Hatsan Mod 87 Vortex Ariza ve Bakim

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Arkadaşlar öncelikle selamlar elimde Hatsan Mod 87 Vortex modeli var 2016 yılından beri kullanıyorum dün boş araziye atış için gittim tüfeği kurmak istedigimde Pistonun içinde hava yoktu. Muhtemelen önceki atışa gittigimde tüfeği kurulu unuttum bu yüzden piston arızalandı hava kaçırdı. Hem tamir için hemde uzun süredir kullanımdan dolayı kundak vidalarida kırılma, dökülme ve dürbün stopu kayboldu hem de genel bakım için Hatsan fabrikasina göndermek istiyorum ama tüfeğin faturası kayboldu ne yapmak lazım? Hangi kargo ile gönderebilirim bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

• Önden atarsanız ve kargo ücretini siz öderseniz sorun etmezler.

Bu arada inşallah vazgeçerler şu vortex olayından. Yay çok daha kullanışlı bana göre

Evet bende yaylı taraftarıyım tek sıkıntı yayın titreşimi ona bir çözüm üretilmeli