Kral puncher breaker bullpup pellet önerisi

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Bugün 5.5 mm kral puncher breaker bullpup aldım pellet önerisi olarakta jsb önerdiler. Tavsiye verebileceğiniz başka pellet var mı ?

  • Çok uzak atış düşünmüyorsan Spoton pointed deneyebilirsin 22grn gibi bir ağırlığı var tahribatıda iyi

    FX Dreamline Compackt 5,5 mm + zeiss 5*25*50 ffp satılık

    kral puncher np01 5,5mm + leapers 3-12*44 mini swat mildot satılık

    reximex tormenta 5.5 mm + tac vektor 4-16*50 sf satılık

    kral mortal 5,5 + tac vektör sentinel 4-15x50 e-sf satılık

  • Piyasada çoğunlukla mevcut olan solid ve gmax pelletler ile daha önceleri kullandığım hatsan ve spoton pelletler arasında nedense bir isabetsizlik farkı yaşıyorum, sorun benden de kaynaklanıyor olabilir çok emin değilim ama gördüğüm kadarı ile solid ve gmax pellet lerde geçiş noktaları (üstteki resimde kırmızı işaretli noktalar) daha sert ve pellet uçları daha düz (yine üstteki resim yeşil işaretli nokta)

    Adsız.png

    Ancak spoton ve hatsan da durum alttaki resim deki gibi geçiş noktaları daha ince ve pürüzsüz uçları daha yuvarlak (veya yassı mı desem bilemedim) bu durum isabet açısından bir fark yaratırmı (kalible 6.35, spoton 44 grain, hatsan 45 grain, solid ve gmax ise 46 grain kullanıyorum).

    Veya önerebileceğiniz piyasada bulunan bir pellet varmı daha iyi isabet oranına sahip.

  • Hatsan Flash 18,13 de fena değil. Bana göre Pars ile eşdeğer. Eğer isabette tutarlılık istiyorsanız ister Pars olsun ister Spoton üşenmeyip pelletleri bir hassas terazi edinip tartarak ağırlıklarına göre gruplayacaksınız, ben öyle yapıyorum. 18.13 diye baktığımız pelletlerden aynı kutuda 17.8 de 18.0 da, 18.4 de 18.6 da çıkabiliyor. Bunları ağırlıklarına göre gruplayıp aynılarından atarsanız daha tutarlı sonuçlar görürsünüz.

    Niksan Ozark-TW 5,5 mm + Huma Air regulator+Discovery 6-24X44 SF IR

    Reximex Meta Premium 5,5 mm + Nikko Stirling Diamond 6-24X50 FFP

    Gamo Coyote Black 5,5 mm

    Zoraki HP01 4,5 mm

    Beretta Elite II CO2

    Mavoric M1 Semi Auto 12 CAL

  • Olabilir hiç tartma ihtiyacı duymadım peletleri, bana ağır pelet lazım ama en az 42 grain, tüfek hatsan hercules hafif ağırlıklardaki peletleri sapıttırıyor 50 metrede bile grupman yapamıyorum hafif pelet le