Selam herkese, dün akşam bi tane Hatsan mod 100 aldım, nasıldır? diye hiç aklıma gemmedi artık aldık bi kere mod 100 5.5mm
Deneyimli arkadaşlardan bilgi paylaşımı istiyorum ![]()
Artık benimde Bir Havalı tüfeğim var :)
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Çok yanlış bir seçim bence. Geçmişte pek de hoş olmayan deneyimler yaşadım o tüfekle, en son testereyle 2 ye bölüp çöpe atmıştım.
-
Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Hatsan tüfek işi piyangoya benzer. iyi de çıkabilir kötüde. Şansınıza kalmış
Muhtemelen bir sonraki mesajınız falanca yeri kırıldı veya dürbünüm ayar tutmuyor şeklinde olacaktır. -
arkadaşlar çok teşekkürler yardımlarınız için:) ama napalım oldu bikere , ne yapsam fayda etmez artık , satıcının o hain gülüşü geldi bir an gözümün önüne

-
hayırlı olsun, isabetli atışlar.
-
Hayırlı olsun arkadaşım...... hayır konuşalım, hayır olsun; güzel konuşalım güzel olsun.
-
Benim de temennim kötü çıkmaması, hayır diyelim hayır olsun.
-
arkadaşlar çok teşekkürler yardımlarınız için:) ama napalım oldu bikere , ne yapsam fayda etmez artık , satıcının o hain gülüşü geldi bir an gözümün önüne

-
Almadan önce sorsaydın herkes yorum yapardı ama şimdi , alınmışssın bir kere çok fazla denecek bir şey yok.Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
-
Çok yanlış bir seçim bence. Geçmişte pek de hoş olmayan deneyimler yaşadım o tüfekle, en son testereyle 2 ye bölüp çöpe atmıştım.
çorumluların testere filmini hızarcı faik olarak seslendirmeleri gibi

-
ömür boyu havalı tüfek sahibisin demektir ve ayrıca bana inan bir kaç ay sonra havalı tüfek konusunda öyle bir tecrube sahibi olacaksınki sen bile inanamayacaksın. başlamak için harika bir tüfek.
-
Hayırlı olsun tüfeğiniz ama keşke önce forumda biraz araştırma yapsaydınız ve tavsiye isteseydiniz

Abi yaptın mı bunu gerçekten
-
Hayırlısı olsun,o paraya orta halli bir tüfek almışsınız.İlk deneyimler bununla olmasının ardından daha da iyileri olacaktır.
İsabetli atışlar dilerim. -
Hayırlı olsun tüfeğiniz ama keşke önce forumda biraz araştırma yapsaydınız ve tavsiye isteseydiniz

Abi yaptın mı bunu gerçekten
Kundağının yarısı duruyor istersen gösterebilirim
HW45 e dipçik yaptım onu. -
hayırlı uğurlu olsun isabetli atışlar dilerim