webley raider 1 namlu

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
    • Official Post

    Hatsan a bu kadar da yüklenmeyin, Weihrauch HW100 lerin çoğunun namlu deliği merkezden kaçık, bu son zamanları trend i oldu ;kihhik,

  • arkadaşlar bu akşam sağ olsun ilker abiden dolum aparatımı aldım hemen eve geldim misafir oldugundan dolumu evde yaptım hemen annemlere götürdüm tüfeği banyoya hedef kagıdını koydum oturma odasından başladım atışlara mesafe 10 mt ve arkadaşlar 5 adet grup yapma çalışması yaptım 3 ünde tek delik mübarek diğer iki çalışma dağnık oldu neden derseniz kaynak çok önemli birinde ileri kaynak ypıyom diğerinde geri den kaynak yapıyom derken dürbün ayarsız gibi atış yapıkyor bana şu göz dayanan plastik lerden lazım kaynak yerini hiç değiştirmiyor ancak ozaman dipçikdeki yerim belli olacak gibi ama namlunun lw olduguna artık eminim ayrıca 10 mt de tekdelik yapmak harika bir duyguymuş resim yapamadım çekemedim çünkü acele ile annamelre makina götürmedim ve heyecandan unuttum ilerde yeni çalışmalarımı size resimeyece bu arada 40 a kadar suntaya saplanıyo sonrasında saçma geri gelmeye başlıyo sekmeye başlıyo inşallah bozulmaz harika şimdilik

  • 40' a kadar dediğin 40 bar mı? Sakın öyle düşük basınçlarda atış yapma, tüfeği hurdaya çıkarırsın.

    FX :love: T12 + BSA 6-24 x 44 MD Side Focus
    AA :love: S410 XTRA (Mustafa Serdar tarafından modifiye edilmiştir ;d; ) + 8-40 x 50 MD Side Focus No Name


    "MUHTAÇ OLDUĞUN KUDRET DAMARLARINDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR"
    ankarateam.png


    AB RH (-)

  • yok abi 40 a kadar dedğim 40 atış suntaya saplanıyo 40 atışdan sonra pallet dah suntaya sağlanmıyo geri sekiyo gücü kalmıyo

  • 5.5 ta hız 500 fps ve altına düştüğünde suntaya saplanmıyor ve çok ciddi geri sekmeler oluyor aman dikkat ciddi yaralanma olur .saygılarımla

  • 40' a kadar dediğin 40 bar mı? Sakın öyle düşük basınçlarda atış yapma, tüfeği hurdaya çıkarırsın.


    Tüfeğin hayırlı olsun mesutttttttttttt


    50 barda hurdaya nasıl çıkıyor abi. Ben çok bitirdim tüfeğin havasını (tüfek sökmek için). Posss diye bir ses çıkar bittiğinde de her seferinde de korkar, zıplarım.


    Yanlış mı yaptık çoğu zaman :(

    • Official Post

    Tüfeğin hayırlı olsun mesutttttttttttt


    50 barda hurdaya nasıl çıkıyor abi. Ben çok bitirdim tüfeğin havasını (tüfek sökmek için). Posss diye bir ses çıkar bittiğinde de her seferinde de korkar, zıplarım.


    Yanlış mı yaptık çoğu zaman :(


    Buluthan, PCP lerin bir çoğunda silah kurulu değilken çekiç yayı çekici belli bir basınçta valf e bastırır, AirArms ta böyle, ve AA da basınç 40 - 50 bar a geldiğinde fosssss diye bir sesle tüpte kalan havayı boşaltır, oysa FX - Daystate ve bazı silahlarda silah kurulu değilken yay boştadır ve valfe basınç uygulamaz ve 10 bar hava varken bile tüp boşalmaz.
    Bunların hangisi iyi dersen, yapıları itibariyle bu şekilde dizayn edilmeleri gerekliliğinden bu şekilde tasarlanmışlardır.

  • şimdi 50 bar hava varken atış yaparsam zararı olurmu olmazmı tüfeğe, ben onu anlamadım. yoksa 50 bar hava kalınca tüfek kendi kendine havasını boşaltırmı hurda derken nasıl ben şimdi bunda 50 bar kalıp kalmadıgını nasıl anlıcam gösterge yok bşey yok saçma güçsüz kaldımmı anlıyorumki hava azaldı tekrar dolum yapıyorum ama bu pcp gerçekden cok zevkliymiş slovmoition kameram olsada dürbünden saçmanın kağıtı delip girmesini ağır çekimde izlesem vallaha saçmayı delerken tahrip ederken görmek harika tekrar odaklanıp nereye vurmuş diye bakmak zorunda kalmıyorsun büyük konuşmim yaylıyı artık nostalji olsun diye elime alırım herhalde :)

    • Official Post

    Abi ben olayı biliyorum, sadece "50 barda atış yapmak kötü" yazılınca Allah Allah dedim. Nesi kötü ? (hedefeten seken mermi haricinde)


    Bilirsin ki havasını boşaltıp söküyoruz...


    Nasıl yani ? dedim bir an...


    FX T12, Raider de ve AT44 de havayı boşaltmadan tüpü silahtan sökebiliyorsun.

  • hw100 de de böyle bir tehlike söz konusu mudur sayın üstadım :)

    Weihrauch HW100T Falcon T35x56 Premier Target
    Weihrauch HW97KL Blue Laminate Maccari Hornet MKVI
    Weihrauch HW45 .177&.22 Maccari
    Zoraki HP-01 Ultra .177
    Heckler & Koch USP Compact Blue 9x19 Para Trijicon Nightsights
    Remington Spartan SPR220 12ga 22'' Double Trigger & Hammer Coachgun
    Bernardelli Compact 9x19 Para
    CZ 75B Semi Compact 9x19mm Para
    Hatsan 250XT Tac Boss (KJW Ruger MKIII)
    Gamo PR776

    • Official Post

    Sonuçta çekiç karşıda bulunan valf miline vuruyor, valfi iten yay çok zayıf, tüpde basınç var iken valfi çekiç zor itiyor ve aradan havayı aktarıyor, tüpte basınç olmaz ise çekiç valfi aşıp karşı duvara vuracak, sonuç 3 - 5 sıkmada zarar görmesede daha sonra mutlaka zarar verecek.