Merhabalar arkadaşlar. Aklı başında, hobi temelli takımlaşmalara her zaman ihtiyaç var. Bu başlık altında iletişim kurabiliriz.
Tuzla'da selamlar 🙋🏽♂️
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Merhabalar arkadaşlar. Aklı başında, hobi temelli takımlaşmalara her zaman ihtiyaç var. Bu başlık altında iletişim kurabiliriz.
Tuzla'da selamlar 🙋🏽♂️
Çağrı her daim güncel ![]()
Selamlar arkadaşlar 🙋🏽♂️
Hocam tanışmak ve beraber atış yapmak isterim maltepeyim,tek başına atışa giderken davet edersen icabet etmek isterim,haberleşmek ve tanışmak istersen özelden tel nosu atabilirim,sizi beğenerek takip ediyorum aslında bir grup kurabilsek güzel olur diye düşünüyorum.
Hocam tanışmak ve beraber atış yapmak isterim maltepeyim,tek başına atışa giderken davet edersen icabet etmek isterim,haberleşmek ve tanışmak istersen özelden tel nosu atabilirim,sizi beğenerek takip ediyorum aslında bir grup kurabilsek güzel olur diye düşünüyorum.
Çok teşekkürler, özel mesaj yazıyorum.
Merhaba.
Kartalda oturuyorum.Katılmak isterim
Selamün aleyküm , bende sancaktepede oturuyorum , yarın 4 5 gibi Başıbüyük ormanına atışa gideceğim müsait olan varsa beklerim
Selamün aleyküm , bende sancaktepede oturuyorum , yarın 4 5 gibi Başıbüyük ormanına atışa gideceğim müsait olan varsa beklerim
Aleyküm selam, güzel bir kitle oluşturmaya başladık özelden iletişim numarası gönderirseniz kaydedeyim ileriye dönük bir hızlı iletişim grubu da oluşturalım
Dilerseniz önümüzdeki hafta sonu için şimdiden katılımcıları ve lokasyonu ayarlayalım.
Şu an için yaşadığımız lokasyonlar:
1) Tuzla
2) Maltepe
3) Kartal
4) Sancaktepe
Dilediğiniz zaman WhatsApp grubuna da geçebiliriz, önümüzdeki ya da sonraki hafta sonu için planlamaya da gidebiliriz.
Evet hem tanışmış oluruz,şimdiden güzel bir grup olacağını düşünüyorum,önümüzdeki yıl bol aksiyonlu atış yılı olması dileğiyle😀😀
Şu an için yaşadığımız lokasyonlar:
1) Tuzla (Samet Mercemek)
2) Maltepe (İlyas bey)
3) Kartal (Erkan bey)
4) Sancaktepe (İletişim Bilgisi bekleniyor)
5) Kocaeli-Körfez ( Abdullah hoca - Öğretmen Arkadaşım)
Cumartesi 3.30 4 ten sonra müsait oluyorum , inşallah denk getirebiliriz
Uzun süre sonra, forum vasıtası ile tanışan ve ekipleşme yolunda ilk adımını, dün akşam saatlerinde kurduğu WhatsApp grubu ile atan
"Anadolu Havalı Ekibi"
Kurulmuştur, ülkemizin en büyük şehri İstanbul'un Anadolu Yakasında kurulan ekibimiz henüz çok yeni ve yolun başında. Yol haritamızı zaman ve hobiye olan tutkumuz belirleyecek. Hiç bir şeyi hemen hızlıca yapmak gibi bir kaygımız yok. Sağlıklı bir süreç sonunda uzun soluklu bir ekip arkadaşlığı ana hedefimiz. Şimdilik emekliyoruz ama diliyoruz ki bir gün koşacağız.
Camiaya hayırlı olsun.
Forum bizim evimiz, arşivimiz, geçmişimiz, gençliğimiz. Bu platformu da varolduğu sürece korumak niyetindeyiz.