Reximex Regülatör

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Arkadaşlar herkese merhaba reximex gen 2 model tüfeğim var merak ettiğim konu ise regülatör basıncını arttırırken tüpü çıkarıp regülatörü boşaltmıyoruz , basıncı düşürürken çıkarıp regülatörü boşaltıyoruz bu bilgi doğru mu

  • dogru

    Diana
    Weihrauch
    Crosman

    Hatsan
    Reximex

    Evanix

    KalibrGun
    Air Arms

    AirForce

    FX

    Zoraki

    Walther

    Daisy

    Beeman


  • Arkadaşlar herkese merhaba reximex gen 2 model tüfeğim var merak ettiğim konu ise regülatör basıncını arttırırken tüpü çıkarıp regülatörü boşaltmıyoruz , basıncı düşürürken çıkarıp regülatörü boşaltıyoruz bu bilgi doğru muapk mod android Techzapk ile eğlenceniz için her zaman farklı türlerden yeni ve ilginç oyunlarla güncelleneceksiniz.

    Merhaba! Sorduğunuz konuyla ilgili bilgi vermekten mutluluk duyarım. Genel olarak tüfek regülatör basıncını ayarlarken ve tüpü çıkarıp regülatörü boşaltırken belirttiğiniz şekilde yapmak yaygın bir yöntemdir. Regülatör basıncını arttırırken tüpü takılı tutmak ve regülatörü boşaltmamak önemlidir çünkü bu işlem sırasında regülatördeki basıncın istenilen seviyeye ayarlanması gereklidir. Ancak regülatör basıncını düşürürken tüpü çıkarıp regülatörü boşaltmak, tüfeğin güvenliği ve işleyişi açısından daha uygundur. Bu şekilde regülatördeki basıncı düşürmek ve ardından tüpü yeniden takarak yeni basınca ayarlamak, tüfeğin düzgün çalışmasını sağlar. Tüfeklerinizi kullanırken her zaman üretici tarafından önerilen yönergeleri takip etmek önemlidir.

    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen Freddie King ().

  • Merhaba! Sorduğunuz konuyla ilgili bilgi vermekten mutluluk duyarım. Genel olarak tüfek regülatör basıncını ayarlarken ve tüpü çıkarıp regülatörü boşaltırken belirttiğiniz şekilde yapmak yaygın bir yöntemdir. Regülatör basıncını arttırırken tüpü takılı tutmak ve regülatörü boşaltmamak önemlidir çünkü bu işlem sırasında regülatördeki basıncın istenilen seviyeye ayarlanması gereklidir. Ancak regülatör basıncını düşürürken tüpü çıkarıp regülatörü boşaltmak, tüfeğin güvenliği ve işleyişi açısından daha uygundur. Bu şekilde regülatördeki basıncı düşürmek ve ardından tüpü yeniden takarak yeni basınca ayarlamak, tüfeğin düzgün çalışmasını sağlar. Tüfeklerinizi kullanırken her zaman üretici tarafından önerilen yönergeleri takip etmek önemlidir.

    verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim

  • Regülatör basıncı arttırılırken regüle basınca karşı iş yapılmaz. Vida bastığı noktadan gevşetilir. Bu sebeple herhangi bir mekanik zarar doğmaz. Hava boşaltmama sebebi budur.

    Regülatör basıncını düşürmek için regüle basınca karşı iş yapılması gerekir. Vida sıkılmalıdır. Ancak regüle kısımdaki hava boşaltılmadığı için vidayı daha fazla sıkmak mümkün olmaz. Vida sıkılmak istenir ise ilk önce karşısındaki kestamit parçayı bozmaya başlar. Vidayı sıksanızda regüle kısımdaki hava boşaltılamadığı için göstergeden herhangi bir düşümde gözlenemez.