USTALAR ABİLER BU DÜRBÜNLERDEN HANGİSİNİ ALAYIM BAKAR MISINIZ ?

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • anladım hocam şimdi sen diyorsun balonun uzun kalan o boğaz kısmını kesicez silindir gibi kalıyor öylece mi sıkıştırıcaz yoksa onuda açıcaz mı toplamda 2 balon kullanıcaz o zaman,bide ayakları sıkarken önce sol çaprazsa sonra sağ çapraz o şekilde az az eşit sıkıp en son tam sıkıcaz değilmi birde ince ayar nasıl yapmak gerekir.Tüfeği biraz dürbünsüz rodajlama yapimmi vortex ama gerek varmıdır acaba.

    Balon boğazları dürbüne önden ve arkadan giydirilip düzeltilcek biraz zor ama dikkatli şekilde yırtmadan yapın acele etmeden.

  • Balon boğazları rulo olcak kesilmiycek ince balon olursa daha iyi olur balonun hem alttan hem ustteki sert yerden kesin once rulo kalsin vidalari capraz yavaş yavaş eşit sıkın vidalari yalama yapmamaya dikkat edin dürbünü takmadan önce rodajlama oluyor Namludaki fazla yağ gitsin diye ben 3 kutuya yakın pellet harcadım hatırlatmanız iyi oldu bi süre dürbünsüz kullanın öyle de gayet zevkli oluyor 2 3 kutu pellet bitince namluyu yağsız kuru bezle temizleyin dürbün ayarını 45 50 metreye masayla sabit şekilde yapın ayakta ayar imkansız dürbünün aynisindan bende de var ayar yaparken dikkat edin ayar yerlerinde 2şer vida var bazen gevşiyo düşerse bidaha bulmak zor çok fazla uğraşmazsaniz sorun yapmiyor.

    biraz uğraştırıcak galiba ilk fırsatta bunu denicem hala dürbünsüz atıyorum ama tüfek inanılmaz zevkli bu arada teşekkürler ilgi alaka bilgilendirme için.

  • Kesinlikle protector ayak lazim, dampa bile kurtarmaz 135QE'in tepmesine.


    Ve Durbunu kaliteli alin, eger butceniz varsa, birseferde alin ve kurtulun.


    Hawke 4x32 mil-dot + Protector ayak isinize gorecektir

  • Kesinlikle protector ayak lazim, dampa bile kurtarmaz 135QE'in tepmesine.


    Ve Durbunu kaliteli alin, eger butceniz varsa, birseferde alin ve kurtulun.


    Hawke 4x32 mil-dot + Protector ayak isinize gorecektir

    vallah hocam victor aldım daha montaj imkanım olmadı kusursuz bi montaj yapmak istiyorum protectorde aldık lakin protectorsuz kullanan sorunsuz arkadaşlarda görünce işin gerçeği iade etmeyide düşündüm bilmiyorum inş. elimize yüzümüze bulaştırmadan hallederiz.Bu arada dürbünün göstergeleri çok güzel.

  • vallah hocam victor aldım daha montaj imkanım olmadı kusursuz bi montaj yapmak istiyorum protectorde aldık lakin protectorsuz kullanan sorunsuz arkadaşlarda görünce işin gerçeği iade etmeyide düşündüm bilmiyorum inş. elimize yüzümüze bulaştırmadan hallederiz.Bu arada dürbünün göstergeleri çok güzel.

    Bence iade etmeyi düşünme. Emin ol dürbün ayarinin tepme yüzünden bozulmasini hiç iistemezsi insani kanser eden bir durum.

  • biraz uğraştırıcak galiba ilk fırsatta bunu denicem hala dürbünsüz atıyorum ama tüfek inanılmaz zevkli bu arada teşekkürler ilgi alaka bilgilendirme için.

    Rodajlama bitene kadar dürbünsüz atışın keyfini çıkarın hocam yolunuz uzun :)

  • Rodajlama bitene kadar dürbünsüz atışın keyfini çıkarın hocam yolunuz uzun :)

    tamm

    Bence iade etmeyi düşünme. Emin ol dürbün ayarinin tepme yüzünden bozulmasini hiç iistemezsi insani kanser eden bir durum.

    Tamamdır iade işi iptal dürbünsüz kullanmaya devam edeyim şu anda oldukça keyifli sadece bu tüfeğin 100-150 metrelere kadar ulaştığı atışları merak ediyorum umarım üzmez bu tüfek şu ana kadar 40-50 metrede attığımı vurdum güzel ve etkiliydi.Az önce kil hamuru siparişide verdim bi 10kg hasar testide yapmak istiyorum.