Tarihi eser restore :D

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Arkadaşlar babamın dedesinden kalma ağızdan dolmalı tüfeği ele geçirdim. Kayışı kopmuş cila istio metal aksamları temizlenmek istio. Nasıl bir yol izlemeliyim tüfeği kullanmıcam duvara asıcam miras olarak.


    [Resim Engellendi: http://s3b.directupload.net/images/090202/temp/p6glrtk7.jpg]


    [Resim Engellendi: http://s4b.directupload.net/images/090202/temp/6756ep7b.jpg]

    Mod90 5.5 (Onunla çok mutluyum)

    • Official Post

    Önce silahı dikkatlice ve kaliteli el aletleri kullanarak sök, metal aksamları mazot banyosuna sok 1 gün o şekilde beklesin, sonra sil ve metal aksamdaki vidaları vs.. sökersin, kalın bir gerçek yün keçe bul ve bu keçe ile silahın tüm metal parçalarını ovalaya ovalaya saatlerce temizle bunun için WD40 spreyde kullanabilirsin, son olarak pamuklu bir penye ile tekrar metal aksam parçalarını silerek kurula ve monte et,


    Kundağı ise verniklimi yoksa ham ağaca cilalımı bilmiyorum ama bu konuda bir mobilyacıdan yardım al.

  • Önce silahı dikkatlice ve kaliteli el aletleri kullanarak sök, metal aksamları mazot banyosuna sok 1 gün o şekilde beklesin, sonra sil ve metal aksamdaki vidaları vs.. sökersin, kalın bir gerçek yün keçe bul ve bu keçe ile silahın tüm metal parçalarını ovalaya ovalaya saatlerce temizle bunun için WD40 spreyde kullanabilirsin, son olarak pamuklu bir penye ile tekrar metal aksam parçalarını silerek kurula ve monte et,


    Kundağı ise verniklimi yoksa ham ağaca cilalımı bilmiyorum ama bu konuda bir mobilyacıdan yardım al.

    Peki saolun kullanmıcam ama merak ettip toparlandığı zaman çalışırmı bu alet ;şrofls;.

    Mod90 5.5 (Onunla çok mutluyum)

  • çalışmaz bence hem çalışsa bile bi daha çalışmaz bilmem anlatabildim mi ;şrofls;.

    Hatsan Mod 95 sas .177 + 3-9x56 tasko
    Ekol viper 4.5''
    Tanfoglio Witness 1911


    Milli ülküye, tam bir
    bütünlükle yürümekte olan Türk milletinin, büyük
    millet olduğunu, bütün medeni alem, az zamanda, bir kere daha
    tanıyacaktır. ~Mustafa Kemal Atatürk~

    • Official Post

    Peki saolun kullanmıcam ama merak ettip toparlandığı zaman çalışırmı bu alet ;şrofls;.

    Kullanmanızı tavsiye etmem, silahı görmediğim için bilemiyorum, namlu ve namlu dibinde metal yorgunluğu yahut derin korozyon durumları nelerdir? çalışıp çalışmayacağını görmeden bir şey denilemez.

  • Peki saolun kullanmıcam ama merak ettip toparlandığı zaman çalışırmı bu alet ;şrofls;.


    Silahta horozun altında olması gereken kapsül memesi görünmüyor. Yuva çıkıntısını da göremedim. Bu silahın imitasyon olmadığından emin misiniz ? Gerçek bir silah ise, bazı eksikleri var demektir, isteseniz de kullanamazsınız.


  • Silahta horozun altında olması gereken kapsül memesi görünmüyor. Yuva çıkıntısını da göremedim. Bu silahın imitasyon olmadığından emin misiniz ? Gerçek bir silah ise, bazı eksikleri var demektir, isteseniz de kullanamazsınız.

    Babennemden aldım silahı imütasyon diil eminim babamda çok kullanmış bunu babannem horozu kırık yaptırılması gere diodu. Bende ilk defa böle bi silah gördüğümdem neresi eksik bilemicem ;şrofls;. Ama daha önceden kullanımda olan orj. bi silah.

    Mod90 5.5 (Onunla çok mutluyum)