izmit ilimtepe buluşması

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Kabul etmek ne demek kardeşim.Seviniriz. Herkes her buluşmamıza davetlidir. İstanbul Anadolu yakasında ve Sakarya civarında oturanlar rahat ulaşım sağlayabilirler. Buluşma yerimizin bir haritasını çıkarmaya çalışıyorum. Saygılar.

  • bulusmaları pazar gunu yaparsak dahada guzel olur kısmet artık

    hatsan mod 125 6,35 ;d; korfezteam.png

  • Doğru söylüyorsunuz. Pazar günü daha katılımlı olacaktır. Aturan4 de cumartesi çalışıyordu.

  • Kesinlikle haber veririm. Aslında yarın bir buluşma düşündüm ama şimdi baktım gökgürültülü sağnak yağışlı diyor. ;( İnşallah haftaya kalabalık bir ekiple olur.

  • Selamlar ben Sakarya'dan Yiğit kardeşiniz. ^^ Yakın zamanda Sapanca Taraflarında veya bilebileceğim gibi yerlerde bir buluşma daha gerçekleştirmeyi düşünürseniz gelmeyi çok isterim... İlgilenen abilerim cvp yazarlarsa sevinirim...

    Yiğit TARHAN

    agt Arpacık modifiyeli Hatsan mod.80 :) agt

  • Bu hafta Pamukova ya bağ evine gideceğim ama sanırım atış yapacak bir hava olmayacak. Ama yinede tüfeğimi götüreceğim. :) Cebini özelden mesaj atarsan hava şartlarına göre buluşabiliriz.

  • Abi ben konuyu takip etmemişim ya. Ama bundan sonra takip edeceğilm kusura bakma abi. Bana ne hususta olursa olsun özelden yazabilirsiniz abi. Hatta çok da memnun olurum... :)

    Yiğit TARHAN

    agt Arpacık modifiyeli Hatsan mod.80 :) agt

  • İzmit'li abiler; bahar ayları yavaş yavaş yaklaşıyor. Nisan-Mayıs aylarında Sapanca gölü kıyıları sakin ve güzel olur... Bir organizasyon düzenlerseniz süper olur vallahi... Sapanca'dan oldumu her zaman gelirim. Bence tüm site sakinleriyle bi organizasyon yapılmalı. Eh fazla uzatmaya gerek yok. Sizlere bırakıyorum... :)

    Yiğit TARHAN

    agt Arpacık modifiyeli Hatsan mod.80 :) agt