Karakuscher micro bağlı regülatör

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Konuyla alakası bu konuda çok tecrübeli bir üreticinin aramızda olması. Güç ayarı esas olarak basınç-hız çan eğrisini güzel veren grupman odaklı Kral modellerinde biraz gereksiz, hafif pellet,kısa mesafelerde işe yarayabilir. Bir satış stratejisi olabilir ancak Reximex deki çekiç yay gerginliği , regülatör ve hava çıkış ayarları gibi sonsuz kombinasyonlar sunan modeller neden Kral da yok anlamış değilim. Konu başlığı olan micro regülatörü bench atışlarında gerek ayarının kolay olması gerekse arıza ihtimalinin düşük olması sebebiyle Dazzle modelinde düşünebilirsiniz, sonra eğer başka silah alırsanız onda da regülatörünüz oluyor.

    Bu arada MK3 cidden fark yaratabilir. Yurtdışı forumlarda yutkunarak takip ettiğimiz bazı aparatların ülkemizde üretilmesi sevindirici. Aynı şeyi isabet değerlendirmesini doğru olarak yapabileceğimiz kaliteli yerli pelletlerde de görmek isteriz.

    Bu arada çok önemli bilgi hazinesine sahip forumumuzun bir alım- satım sitesinden fazlası olduğunu da böyle başlıklar altında paylaşacağımız bilgilerle sağlamak elimizde, neden eski üstadlarla birlikte diğer hobidaşlarımın foruma tecrübe-bilgi paylaşımını bıraktığını da anlayamıyorum.

    MK2 test raporlarımı hazırlayabileceğim uygun zaman aralığını da iple çekiyorum.

    Bilgi için sağolun pcp lerde yeniyim yavaş yavaş geliştirmeye çalışıyorum kendimi

  • MK2 5.5 kal. 32 cm namlu NP01 ve gramajı seçilmiş JSB 14.30 gr. Express 140 bar atışlarında %2 ES verdi bu sonuç bir regülatörlü silahta istenilen aralıkta. Yalnız regülatörün ayar memesi iki farklı kalibrede 0.25 ve 0.8 mm, burada silahınızın tüp kapasitesi önemli, eğer büyük tüpte küçük meme kullanılırsa, regülatörün iki atış arasında (özellikle yarı otomatik ve şarjörlü atışlarda) plenum gibi davranan tüpünüzü istenen basınca getirmesi zaman alacaktır, bu durum sapmayı artırabilir. Bu önemli bir ayrıntı. Farklı basınç ayarlarında hız ölçümlerini paylaşmaya devam edeceğim. Bu arada 32 cm namluya çevirdiğim NP01 in zaten iyi olan isabeti daha da iyi oldu. En iyi sonucu Express ile veriyor, ancak seçilmiş gramaj ve MK 2 silahı 30-40 m. mesafelerde sıkıcı bir tek delik silahı haline getirdi.

    "Kendini bil"


    Hatsan mod. 45 (1993 model)
    Hatsan mod 87 QE
    Hatsan Escort MPA- TS


    Kral Puncher Maxi
    Kral NP01

    Kral Puncher Nemesis


    Huğlu Effecto PX5 Pro


    Zoraki HP 01-02 light (4.5)
    Zoraki HP01-02 ultra (4.5)


    Crosman Vigilante
    KWC Mauser M712

    Gamo PT85