webley raider 10 70 mt grupman

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • dün hava sakinleşince solugu arazide aldım beykoz kavacıkda asarkemtin orada hava cok hafif tatlı rüzgarlı ama buz gibi sogukdu ha bu arada hanımıda zehirledim haftaya yine atışa gidelim diyo kendisi 70 mtden şişeleri patlatınca hoşuna gitti allahdan 2 adet şarjör vardı ben birini doldururken hanım diğerini hedefe sıkıyordu yetişmekde baya güçlük yaşadım ama sonunda oda zehirlendi herhalde bir pcpde hanıma alırım gibi #hims bunlarda grupmanlarım.
     [Resim Engellendi: http://s4b.directupload.net/images/081124/temp/y6gw6ha9.jpg]


     [Resim Engellendi: http://s3b.directupload.net/images/081124/temp/h54g4cb3.jpg]

  • ellerinize sağlık, paylaşım için teşekkürler.

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png

  • vay mesut kardeşim yengeyede bu zehri verdiysen,kim tutar seni,grupman işi zor dostum,havada rüzgar olmuyacak,bir önceki atışındaki taktik tecrubeyi diğer atışlarında da yapmalısınki grupmanın tadı çıksın,ufak bir dikkatsiz aceleci davranman sonucu grupman dağılıyor,can sıkıyor,eline sağlık kardeşim,ama ben şunu söylüyeyim daha iyisini yaparsın emin ol dostum :)

  • Güzel grup mesut eline sağlık.

    FX T 12 + BSA 8-32X44+FX Pompa
    Remington Airmaster 77 + Tasko 3-9X32
    anadoluteam.png

  • Mesut ellerine sağlıık.Bu arada sana bir şarjör daha lazım gibi ! ;şrofls;.

    RAW HM1000 .25
    RAW HM1000X .25
    MADMASTER PREDATOR .22

  • 8o 70 mt ha vaybe.Mesut kardeş eline sağlık.İyi gurupman helal olsun. ;d;

    Fx T12 Typhoon 5.5 /Leapers 6-24x50 Mil-Dot AO - Norica twin 5.5-4.5 Scuba (Drager 300 Bar)
    Armsan A612S Slug 61 cm.


    Kemal Yılmam

  • evet gerçekten güzek bir grupman ;d;

    ;tufey# Hatsan AT44WX10 Premium Combo 22. cal OPTİMA(3*12-44)


    ;tufey# mod 95 sas 177. cal ZOS (3*9-42) ve muhtelifler.

  • herkeze cok teşekkür ederim. daha iyilerini sizler yaparsınız inşallah gerçekden güzel kalite pallet olunca grupda güzel çıkıor inanınn gamo pro hunterle a4 kagıdını bile tutturamadım. herkeze saygılar.

  • raiderlerin hatsan namlulularından sizin çıkardığınız grup gibi olmasa da buna yakın sonuç alabilirmiyiz?

    6-24*50 tasko

  • güzel gruplar tebrik ederim can dostum.

    Evanıx s 10 blızzard - BSA 3,5x10-40

  • Vay be !!! :!:


    Helal olsun Mesut. Bu tüfeğin hakkını zamanında Cahit verirdi şimdi sen veriyorsun. Bence size üretici firma sponsor olsun. Yurtdışından benjamin 14,3 grain mermi getirsin. Bu tüfek ile zamanında Cahit 100 metreye kadar, benjamin ile en iyi performansı almıştı.


    70 metrede,Crossman Hollowpoint ve 5 atış. Üstelik c-t-c de ölçmemişsin :) Buda aslında c-t-c- yaklaşık 4 cm lik bir grupman demek, hemde o tetiğine rağmen. Seni tebrik ediyorum kardeşim !


    Az dur gaza geldim ;şrofls;. , birlikte atışa gideriz ;tufey#, benim tüfenk ile kimbilir neler yaparsın ;tacli#

  • abi seni asla geçemeyiz ama bu yolda olmakda hoş

  • Mesut, Buluthanın dediği gibi o tüfeğin hakkını gerçekten fazlasıyla vermişsin, yapılması gereken en güzel grupman fakat, merakımı mazur gör dürbün ayarın kaç metreye sıfırlı.
    Ayrıca tebrikler...

  • strong abicim dürbünümü daha grup yapmaya başlamadan önce hedef kagıdını koydugum yere şişe, sprey kutusu vs. gibi şeyler koydum ve sıfırlamayı bu şekilde yaptım. yani bu demek oluyorki 70 mt ye sıfırladım. ama şu var neden fx pallet yukarı vurdu dersen, ben sıfırlamayı gamo pro magnumla yaptımıştım. bu sebebden palletler arası farklılık var hatta crosman palletle yaptgım grupda 3 adet hedef aldıgım noktaya denk gelmiş ama fx pallet nedense yukarı vurdu herhalde fx crosmandan ve gamopro magnumdan daha yüksek fps ye sahip ondan düşme yapmadı. bu arada tüfekde tüpe baglı değildi. ayrıca arabadan atış yaptım araba reno kango arka 2 sürgülü kapıyı actım koltugun oturma kısmına tfeği koyup kendimde oraya yaslanarak destek aldım ve atışımı yaptım. yerler hafif ıslak oldugundan bi potumu acıp yere yatamadım dolayısı ile arabanın koltugu sünger oldugundan ayrıca desteğim arabanın tamamı oldugundan dolayıda rahat bir atışda yapamadım ister istemeez arbaya yaslandıgım kolum arabanın koltuguna yüklenince esniyor felan hafif rüzgar olunca veya ben arabaya biraz yüklensem araba sallanıyo vs rahat atışlar olmadı ama yinede sonuc güzel cıktı.

  • Daha ne olsun tabiiki güzel atış ve grup olmuş silahın 70 metreye sıfırlı olduğu belli oluyor zaten.
    Ayrıca crosman HP 14.3 grain, fx pelet 16 grain. crosman daha hızlıdır tersi olamaz gramaj farkı var çünki..
    tekrar tebrikler başarılar...