Selamlar ilk pcp tüfeğimi almayı düşünüyorum hercules 666 güç isabet olarak tatmin edici gibi farklı olarak önerebileceğiniz modeller nelerdir birde pompa ile dolum hercules için yapılıyormu tüfek dolum basıncı 250 pompa maks 230 yazmışlar scuba tüp almakmı mantıklı.
İlk pcp tüfek
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Merhaba, iki video önereyim size. Ayrıca kanala abone olabilirsiniz. Hobiyle ilgili dinamik bir topluluğuz diyebilirim artık.
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Teşekkürler güzel videolar çekiyorsunuz tebrik ederim umarım kanalınız büyür ayrıca kanalınızdaki diğer videolardan da güzel bilgiler edindim . Kullandığınız huğlu effecto px-5 tüfeği gerçekten çok beğendim malzeme kalitesi ve tasarımı tam istediğim gibi fakat aklıma takılan şey regülatör oldu regülatör basıncı sabit ve yanlış hatırlamıyorsam 130 du bu grupman atışları için güzel fakat ben aynı zamanda biraz yüksek hasar vermesini istiyorum bunun için fabrika da veya başka bir yerde atış sayısı düşmesi göz önünde bulundurularak daha yüksek örneğin 170 bar veren regülatör taktırılabilirmi
-
Teşekkürler güzel videolar çekiyorsunuz tebrik ederim umarım kanalınız büyür ayrıca kanalınızdaki diğer videolardan da güzel bilgiler edindim . Kullandığınız huğlu effecto px-5 tüfeği gerçekten çok beğendim malzeme kalitesi ve tasarımı tam istediğim gibi fakat aklıma takılan şey regülatör oldu regülatör basıncı sabit ve yanlış hatırlamıyorsam 130 du bu grupman atışları için güzel fakat ben aynı zamanda biraz yüksek hasar vermesini istiyorum bunun için fabrika da veya başka bir yerde atış sayısı düşmesi göz önünde bulundurularak daha yüksek örneğin 170 bar veren regülatör taktırılabilirmi
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Evet reg basıncı yükseltilebilir, valfe müdahale edilir ve tüfeğin gücü ciddi derecede artar ancak bunu fabrika yapmaz. Teknik beceriye sahip kullanıcılar kendileri veya çevreleri için bu tarz işlemler yapabiliyor. Lw namlusu 1:16 gibi bir twist oranına sahip, bu bakımdan pellet odaklı olduğu gibi 24 Grain civarında solidleri de atabilir. Kişiden kişiye değişir beklentiler tabi ama bir havalı tüfekten alabileceğiniz maksimum tahribat etkisi bir ateşli tüfeğin çok altında olur. Bu bakımdan benim naçizane düşüncem isabete odaklanmak olur.
-
Haklısınız aslında ama ben tüfeği sadece hedef atıcılığı için değil aynı zamanda gerekirse savunma amaçlı alıyorum o yüzden 6.35 çapla yüksek gr solid atabilmem lazım
-
Samet hocam candır, ticari amaç gütmeksizin değerli bilgileri bu şekilde paylaşır, etrafta malını satmak için çok bilmişler sizle özelden dahi iletişime geçecektir, Samet hocamın kanalına abone olun buradaki bilgiler sizi istediğiniz pcp ye yönlendirecektir. İyi hobiler şimdiden sizede. İlk etapta bu arada herkül sizi hobiden soğutur şahsi fikrim bu arada.
-
Haklısınız aslında ama ben tüfeği sadece hedef atıcılığı için değil aynı zamanda gerekirse savunma amaçlı alıyorum o yüzden 6.35 çapla yüksek gr solid atabilmem lazım
Öncelikle Samet arkadaşımızın müsadesi ile,Arkadaşım bu bir spordur ve belli bir disiplinde,kurallar ve kanunlar çerçevesinde yapılması hem doğaya hem insanlara saygılı olmayı öğretmesi açısından son derece kıymetlidir.Eğer savunma amacında var ise git bir tane şarjörlü otomatik av tüfeği al hem daha makul fiyat ödemiş olursun,hiç kimse bu tüfeklerli savunma amacı ile almamalıdır,unutmayın bu bir spordur ve bu gibi düşünceler bu sporu yapan onlarca kişiye ve bu spora zarar verir.Ayrıca bu silahlarla herhangi bir canlıya zarar verilmesinde karşıyım bu dünya sadece size ait değildir hiçbir canlıyada zarar verme hakkımız yoktur.Senden ricam savunma vs düşüncen varsa al bir av tüfeği rahat et,yada bunu Spor ve kendini geliştirmek için yapmak istersende aramıza hoş geldin derim.
-
Doğru diyosunuz benim ilk aklıma gelen de yivsiz av tüfeği almaktı ama bu pcp hobisi gerçekten güzel çok keyifli ayrıca amacım av yapmak değil ben dağa ormana gidip kamp yapıyorum tedbir amaçlı dursun diye istedim ama en iyisi bir pcp birde ucuz yollu tek kırma av tüfeği almak galiba
-
Doğru diyosunuz benim ilk aklıma gelen de yivsiz av tüfeği almaktı ama bu pcp hobisi gerçekten güzel çok keyifli ayrıca amacım av yapmak değil ben dağa ormana gidip kamp yapıyorum tedbir amaçlı dursun diye istedim ama en iyisi bir pcp birde ucuz yollu tek kırma av tüfeği almak galiba
Yivsiz av tüfeği 30 40 metreden sonra dağa taşa gider bir kaç gün sonra sıkılırsın. Pcp den zevk almak için de ekipmanların tam olmali. Güç için tüfekler vardir grupman isabet oranları düşüktür. Grupman tüfekleri de ayni delikten üst üste geçirirsin ama biraz zayıftır vurduğunu parcalamaz. Senin ne istediğine bağlı.
-
Evet bende arazide bilhassa orman içlerine girerim ama mutlaka yanıma otomatik 7+1 alırım full domuz mermisi dolu olarak kendimi güvende hissederim ozaman domuz sürülerinede gelmemek için dua ederim sık ağaçlık alanda😀 Hobi için pcp gerçekten zevkli kamp içinde 20calibre pompalı kısa namlu idealdir yanlız av ruhsatı almanız lazım istediğinin yere götürmek için.