Cometa Lynx v10 5.5
KİMDE NELER VAR GÖRELİM...
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hw 95 5.5
Diana 460 5.5
-
Selamlar, yeni katıldım foruma.
Hatsan Jet 3 - .22 cal
Hatsan Bullmaster .25 cal
Daystate Alpha Wolf Safari .25 cal
-
Mod 125 sünnetli olan galiba abi
Hala duruyor demek

evet eve gelen geri gitmiyor
-
[image='14860','original'][/imag
Envanterinizin çoğu 4.5 kalibre neden acaba
-
Envanterinizin çoğu 4.5 kalibre neden acaba
şu an olmasada FT müsabakalarına katılıyorum coğu Ft müsabakaları için ayarlanmış tüfekler hatta bazıları madalya almıştır
-
Anlıyorum benim 3 tane 5.5 mm havalım var bir tane grupman yapmak için 4.5 mm istiyorum HATSAN Striker 1000S yaylı 4.5mm nasıldır sizce
-
Hatsan hercules 666 - factor rc - jet 2- fx m3
-
Anlıyorum benim 3 tane 5.5 mm havalım var bir tane grupman yapmak için 4.5 mm istiyorum HATSAN Striker 1000S yaylı 4.5mm nasıldır sizce
4.5mm bulmanız biraz zor strikerdan ziyade grupman yapacaksanız mod85 sniper yada mod 87 qe ye bakın derim ancak bu aralar hatsan 4.5mm tüfeği iç piyasaya vermiyor
Hatsan tüfeklerinin üzerinde çalışmanız lazım çalışırsanız oldukça iddalı hale geliyorlar
-
4.5mm bulmanız biraz zor strikerdan ziyade grupman yapacaksanız mod85 sniper yada mod 87 qe ye bakın derim ancak bu aralar hatsan 4.5mm tüfeği iç piyasaya vermiyor
Hatsan tüfeklerinin üzerinde çalışmanız lazım çalışırsanız oldukça iddalı hale geliyorlar
Bende mod 87 qe var. Daha iyi grupman için Neler yapabilirim ?
-
Bende 1 yıldır bu siteyi takip ediyordum heveslendim 1000s vortex le aranıza katıldım .Fakat zehirlendim galiba niksan ozark TS 5.5 pcp ile el yükselttim bakalım işin sonu nereye varacak😀
-
Bende mod 87 qe var. Daha iyi grupman için Neler yapabilirim ?
tetiği modifiye etmeniz lazım
birde vortexine muhtemelen aşırı hava basılmıştır 125 bar civarıdır onu 100 bara düşürmelisiniz. ama en önemlisi tetik iyi bir grupmanın 2 baş rol oyuncusu 1 namlu 2 tetik
-
tetiği modifiye etmeniz lazım
birde vortexine muhtemelen aşırı hava basılmıştır 125 bar civarıdır onu 100 bara düşürmelisiniz. ama en önemlisi tetik iyi bir grupmanın 2 baş rol oyuncusu 1 namlu 2 tetik
Teşekkürler. Tetiği nasıl modifiye edebilirim ? 100 bar yapınca kaç metreden grupman yapılabilir ? Dürbün almadım. ( yanında gelen 4× 20 yi dürbünden saymıyorum.) Vaktiniz varsa anlatabilir misiniz ?
-
Teşekkürler. Tetiği nasıl modifiye edebilirim ? 100 bar yapınca kaç metreden grupman yapılabilir ? Dürbün almadım. ( yanında gelen 4× 20 yi dürbünden saymıyorum.) Vaktiniz varsa anlatabilir misiniz ?
tetik için bu sitede yazmış olduğum bir konu var bulabilirsem linkini atarım . vortex 100 bar olunca silahınızın gücü 16j civarına düşer 50m içinde grupmanlar yapabilirsiniz.
-
reximex thron gen 2
-
REXİMEX TORMENTA PCP 5.5mm.
-
REXİMEX TORMENTA PCP 5.5 MM.
-
imzamda olanlar var
-
Hatsan Torpedo 155 VORTEX 6.35
Hatsan Mod 95 5.5
Hatsan Mod 85 Sniper VORTEX 4.5