27 Eylül "sabahın körü" buluşması :)

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • 27 Eylül sabah 06.00 kimler gelebilir? 8|


    Termopl sağolsun :thumbup: 200 metre hedeflerimiz gelmiş ^^

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png


  • e buyrun gelin :thumbup: mutlu oluruz
    ben 176-180 metrede kalacaktım ama İlker hedefleri boşunamı yolladı yani, zaman-mekan bulunca mecburen 200m'de atıcaz.
    birşey bitirdiğimiz yok, hobimizin değişik branşları var. yavaş yavaş (gerçi yavaş sayılmaz, biz dünde Volkan, Rıfat, ben atış yaptık 8o ) hepsinden tatmaya çalışıyoruz.

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png

  • bu arada, şimdi "kardeş site airgunsnipers"da Kemal bey'in talihsiz diye yorumlayabileceğim yazısını okudum. Kendisini şahsen tanımasamda; nişancılığına, tecrübesine ve hayal gücüne (havalısilahı düşünülmeyen mesafelerde kullandığı için) saygı duyardım.


    Ancak, insanın bir şeyi sadece kendisinin yapabileceğini düşünmesi yine kendi hayal gücünün ürünü olup, "boynuzun kulağı geçebileceğini", "elaleminkini görmeyenin kendisininkini piyade tüfeği sanabildiği" güzel özlü sözlerdende bihaber olduğunu esefle görmüş bulunmaktayım. Benim için bu bir hobidir, "sidik yarışması" değil.


    biz geçen yaz hw100'lerimizlede çok sık olmasada 150-160 metrelere atış yapıyorduk, kendisi bu atışları "reklam amaçlı" yaptığımı yazmış.
    Arkadaşlarımla beraber yaklaşık 2 yıldır reklam için sabahın 5.30unda kalkıp atış yapmaya gitmiyoruz. Ki bunu forumda bilen bilir, hemen hemen her haftasonu yapıyoruz. Buluşmalarımızda min.3 maksimum 10-12 (ortalama 6-7) arkadaşımız bulunur ve herkez ortalama 1 kutu pellet (toplamda 1000-5000) atar. Yani biz atışlarımızı yaparken 1 peygamber-2 mürit ekibi değil, birbiriyle omuz omuza atış yapmaktan zevk duyan arkadaşlar olarak yapıyoruz. Silah-mühimmat-benzin paralarımızı kendi cebimizden harcıyor, kendi vaktimizi harcıyoruz. Sponsor falan yok, bu hobiyi sevdiğimiz ve beraber vakit geçirmekten zevk aldığımız için yapıyoruz.


    Alet işler el öğünür, silah atıyor bizde attık. Yazmasamıydık? Kendisi uzun mesafe atışlar noterimidirki Kemal bey'in olurunu almak zorundaydık? veya Kemal bey'in getirdiği silahlarla atarsak mı yazacaktık?


    keyifli atışlar

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png

  • Erdem, Yazına Tamamen katılıyorum.......Sidik yarışması yapılacaksa,ben şahsen onada varım, Tanıdığım kadarıyla Ankara teamdaki Tüm arkadaşlarında bu sözleri söyleyeceğini biliyorum.......kim ne yapmak istiyorsa hodri meydan....(Noter tasdikli olsun üstelikte)

    A Takımı Üyesi

    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen teknosman ().

  • Bu hafta işim nedeniyle ne yazıkki aranızda olamayacağım,Bu vesile ile tüm arkadaşların gelecek Bayramını kutlarım.....Bayram ertesi buluşmalarda görüşmek üzere......Hepinize kazasız belasız Zevkli atışlar dilerim.

