Zoraki HP 01- Red dot

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Selamlar, Adım Ragıp Oy. Airguntürk ailesine yeni katıldım ve iyi ki katılmışım. Biraz trap atıcılığından sonra, 36 çap .410 kalibre Haniç lever action 40 metre hedef atışlarına başladım. Atışlara tek veya arkadaşlarla gitmemden ötürü, evden sesler yükselmeye başladı :). Oldukça detaylı bir airguntürk araştırmasından sonra Zoraki HP 01 light aldım. Atacağım veya atacakları mesafe Maximum 20 metre olduğu için bu seçimi yaptım. Bu silahıma red dot veya reflex sight almak istiyorum. Sitede oldukça detaylı araştırmama rağmen ne almam gerektiğini kesinleştiremedim. Atacağım mesafe kısa olduğu için en ideali reflex sight olduğunu düşünüyorum. Aşırı pahalıya kaçmadan, ayarlaması hemen bozulmayacak reflex sight önerilerinizi bekliyorum.


    Bu yazıyı yazdıktan sonra araştırmayı biraz genişletince Vector optics frenzy 1x17x24 red dot düşünmeye başladım. Fakat bu reddot un, Zoraki HP 01 light için olabilirliğini bilmiyorum. Yardımcı olabilecek var mı ?

    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen kuzucuk ().

  • Sn. Kuzucuk,fiyat, isabet ve sağlamlık açısından belkide Türkiye'deki en iyi silah olan Zorakinin her iki modelini de kullanıyorum. Özellikle ultra için dipçik takıldıktan sonra uzak mesafe atışlarında optik destek arayışından, bu silahın hareketli kurma kolu üzerine ne takılırsa takılsın istediğim sonucu verme ihtimalinin zayıf olacağını düşündüğüm için vaz geçtim. Ama eminim hobicilerden buna kesin ve kalıcı çözüm bulan vardır.

    "Kendini bil"


    Hatsan mod. 45 (1993 model)
    Hatsan mod 87 QE
    Hatsan Escort MPA- TS


    Kral Puncher Maxi
    Kral NP01

    Kral Puncher Nemesis


    Huğlu Effecto PX5 Pro


    Zoraki HP 01-02 light (4.5)
    Zoraki HP01-02 ultra (4.5)


    Crosman Vigilante
    KWC Mauser M712

    Gamo PT85

  • Sayın Umtsy, bilgilendirme için teşekkür ederim.