Hatsan mod 25 tact vortex qe

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Arkadaşlar merhaba

    Hatsan mod 25 tact vortex qe bu modeli almaya karar verdim yanlız kafamda bazı sorular var bu modelin üç versiyonu var vortex olmayan yaylı model birde qe olmayan dipçik li düz modeli bu özelliklerin her biri 150 tl fark ediyor. Sizden ricam bu modelleri bilen arkadaşların fikirleri nedir.

    Vortex yaylidan daha mı iyi güç olarak hangisi öndedir.

    Namlu farkları nelerdir qe namlu sadece görüntü için mi boy farkı varmı sesi kesiyor mu ağırlık farkları varmı. Satış sitelerinde bu sorulara net cevap lar yok arkadaşlar o yüzden bu konuyu açma gereği duydum

    Birde lw namlu istediğimiz boyda sipariş verebilir miyiz.

    İlginize teşekkürler.

  • Merhaba. Vortex qe 4.5 mm olanı bende var. Kullanımı güzel tüfek tabanca karışımı bir alet. Sessiz bir silah. Alırsanız 4.5mm olandan alin derim.

  • Normal modeli yaylı. Vortex olanı pistonlu. Vortex QE ise QE namlu yani moderatörlü namlu. Atışlarda daha sessiz. Ben bu ürünlere sahiptim. hem 4.5 hem de 5.5 ve Vortexli. Benim tecrübem 5.5 mm bu ürün ile verimsiz. Bu modelin Vortex versiyonu da sorunlu. Vortex patlak oluyor ve düşük güçte atıyor. Yaylı olan en güçlüsü. Ayrıca normal Hatsan mod 25 tact ürününe moderator takabilirsiniz. Daha şık durur ve moderatoru söktüğünüzde sırt çantasında bile rahatlıkla taşınır. Kısaca Hatsan mod 25 tact 4.5mm düz olanı almak Vortexe göre daha güçlü ve daha isabetli . Bu düşük güçte bir silah Vortex burada fark yaratmayacak. Ben olsam bu model yerine ikinci el Zoraki Ultra bakardım ya da Crosman 1377.

    Diana
    Weihrauch
    Crosman

    Hatsan
    Reximex

    Evanix

    KalibrGun
    Air Arms

    AirForce

    FX

    Zoraki

    Walther

    Daisy

    Beeman


  • İlginize teşekkür ederim

    Ben daha önce mod 25 süper changer 5.5 kullandım çokta memnundum tact serisi kafamı karıştırdı vortexden vaz geçtim sizinde dediğiniz gibi yaylı bence de daha iyi bu modelde qe namlu ile normal namlu arasında tam olarak nasıl farklar var uzunluk ve kalite olarak sizce qe namlu mu alayım normal namlu mu

  • Qe namlu havalı duruyor. Kabaca şöyle düşün. Namlunun ucuna moderatör takılı bir namlu. Dolaysıyla daha uzun bir namlu. ,

    Normal mod 25 tact ucuna moderator takabiliyorsun. Onu yaptığında aynı uzunluğa ulaşıyorsun. Avantajı moderatörü söküp tüm tertibatı sırt cantanda taşıyabilmen. QE namlu uzun olduğundan dolayı sırt çantasında taşıyamazsın.

    Her iki ürünün güçleri aynı. QE olunca daha güçlü olmuyor. Ayrıca bu ürün öyle sesli bir ürün de değil.

    Diana
    Weihrauch
    Crosman

    Hatsan
    Reximex

    Evanix

    KalibrGun
    Air Arms

    AirForce

    FX

    Zoraki

    Walther

    Daisy

    Beeman


  • Çok teşekkür ederim ustam verdiğiniz bilgiler için kafamda netleşti artık biz iki tane alicaz arkadaşla beraber o yüzden doğru karar vermek için biraz araştırma yaptım bayilerde olmadığı için inceleme şansım yoktu tekrar teşekkür ederim iyi hobiler.