Niksan escalede t mi Ozark mı?

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • soru şu, ne yapmak istiyorsun? 25 metreden şişelere ateş ediyorsan, her iki seçenek de işe yarar. Hedeflere ateş ediyorsan, Huglu Effecto daha iyidir (Zeon değil). 25 metreden 5 kuruş vuruyorsan, 10 atıştan 10'u - FX. Bu benim kişisel görüşümdür ve doğru olduğunu iddia etmiyorum.

• Escalade'yi bilmem Ozark kullanmıştım. 100-120 metrede 18,13 pellet ve 20 grain Engin Sak solid ile güzel isabeti vardı. Daha ağır solid ile denemedim.

Niksan Ozark-TW 5,5 mm + Huma Air regulator+Discovery 6-24X44 SF IR

Reximex Meta Premium 5,5 mm + Nikko Stirling Diamond 6-24X50 FFP

Gamo Coyote Black 5,5 mm

Zoraki HP01 4,5 mm

Beretta Elite II CO2

Mavoric M1 Semi Auto 12 CAL

Umarex HDS 68 Cal

• En fazla 100 metreden hedeflere atmak istiyorum.50 metre civarıda av kuş için neden önermediniz incelemelerine baktım gayet iyi.Önermeme sebebinizi öğrenebilirmiyim kötü ise almayayım benim işimi göreceğini düşünüyorum

100 m de ozark'ta escalede de senin işini fazlasıyla görür, cok düşünme aklına yatan hangisi ise al kullan. Ozark'ta güzel Escalede'te Escalede çift tüp atışın fazla olur Ozark'ta da atış sayısı seni tatmin eder.

• Teşekkür ederim yorumlarınız için yarın sipariş vermeyi düşünüyorum.
    Scuba tüpü fiyatları çok yüksek bi sitede set halinde 17 bine buldum.

Scuba tüpü 300 bar,dolum hortumu,dürbün,escalede t kendim ayrı ayrı topladığımda daha pahalı oluyordu.

Oradan almayı düşünüyorum.

• Teşekkür ederim yorumlarınız için yarın sipariş vermeyi düşünüyorum.
    Scuba tüpü fiyatları çok yüksek bi sitede set halinde 17 bine buldum.

Scuba tüpü 300 bar,dolum hortumu,dürbün,escalede t kendim ayrı ayrı topladığımda daha pahalı oluyordu.

Oradan almayı düşünüyorum.

Toplu set halinde alacak olduğunuz dürbün çöp olabilir ama bilginiz olsun.