Son 5 6 aydır sıkça yaşadığım ve etekleri hatalı ve kalitesini oldukça bozan Marka ve pelet serilerini yazmak istedim ki almak isteyenler de mağduriyet yaşamasın. Onceden aldığım memnun kaldığım ama sonradan çok bozan peletler de var. Bunlar şunlar :
Yakın zamanda aldığım Jsb 18 13 ve 15 89 larda hiçbir sorun yaşamadım. Fx 18 kartun kutu olanlardan bu hafta edindim onlarda kusursuzdu. Atef in 18.13 grain de yeterince düzgündü fiyat perfoms olarak jsb alternatif düşünebilirsiniz. Gamo Expander de aynı şekilde çok titiz ve pürüzsüzdü tavsiye edebilirim.
Hn Baracuda gerçekten aşırı bozmuş. Hn excite hammer da aynı şekilde olmak üzere kutunun yarısına yakını hatalı ve etekleri çok bozuk dıye atmışımdır. Gamo Promagnum un da kalıbı değişmiş kalite çok düşmüş. Hatsan üretimleri de eskisi ile alakası yok. Benim alıp pişman olduklarımı düşünenler için uyarmak istedim.