    A Takımı Üyesi


  • :love:;d;;d;;d;;d;;d;;d;;d;;d;;d;;d;;d;;d;;d;;d;;d;:love:

    Evanıx s 10 blızzard - BSA 3,5x10-40

  • Sonuna Kadar KAtılıyorum ERdem Abi yazdıklarına ;d;;d;;d;


    Bu haftasonu ben de gelemiyorum ne yazık ki. Babamı karşılamam gerekiyor sabah ;(

    PCP: FX GLADIATOR .22cal + Gamo MD6-24x50 + Harris Bipod + Weihrauch Moderator
    Ateşli: SAFİR T14 CLASSIC S .410cal + Safir Laser Sight + Yakında: Bushnell 3-9x40 TriRail Red&GreenMD + Larue M16 RIS + Armed Forces Green Laser + QD CREE 1000lm Torch + M50 Bipod
    MultiPump: Daisy Powerline888 .177cal + Tasco 4x15
    Yaylı: Daisy 1938 .177cal
    CO2: Umarex Walther CP99 .177cal
    Kuru Sıkı: Voltran Blow Magnum Mod.2000 9mm
    [gallery]670[/gallery]ankarateam.png[gallery]671[/gallery] (UĞUR BAÇ)

  • Erdem sana sonuna kadar katılıyorum ve destekliyorum... ;d;;d;;d;;d;;d;


    +1


    Bu arada hava herhalde yağışlı olucak.

    Weihrauch HW100T Falcon T35x56 Premier Target
    Weihrauch HW97KL Blue Laminate Maccari Hornet MKVI
    Weihrauch HW45 .177&.22 Maccari
    Zoraki HP-01 Ultra .177
    Heckler & Koch USP Compact Blue 9x19 Para Trijicon Nightsights
    Remington Spartan SPR220 12ga 22'' Double Trigger & Hammer Coachgun
    Bernardelli Compact 9x19 Para
    CZ 75B Semi Compact 9x19mm Para
    Hatsan 250XT Tac Boss (KJW Ruger MKIII)
    Gamo PR776

    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen TheNightHawk® ().

  • Okudum ve çok üzüldüm. ankara ekibini yaklaşık 1,5 senedir tanıyorum ve inanıyorum ki kimsenin reklama ihiyacı yok. Herkez çok samimi ve yardımsever...

    ankarateam.png[color=#0000ff]

  • havalı silah konusunda çok uzun mesafeler kat etmiş olan, Kemal beyin neden böyle şeyler yazdığını bi türlü anlayamadım. Bu açıklamaları büyük bir talihsizlik olarak değerlendiriyorum. Değerli üstadların yapması gereken yorumların bunlar olmadığını düşünüyorum.


    Ankara Teamdaki arkadaşlarımın kimseyle yarışmak veya başka bir niyetle atışlar yaptığını düşünmüyorum, ama nedense karşıdakini küçümseyici tavırlar içersinde olan insanların varlığını herzaman hissediyoruz.


    Uzun mesafe atışları sayın Kemal bey ve silah arkadaşlarından başkası yapmayacak diye bi kural veya kaide varda bizmi bilmiyoruz?


    Destek beklerken köstek olunması bu olsa gerek.


    Neyse lafı fazla uzatmaya gerek yok bence,


    Sizin orda ne derler ? Arazide görüşürüzzzz ;tufey#

    Steyr Challenge 4,5 - Schmidt&Bender FTII 12.5-50x56
    Steyr Hunting 4,5 - Sightron SIII 10-50x60
    FX Bobcat 6,35 - Bushnell 4200 6-24x50
    AA S410 5,5

  • arkadaşlar bir kere de orta bir bölgede denizlide buluşalım herkes gelsin yemekler harbiden benden ciddiyim. :thumbup:

    FX Gladiator
    FX GLAD.........
    egeteam.png

  • Neyse arkadaşlar, Kemal beyle bu akşam uzun uzun konuştuk. Bu konuda bir disiplin oluşturmak istediğini, bu nedenle bu atışların belli bir standartta yapılmasının doğru olacağını söyledi. Ki bence o konuda haklı, mesela futbolun kuralı her ülkede ayrı olsa Avrupa Şampiyonası düzenlenemezdi.


    Aynı şartlarla, aynı hedeflere atış yaparsak, müsabaka vs yapıldığında kurallar herkez tarafından biliniyor olur.


    Tabi biz o mesafelerde ne yapabiliriz denemeleri yapıyoruz, katı kurallar vs uygulamıyoruz, hem muhabbet, hem deşarj hemde hobimizi yapıyoruz, kendilerininde bunu kabullenmesi gerekir diye düşünüyorum.


