Hatsan mod 65-85-87 yada stoeger rx20 suppressor

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhaba.
    Köyde ara yerlerde atmalık havalı almak istiyorum. Kırmalı düşünüyorum. Fakat o kadar model var kafam allak bullak oldu.

Hafif atışı stabilitesi güzel 8-10k lık bi cihaz bakıyorum. Hatsanda mod65-85-87 gibi modeller var günlerdir bakıyorum ne farkı var kafam karıştı.

Mod 125-135 bakıyorum ama güçlü ve dürbünde düzen tutmuyor diye okudum saf güç sadece cezbetmedi. Yanlışım varsa düzeltin.

Tahta dipçik çatlıyo patlıyo diyorlar. Vortex hava kaçırır,yaylı zamanla salar o güçlü o zayıf valla tecrübeye ihtiyacım var:)

5.5m mod65 vortex e karar kıldım gibi ama sizin tavsiyeniz nedir?

Vortex mi olmalı yaylımı sentetik mi tahta dipcik mi stabilitesi iyi olan varmı sizin tavsiyeniz?

Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen Selcuk1398 (17 Ocak 2026 16:10).

• Selcuk1398 17 Ocak 2026 16:09

Konunun başlığı değiştirildi. Eksi Başlık: “Hatsan mod 65 vortex yada tavsiye” Yeni Başlık: “Hatsan mod 65-85-87 yada stoeger rx20 suppressor”.