Merhaba arkadaşlar, kardeşime 1 dakikalığına verdiğim tüfeğe malesef üst üste pellet yüklediği için, sanırım 3-4 adet, namluda sıkışma yapmış. Dediğine göre atışları da kurma kolunu kapatmadan yapmaya çalışmış
Pelletleri nasıl çıkarabilirim acaba? Hilalav bize gönderin dedi ama kargolara güvenemiyorum.
FX Drs Namluda Pellet Sıkışması
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Merhaba arkadaşlar, kardeşime 1 dakikalığına verdiğim tüfeğe malesef üst üste pellet yüklediği için, sanırım 3-4 adet, namluda sıkışma yapmış. Dediğine göre atışları da kurma kolunu kapatmadan yapmaya çalışmış
Pelletleri nasıl çıkarabilirim acaba? Hilalav bize gönderin dedi ama kargolara güvenemiyorum.Peletleri namlu uc kısmından metal bir çubuk aracılığıyla çıkarmayı deneyin hocam Tıklayarak çıkarmayı deneyin
-
Peletleri namlu uc kısmından metal bir çubuk aracılığıyla çıkarmayı deneyin hocam Tıklayarak çıkarmayı deneyin
Namluya zarar verir miyim, endişesi var hocam. Bir de pellet yüklediğimiz kısımdan mı yoksa namlu ucundan mı bu işlemi yapmak daha sağlıklı olur acaba? Pellet yükleme noktasından yapmak için de namluyu sökmem gerekecek🙄😐
-
Karbon Fiber Çubuk Çap:5mm ürününü stoklarımızda en iyi fiyatlarla bulabilirsiniz.5mm Çapında Karbon Fiber Çubuk Tek doğrultuda %100 karbon fiberin termoset reçinewww.kompozit.netHocam şu linklerde ki pirinç kaynak çubuğu veya karbon fiber çubuk ile namlu ucundan kesinlikle ve kesinlikle namlu ucundan arkaya doğru çıkarabilirsiniz.
Namlu uç kısmı şoklu olduğu için arkadan öne doğru yaparsanız on kısımda sıkışabilir.
-
Teşekkürler hocam, ya deneyeceğim ya da Veli abiye göndereceğim. Her şeyiyle memnun olduğum tüfeğe zarar vermekten de korkuyorum biraz.
-
Namluya zarar verir miyim, endişesi var hocam. Bir de pellet yüklediğimiz kısımdan mı yoksa namlu ucundan mı bu işlemi yapmak daha sağlıklı olur acaba? Pellet yükleme noktasından yapmak için de namluyu sökmem gerekecek🙄😐
Dediğim gibi önden, arkadaşımızın da paylaştığı çubuk ile iteleyerek çıkarılabilir, namluya bi zarar vermez rahat olun.
-
https://www.kompozit.net/karbon-fiber-cubuk-cap-5mm
https://www.google.com/search?q=pirin…Ixc8Ph6j6mAc_27
Hocam şu linklerde ki pirinç kaynak çubuğu veya karbon fiber çubuk ile namlu ucundan kesinlikle ve kesinlikle namlu ucundan arkaya doğru çıkarabilirsiniz.
Namlu uç kısmı şoklu olduğu için arkadan öne doğru yaparsanız on kısımda sıkışabilir.
Hocam çok teşekkür ederim benzeri yumuşak ve düzgün bir tel ile küçük küçük tıklamalarla çıkarmayı başardım. 4 adet Engin Sak bullet çıktı içinden👍🙂
-
Dediğim gibi önden, arkadaşımızın da paylaştığı çubuk ile iteleyerek çıkarılabilir, namluya bi zarar vermez rahat olun.
Çok teşekkür ederim hocam, yardımlarınızla bir cesaret başardım sonunda 🙂👍
-
Hadi geçmiş olsun, sevindim.
-
Çok teşekkür ederim hocam, yardımlarınızla bir cesaret başardım sonunda 🙂👍
Rica ederim hocam, geçmiş olsun tekrar