Değerli arkadaşlar,
İsabet ve penetrasyon üzerinde denemeler yapan arkadaşların var olduğunu biliyorum. Bende kendimce birçok deneme yapıyorum.
Tüfek gücü, pelletlerin yapısı, agırlığı vb. birçok değişkende incelemeler yaparken beni en çok beni üzen yabancı markalı pelletlerin kalitesinde yerli marka bulamamak oluyordu.
Spoton pelletler bu konuda beni sevindiren markalardan ve daha çok sevindiren ise yeni bir yerli marka ile de tanışmam oldu.
Sky Pellets bu yeni firmaya ulaştım. Kalite'den sorumlu arkadaş benimle iletişime geçerek daha çok yurtdışına ürün verdiklerini, satışlarının iyi olduğunu ve yurtiçinde de satışlarını arttırmak istediklerini ilettiler.Bu hobiye gönül vermiş arkadaşların taleplerinin neler olduğunu ve bu taleplere karşılık vermek istediklerini paylaştılar.
Pelletlerini denedim özellikle Kırmalı havalı tüfeklerim de isabet ve penetrasyonu beğendim. Ama benim denediğim ürünlerin üzerine daha çok geliştirme yaptıklarını ve daha iyi sonuçlar aldıklarını paylaştılar.Numune paylaşacaklar ve denemelere devam edeceğim. Pahalı ve Avrupa pelletlerin yerini almaları temennim.