Selamlar herkese
Niksan ozark veya escalede t modelini almak istiyorum.
Aralarındaki tek fark tüp kapasitesimidir,hangisini alsam daha iyi olur yardımcı olursanız sevinirim.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Selamlar herkese
Aralarındaki tek fark tüp kapasitesimidir,hangisini alsam daha iyi olur yardımcı olursanız sevinirim.
Selamlar herkese
Aynen bahsettiğiniz gibi cok bi fark yok arada.
Ozaman escalede t modelini alacağım teşekkür ederim bu arada 😊
ben ikisini de almam... Kral marka pcp bak.. daha mutlu olursun
soru şu, ne yapmak istiyorsun? 25 metreden şişelere ateş ediyorsan, her iki seçenek de işe yarar. Hedeflere ateş ediyorsan, Huglu Effecto daha iyidir (Zeon değil). 25 metreden 5 kuruş vuruyorsan, 10 atıştan 10'u - FX. Bu benim kişisel görüşümdür ve doğru olduğunu iddia etmiyorum.
En fazla 100 metreden hedeflere atmak istiyorum.50 metre civarıda av kuş için neden önermediniz incelemelerine baktım gayet iyi.Önermeme sebebinizi öğrenebilirmiyim kötü ise almayayım benim işimi göreceğini düşünüyorum
Escalade'yi bilmem Ozark kullanmıştım. 100-120 metrede 18,13 pellet ve 20 grain Engin Sak solid ile güzel isabeti vardı. Daha ağır solid ile denemedim.
Escalade'yi bilmem Ozark kullanmıştım. 100-120 metrede 18,13 pellet ve 20 grain Engin Sak solid ile güzel isabeti vardı. Daha ağır solid ile denemedim.
Herkesin kendine göre bir doğruluğu var. 100 metre mesafedeki grupların fotoğraflarını görebilir miyiz?
En fazla 100 metreden hedeflere atmak istiyorum.50 metre civarıda av kuş için neden önermediniz incelemelerine baktım gayet iyi.Önermeme sebebinizi öğrenebilirmiyim kötü ise almayayım benim işimi göreceğini düşünüyorum
100 m de ozark'ta escalede de senin işini fazlasıyla görür, cok düşünme aklına yatan hangisi ise al kullan. Ozark'ta güzel Escalede'te Escalede çift tüp atışın fazla olur Ozark'ta da atış sayısı seni tatmin eder.
Teşekkür ederim yorumlarınız için yarın sipariş vermeyi düşünüyorum.
Scuba tüpü fiyatları çok yüksek bi sitede set halinde 17 bine buldum.
Scuba tüpü 300 bar,dolum hortumu,dürbün,escalede t kendim ayrı ayrı topladığımda daha pahalı oluyordu.
Oradan almayı düşünüyorum.
Teşekkür ederim yorumlarınız için yarın sipariş vermeyi düşünüyorum.
Scuba tüpü fiyatları çok yüksek bi sitede set halinde 17 bine buldum.Scuba tüpü 300 bar,dolum hortumu,dürbün,escalede t kendim ayrı ayrı topladığımda daha pahalı oluyordu.
Oradan almayı düşünüyorum.
Toplu set halinde alacak olduğunuz dürbün çöp olabilir ama bilginiz olsun.