    İstanbul'dan gelecek arkadaşları ağırlar, onlarla tanışma ve atış yapma fırsatını yakalarız, ve iyi olur diye düşünüyorum.

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png


  • Erdem Abi bayramda Ankara'da olacağım 27 eylüldeki buluşmaya yetişemeyeceğim ve 5 ekimde de sabah sınava girip çıkar çıkmaz döneceğim 29 eylül-4 ekim arası bir buluşma olursa katılabilirim. Kemal bey'in disiplin oluşturma olayı bana göre amerikayı yeniden keşfetmekten farksız 10 metre olimpik atışlar benim düşünceme göre yeterli disiplini oluşturuyor (10 mt. hedef kağıdına ayakta desteksiz atış yapılan hedef kağıdını eline alıp incelemeyenler lütfen hemen itiraz etmesin). hafta sonları sadece stres atmak için uğraştığım bir hobiyi hiç kimse disiplin altına sokmaya ve beni ve bu sitedeki bu hobiyi paylaştığım arkadaşlarımı adam gibi atış yapamıyor diye yargılamasın çoğu zamansadece plinking yapıyorum grup ile uğraşmıyorum bile.

    AnkFilİst Team



    Daisy Powerline 856 ,177 + Gamo 4x20 TV
    Weihrauch Hw 97k ,177 + Walther 3-9x40
    AirArms S410 SL XTRA ,22 + 6-24x50




    Corvus Corax'tan başka kuş tanımam

  • Erdem Abi bayramda Ankara'da olacağım 27 eylüldeki buluşmaya yetişemeyeceğim ve 5 ekimde de sabah sınava girip çıkar çıkmaz döneceğim 29 eylül-4 ekim arası bir buluşma olursa katılabilirim. Kemal bey'in disiplin oluşturma olayı bana göre amerikayı yeniden keşfetmekten farksız 10 metre olimpik atışlar benim düşünceme göre yeterli disiplini oluşturuyor (10 mt. hedef kağıdına ayakta desteksiz atış yaılan kaığdı eline alıp incelemeyenler lütfen hemen itiraz etmesin). hafta sonları sadece stres atmak için uğraştığım bir hobiyi hiç kimse disiplin altına sokmaya ve beni ve bu sitedeki bu hobiyi paylaştığım arkadaşlarımı adam gibi atış yapamıyor diye yargılamasın çoğu zamansadece plinking yapıyorum grup ile uğraşmıyorum bile.


    ben Salı günü Ankara dışına çıkıp, haftasonu döneceğim. Pazartesi öğleden sonra müsait olabilirim, diğer günlerde Ankara'daki arkadaşlar buluşma yaparlarsa katılırsın. Keşke bende burada olabilseydim ;( sadece ikimiz bile olsak zevkle beraber atış yapardık.


    diğer konuda ise sende haklı sayılırsın, ama banada 10m olimpik atışlarda keyifli gelmiyor. En güzeli herkez ne yapmaktan zevk alıyorsa onu yapmalı. Bizde %65 plinking (şişe kırmak, kapak vurmak) %25 FT, %10 gurupman yapıyoruz. Hepsinin keyfi ayrı :thumbup:

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png

  • Apachi gibiyim.Alıyorum Revo yu takır takır sıkıyorum.Yeri geliyor 5 mt ye yeri geliyor karşı dağlara kime ne 200 mt 500 mt amaç toplanıp muhabbet etmek.Haftanın stresini atmak çalışan insanlarız serbest yada maaşlı, Kemal Bey in disiplinli çalışmalarını taktir ediyor başarılar diliyorum.Bu sefer semaveride getirecem.Hem çay içer hemde 176.34 ve 237.34 mt çalışırız.

    FX Revolution PCP 5.5 cal +Nikko Stirling TARGET MASTER 10X50-60 MD


    BUREO 30,06 + REDFİELD 3*9-ELİPTİC35


    ankarateam.png

    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen skyplume ().

  • Kamuran birtek senle ben varız gibi, yağmur yağarsa bende yokum ;şrofls;.


    arkada ortada da oturmam söyliyeyim ;şrofls;. ;şrofls;.

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png