 Supertact aldım. Tamam hoş görünüyor ama isabet oranı vasat. Yaylı pistonlu ürünleri severim. Zoraki ve Crossman favorilerim ama tek kırmada istenilen güç veremiyorlar. Gamo ve Beeman ise tek kırmada 120 m/s geçemiyor. Gerçi Beeman ın isabeti efsane.

    Neyse Mod 25 Special Edition tip olarak hoşuma gitti. Mod 25 deki yüksek gez göz yok. Daha çok Superchargere benzettiler ve onun kadar güçlü. XRS geri tepme sistemi ise efsane çalışıyor. Ürünü aldım ve denedim. Tetik yumuşak XRS sayesinde güzel atışlar yapabiliyorsunuz. Hatta bu ürün çok ama çok hoşuma gitti. En dandik pelet ile çok isabetli atışlar yaptım. 15 metrede demir kutu içindeki pul hedeflerini rahatlıkla vurabiliyorum. 15 metrede boş ve kalın bir parfüm şişesini tuz buz etti. Ürün oldukça güçlü.Hemde 4.5 mm pelet ile.

    Yani diyeceğim Mod 25 Special Edition olmuş. Tek kırma ile güçlü bir tabanca arayan kişiler bu fiyat/performans canavarını kaçırmasınlar. Beklentim düşüktü ama ürün beni fazlasıyla memnun etti ve vazgeçmek istemediğim ürünler arasına girdi.

    Diana
    Weihrauch
    Crosman

    Hatsan
    Reximex

    Evanix

    KalibrGun
    Air Arms

    AirForce

    FX

    Zoraki

    Walther

    Daisy

    Beeman


  • Uzun süredir havalı bir tabanca bakıyorum ve deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkürler hocam. Hakkında fazla bir inceleme bulamadım ama sizin gözlemleriniz sonrası denemeye değer bir ürün olduğunu düşünüyorum.

    ;avci;Ser4827_Mod99

  • Abi satmayı düşünür müsün :D

    Rifle

    Kral Empre X RG / .25
    Huğlu Effecto Px5 Pro / .22
    Hatsan Galatian LW RG / .22

    Hatsan AT44 LW RG / .177

    Hatsan Mod 85 Sniper / .177

    Ersüs ERS-2017 / .410 ga


    Scope - Red dot

    Vector Optics Everest Gen2 3-18x50 SFP

    Vector Optics Maverick-lll 1x22 S-SOP

    Solognac 4-16x50 SFP