merhaba ben bursadan nilüferde oturuyorum güzel bir hafta sonu buluşma yapsak ne güzel olur .Kimlerin bursada olduğunu da tespit edelim buluşmalar yaparız. ![]()
BURSA da bulunan arkadaşları tesbit edebilirmiyiz
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Merhaba kafa avcısı.Sayımız hızla artıyor.Ben Karacabey deyim ama Bursa lıyım.Ccoorvauxs,sniperx nickli arkadaşlarda Bursa dan.Havalar düzelsin en kısa zamanda buluşalım.
-
evet, kemal bey in dediği gibi "ccoorrvauxs" ve "sniperx" te bursada.
ve gene kemal beyin dediği gibi; havalar düzelince görüşmek dileği ile..
onur
-
Merhabalar bende bursa merkezdeyim gercy yeni katıldım aranıza ama olsun bursada bole seyler ve bole abilerim oldugunu gormekte guzel..Umarım bir gun gorusuruz saygılar...
-
merhaba dostlar sizleri aramızda görmek güzel inşallah bigün buluşuruz.

-
Herkese selam ben de Bursa'dayım ama şimdilik silahım yok...

-
Merhabalar frog.Virüsü kapan eninde sonunda silah sahibi oluyor kafanıza takmayın.Aramıza hoşgeldiniz.

-
hoşgeldiniz alırsınız merak etmeyin
-
Teşekkürler dostlar..Hoşbulduk.Hayırlısı diyelim.

-
selamlar bende bursa merkezde oturuyorum aynı zamanda yeni üyeyim.. görüşmek dileğiyle saygılar..
-
hoşgeldiniz inşallah görüşürüz bir gün

-
Bursa'lı ağabey ve arkadaşlarıma selamlar. Bende aranızda yeniyim. Konuya biraz geç dahil oldum
Saygılar.. -
Murathan hoşgeldin.
-
Aslen bende Bursalıyım ama iş icabı 1992 den beri Lüleburgazdayım.Yazın uygun bir zamanda bende aranıza katılmak isterim.
Bursada yerim 1050 konutlardadır.
Görüşmek üzere.
-
arkadaşlar bende demirtaş nahiyesindeyim havalar güzelleşsin hem mangal keyfi yapalım.hemde bol bol atış yapalım bizimde silahlarında pası gitsin
-
bursa bölgesinde bulunan havalı silah meraklısı arkadaşlar.bir tarih belirleyip güzel bir toplanma noktasında buluşup atışlar yapalım.bu olayı belli aralıklarla tekrarlayalım ne dersiniz.
-
ben pazartesi-cuma iş için Bursa'dayım, ama görüşemeyiz. size keyifli buluşmalar.
-
ankara buluşmaları tüm sitedeki arkadaşlara çok güzel örnek teşkil etmekte ve herkesin gıpta ile baktığına eminim,umarım bursa gurubu olarak güzel işler ve iyi organizasyonlar yaparız.
-
Bızde kendı grubumuzu kuralım bursalı abılerım kardeşlerim.buluşmalar yarışmalar yapalım.

-
- Resmi Gönderi
Şayet belli bir periyotda bulşmalarınızı gerçekleştirmeye başlamanız halinde Forum Database ine bende BursaTeam i ekler, Logonuzu hazırlatırım.
-