silinebilir teşekkürler.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Muhteşem görünüyor
-
Muhteşem kelimesi silahın yanında sönük kalıyor 🤣🤣🤣🤣
Maşallah 🧿
-
Harika bir dizayn gerçekten. Fx işçilik ve finish işini bu tüfekte döktürmüş.
-
maşaAllah, çok güzel görünüyor evanix olmasaydı düşünürdüm
-
Ahhahh
-
Arkadaşlar bir iki hobidaş aradı ve neden sattığımı merak etmişler sordular.
Neden sattığımı merak eden olursa diye yazayım dedim.
Bende 1 tane daha DRS var. O olmasa katiyen satmam. Envantere başka bir şeyler daha eklemek istiyorum. Bu sebepten dolayı değerlendirmek istedim.
-
Ahşap gövde ilemi veriyorsunuz.Saber fiyata dahilmi?
-
Ahşap gövde ilemi veriyorsunuz.Saber fiyata dahilmi?
Hepsi dahil
-
Satılık mi?
-
Satılık mi?
-
Çarşamba gününe kadar opsiyonludur.
-
Fikret hocam selamlar bende drs 700 sentetik kundaklı tüfeğe sahibim iki drs sahibiyim demişsiniz diğer model hangisi sormamın nedeni bilgi almak ve tavsiye almak öncelikle yakın zamanda bende aldım ve muazzam bir isabeti ve gücü var şimdiden alacak kişiye hayırlı olsun saygılar
-
Fikret hocam selamlar bende drs 700 sentetik kundaklı tüfeğe sahibim iki drs sahibiyim demişsiniz diğer model hangisi sormamın nedeni bilgi almak ve tavsiye almak öncelikle yakın zamanda bende aldım ve muazzam bir isabeti ve gücü var şimdiden alacak kişiye hayırlı olsun saygılar
Bende drs pro 700 mdt var. Bir pcp tüfekte güç ve isbet için yapılaması gereken ne varsa hepsi pro da var. Muazzam isabet.
-
Fx kalibrasyonu zor bir tüfek markası ama ayarladığın zaman da keyfine doyamazsın.
Drs kalibrasyonu çok basit ve net veriyor sana istediğini. Drs pro bence hem estetik hem de kalite açısından tek diyebilirim. Sormk istediğiniz bir konu olursa arayın lütfen Melik01
-
Fx kalibrasyonu zor bir tüfek markası ama ayarladığın zaman da keyfine doyamazsın.
Drs kalibrasyonu çok basit ve net veriyor sana istediğini. Drs pro bence hem estetik hem de kalite açısından tek diyebilirim. Sormk istediğiniz bir konu olursa arayın lütfen Melik01
selam üstad tek dolumda maksimum güçte ortalama kaç atış yapıyor 18. grain pelletlerle acaba. bide güç ayar var mı bunda teşekkürler
-
Ben pellet atmadım. Ama şöyle anlatayım, 28 grain soliti Drs Std. 800 Fps ile atıyor. Güç ayarı yok, arka tarafta çekiç ayarı yapılıyor.
-
Drs Std kaç atış yaptığına bakmadım ama evde güç ölçmelerimde 14 lü magazin tekrar dolduruyordum. Tahmin ediyorum 24 gibi.
-
Teşekkür ederim Fikret hocam gerçektende dediğiniz gibi fx’in diğer modelleri gibi çok ince ayarlara gerek yok göster hedefi vursun mantığı ben tüpe bağlayıp atış yapıyorum atış saysına takılmam derlerse kesinlikle tavsiye ediyorum herkese keyifli atışlar diliyorum saygılar hocam
-
fkrtkpci
29 Nisan 2025 18:52 Konunun başlığı değiştirildi. Eksi Başlık: “SABER TACTİCAL FX DRS 500” Yeni Başlık: “silinebilir teşekkürler.”.