Eser Es-92 havalı tüfeğimin tamirini yapacak yer

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhaba arkadaşlar

    Babadan kalma bir tüfeğim var beraber atış yapardık. Baba gitti o kaldı:) Ancak bir kullanayım dedim içinden silikon parçalar çıktı ayrıca tüfeğin namlusunu kırmaya çalışıyorum geri geliyor. Bunun bakımını yaptırabileceğim bir yer önerir misiniz? Fabrikası kapandı herhalde konya'da yapan yer var mı yoksa il dışına da gönderebilirim. Bana bu konuda yardımcı olursanız çok memnun olurum.

  • Normal şartlarda yay ve conta değişimi kendiniz yapabilirsiniz çok zor değil fakat namlunun kurulmaması tetikte sıkıntı olabileceğini düşündürttü bana, internette Konya havalı tüfek tamiri diye aratırsanız bu iş ile ilgilenen kişileri bulabilirsiniz veya facebook gruplarında bulabilirsiniz. Grupta bende yeniyim bu işler ile ilgilenen varsa gönderiyi görecektir mutlaka.

    Rifle

    Kral Empre X RG / .25
    Huğlu Effecto Px5 Pro / .22
    Hatsan Galatian LW RG / .22

    Hatsan AT44 LW RG / .177

    Hatsan Mod 85 Sniper / .177

    Ersüs ERS-2017 / .410 ga


    Scope - Red dot

    Vector Optics Everest Gen2 3-18x50 SFP

    Vector Optics Maverick-lll 1x22 S-SOP

    Solognac 4-16x50 SFP

  • Normal şartlarda yay ve conta değişimi kendiniz yapabilirsiniz çok zor değil fakat namlunun kurulmaması tetikte sıkıntı olabileceğini düşündürttü bana, internette Konya havalı tüfek tamiri diye aratırsanız bu iş ile ilgilenen kişileri bulabilirsiniz veya facebook gruplarında bulabilirsiniz. Grupta bende yeniyim bu işler ile ilgilenen varsa gönderiyi görecektir mutlaka.

    cok arastirdim ama tum kapilar yuzume kapandi gercekten yoruldum yok parcasi yok yok yenisini al o yuzden buraya sormak istedim.

  • cok arastirdim ama tum kapilar yuzume kapandi gercekten yoruldum yok parcasi yok yok yenisini al o yuzden buraya sormak istedim.

    Konya'da av bayilerinin olduğu bir yer vardı tam hatırlamıyorum ama oraya gidip sorarsanız tamirci bulursunuz bir şekilde hallederler

  • Konya'da av bayilerinin olduğu bir yer vardı tam hatırlamıyorum ama oraya gidip sorarsanız tamirci bulursunuz bir şekilde hallederler

    lutfen hatirlayiniz yardimci olun her yeri aramaktan ve olumsuz donuslerden yoruldum:)

  • lutfen hatirlayiniz yardimci olun her yeri aramaktan ve olumsuz donuslerden yoruldum:)

    Konya silah üretiminde çok iyi bir yer illaki vardır satıcıların tanıdıkları birileri onlara sormanız yeterli

  • Markayı merak ettiğim için Google'da aradım, sizin tüfeğiniz sanırım Düzce'deki Eser Silah Sanayi imalatı. Bazı websitelerinde farklı modellerinin hala satışı varmış gibi görünüyor ama güncel olduklarını sanmam. Google'dan bakınca Düzce'de fabrika adresi ve telefonu var (0380 5375085). Onları aradınız mı hiç ? Fabrika kapanmış bile olsa eğer aktifse o telefon numarasından belki şu anda ne yaptıkları öğrenilebilir. Belki başka firma olarak devam ediyorlar. Diğer bir olasılık da , bildiğim kadarıyla Düzce'de Pusat Arms diye bir PCP imalatçısı var, çok tanınmıyor, bir ihtimal ustaları oraya geçmiş olabilirler ve ulaşılabilirse belki yardımcı olabilirler.

    Niksan Ozark-TW 5,5 mm + Huma Air regulator+Discovery 6-24X44 SF IR

    Reximex Meta Premium 5,5 mm + Nikko Stirling Diamond 6-24X50 FFP

    Gamo Coyote Black 5,5 mm

    Zoraki HP01 4,5 mm

    Beretta Elite II CO2

    Mavoric M1 Semi Auto 12 CAL

  • Konya silah üretiminde çok iyi bir yer illaki vardır satıcıların tanıdıkları birileri onlara sormanız yeterli

    Konya cevre ilceleri basarili bakin en az 6 kisiye gittim ancak beysehir e gitmek zorunda kalacagim

  • Kardeşim bende konyadayim 20 sene önce üretimi bitmiş hüsran marka bı tüfeği tek başıma toplamisligim var. Yay ve piston kecesi uydurmak kolay fakat benim topladigim tüfek gibi tetik mekinazmasi gez arpacık vs parçaları temin etmek çok zor eski tufeklerde üretimi bitmiş yada uygun parça olmuyor bazen tüfek tamircileri de uğraşmak istemiyor. Ben 5 ayda gittiğim şehirlerde sanayide falan bulduğum parçalarla topladım ama yinede benimle irtibata geçersen elimden geldiğince sana yardımcı olmaya çalışırım.

    -hatsan mod 25 supercharger 5.5
    -zoraki ultra 4.5
    -beeman p17 4.5
    -ekol es 55 4.5
    -optima 3-9x44
    -gamo p800 4.5