Merhaba arkadaşlar, pcp konusunda yeniyim. Tüfeği aldığım bayiye de sordum. "Bilmiyoruz, ölçüyü siz bilmelisiniz!" cevabını aldım. FX Drs dolum ucu için hangi oringi almalıyım? Yardımcı olabilir misiniz?
FX Drs Dolum Ucu Oring
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Merhaba arkadaşlar, pcp konusunda yeniyim. Tüfeği aldığım bayiye de sordum. "Bilmiyoruz, ölçüyü siz bilmelisiniz!" cevabını aldım. FX Drs dolum ucu için hangi oringi almalıyım? Yardımcı olabilir misiniz?
Elinizdeki dolum ucunda o-ring olmadan mı teslim aldınız?
-
Yok hocam vardı ama yıpranmış ve hava kaçırıyor dolum sırasında. Değiştirmek istiyorum, hangi ölçüde almalıyım bilemedim.
-
fx sitesinden drs bilgileri bütün o-ringleri gösteriyor
-
Yok hocam vardı ama yıpranmış ve hava kaçırıyor dolum sırasında. Değiştirmek istiyorum, hangi ölçüde almalıyım bilemedim.
Elinizdeki oring ile birlikte oring satışı yapan bir dükkana uğramamız durumunda yardımcı olurlar. Tüfekteki oringlerde standart ölçü yakalamak zor olabilir belki ama dolum ucunda çok problem olacağını sanmıyorum. Çevrenizde böyle bir Dükkan-Sanayi sitesi var mı bilmiyorum tabi.
-
Elinizdeki oring ile birlikte oring satışı yapan bir dükkana uğramamız durumunda yardımcı olurlar. Tüfekteki oringlerde standart ölçü yakalamak zor olabilir belki ama dolum ucunda çok problem olacağını sanmıyorum. Çevrenizde böyle bir Dükkan-Sanayi sitesi var mı bilmiyorum tabi.
Teşekkürler hocam, yarın sanayide şansımı deneyeyim.
-
Teşekkürler hocam, yarın sanayide şansımı deneyeyim.
hocam fx sitesindeki linkten hangi oring lazımsa ölçüleri var açamadınızmı linki
-
hocam fx sitesindeki linkten hangi oring lazımsa ölçüleri var açamadınızmı linki
Hocam epey baktım o siteye ama demek doğru yeri bulamadım. Tam olarak hangi sayfada acaba?
-
Hocam epey baktım o siteye ama demek doğru yeri bulamadım. Tam olarak hangi sayfada acaba?
"fx sitesinden drs bilgileri bütün o-ringleri gösteriyor kırmızı yazıya basın
-
"fx sitesinden drs bilgileri bütün o-ringleri gösteriyor kırmızı yazıya basın
Çok teşekkür ederim hocam, sonunda ölçüleri öğrenmiş oldum🙂
-
rica ederim kolay gelsin
-
Merhaba arkadaşlar, 3.0*1,5 nbr 70 oringleri FX Drs dolum ucu için https://www.dyzer.com.tr sitesinden sipariş verdim. Uyumlu ve sorunsuz geldi. İleride ihtiyaç duyabilecek arkadaşlar için paylaşmak istedim.
-
Hocam hangi bayi size bu cevabı verdi. Paylaşalım ki insanlar da uzak dursun