Ultra güçlü ve hassas pellet

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Arkadaşlar yapmış olduğum bir pelleti sizlere tanıtacağım.Pelletimiz Rws super hollow point 6.35 1.62 gram (25 grain) pelletin üzerine özenle dökülmüş japon ile 4.5mm 0.35 gram (5.5 grain) çelik bb ile yapılmıştır :) .Tahribatı aşırı yüksektir namluya sürtme gibi bir olayıda yok ve en önemliside sağa sola sapmadan mükemmel atışlar yapabiliyoruz.15 metreden 5 atış tek delik daha uzun mesafeye deneme şansım olmadı.Pellet vuruş esnasında 2ye ayrılıyor bb farklı yerden çıkıyor pellet ise vuruş anında bb den ayrılırken takla atıyor extra tahribata yol açıyor.Tek dezavantajı öndeki ağırlık fazla olduğu için normal pelletlere nazaran düşüş sergiliyor uzun mesafelerde sonuç ne olur bilemiyorum denemenizi tavsiye ederim. RWS Super Hollow Point ve 4.5MM BB

    Hatsan Predator 666 6.35

  • ""Pellet vuruş esnasında 2ye ayrılıyor bb farklı yerden çıkıyor pellet ise vuruş anında bb den ayrılırken takla atıyor extra tahribata yol açıyor"" bu yazdığınız bu pelleti kullanmamanız için yeterli sanırım.TEHLİKELİ.

    • Kral Bigmax X 6,35 +VECTOR Counterpunch 6-25x56 FFP
    • Kral Puncher Breaker W 5,5-6,35 +VECTOR Capricorn 4.5-14x44 FFP
    • Kral Puncher Jumbo W 4,5 mm+VECTOR Taurus 3-18x50 FFP
    • Zoraki HP01-02 Ultra 4,5 mm+Bushnell Reflex Red Dot Sight