Satılık Discovery VT-T 4.5-18X44SFVF FFP + Cep telefonu kamera kayıt aparatı

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Optik kalitesi inanılmaz derecede güzel ve nettir uçtan uca en ufak bir bulanıklık yok kristal netliğinde.

resimdeki görüntü galaxy m52 ile çekildi gözle bakarken çok çok daha nettir.

Fpp özelliklidir

Kutu içeriği bal peteği güneşlik lens kapakları ceptelefonu kamera kayıt aparatı.

sadece istanbul içi leden teslim gelip görüp alabilirsiniz.

Fiyat :10000

Discovery VT-T 4.5-18X44SFVF DLT MIL 30MM Discovery VT-T 4.5-18X44SFVF DLT MIL 30MM Discovery VT-T 4.5-18X44SFVF DLT MIL 30MM Discovery VT-T 4.5-18X44SFVF DLT MIL 30MM Discovery VT-T 4.5-18X44SFVF DLT MIL 30MM Discovery VT-T 4.5-18X44SFVF DLT MIL 30MM Discovery VT-T 4.5-18X44SFVF DLT MIL 30MM Discovery VT-T 4.5-18X44SFVF DLT MIL 30MM

Mesaj 3 düzenlendi, son düzenleyen Yamaha (5 Ağustos 2025 20:43).

• Selam hocam bu aparat sadece buna uygun dişli şekilde takılıyor başka dürbüne olmaz. Discovery nin böyle harici satılan aynı benzer aparatı da var bi araştır istersen şu an varmı türkiyede bilmiyorum.

Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen Yamaha (31 Ekim 2024 18:39).

• Yamaha 2 Nisan 2025 08:21

Konunun başlığı değiştirildi. Eksi Başlık: “Satılık Discovery VT-T 4.5-18X44SFVF DLT MIL 30MM + Cep telefonu kamera kayıt aparatı.” Yeni Başlık: “Satılık Discovery VT-T 4.5-18X44SFVF FFP + Cep telefonu kamera kayıt aparatı”.
  • Hocam iyi çalışmalar ben aslında vector optic 6x24x50 sf düşünüyordum effecto px5 için bu konuda deneyim sahibi varsa fikir verebilirmi kararsız kaldım. bende istanbulda yaşıyorum ve elden almak isterim sonuç olarak 2.el dürbün

deneyimlerinizi bizimle paylaşırsanız sevinirim.

Huğlu Effecto px5 Sport lw 5.5 mm + vector optics 6-24x50 sfp

Hatsan Airmax Lw Rg 5.5 mm

Vector Optics Veryon SFP 3-12x44

Zoraki HP ultra 01-2 4.5mm + Wrangler bora moderatör

• Hocam iyi çalışmalar ben aslında vector optic 6x24x50 sf düşünüyordum effecto px5 için bu konuda deneyim sahibi varsa fikir verebilirmi kararsız kaldım. bende istanbulda yaşıyorum ve elden almak isterim sonuç olarak 2.el dürbün

hocam dürbünün büyütme oranı ile 300 metreye rahat atışlar yapabilirsiniz bende de aynı oranda dürbün var ayrıca px5 ile o kadar mesafeye atabileceğinizi de sanmıyorum discovery kaliteli bir dürbündür resimlerde netliği görünüyor zaten Ayrıca kamera aparatının olması da ayrı bir güzellik diye düşünüyorum.

Reximex Throne Gen2 -5,5--6.35

Zoraki Ultra Hp01-02 5.5mm

Merhaba hocam benim sattığım dürbün size uyar rahatlıla kullanabilirsiniz 250 300 metre üzerine atış yapacaksanız no limit ayak almanız gerekir ben vector optics dürbünde kullandım fakat bu dürbünün lens kalitesi ve netliği hiçbirinde yok bakmak isterseniz buyrun müsait bir günde gelip bakın.

Ayrıca 4.5x yakın için hızlı atışlarda ideal 6x ile hedefi biraz ararsınız bendeki dürbnün bakış açısı çok geniş baktığınız anda anında hedefi bulursunuz 18x tede artıkıl resimde göründüğü gibi tam açılıyor.

Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen Yamaha (18 Nisan 2025 05:54).

• Arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler. be sfp dürbün almaya karar verdim 3x18x50 veya benzer bir dürbün ama ffp yerine sfp alacağım ilginize teşekkürler.

• Arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler. be sfp dürbün almaya karar verdim 3x18x50 veya benzer bir dürbün ama ffp yerine sfp alacağım ilginize teşekkürler.

victoptics alma bence bende kullandım 4-16-44 üst tureti sona çevirince en sona kadar biraz sıkınca iç mekanizması bozuldu servisten üzerine para verip değiştirdim

Reximex Throne Gen2 -5,5--6.35

Zoraki Ultra Hp01-02 5.5mm

• victoptics düşünmüyorum banada pek iyi gibi gelmiyor, biraz araştırıp karar veririm

ankebut47 arkadaşımız vector optics Everest 3-18x50SFP Gen II satıyor sıfır ürün bir göz at istersen belki istediğin gibidir kardeş.