ÖNEMLİ AÇIKLAMA WEBLEY PATRİOT

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Bence ingilizcesi iyi olan birisi bunları Webley'in sitesine mail olarak yazıp, atmalı. Adamarda Hatsanı'ın ne mal olduğunu anlasınlar.

    FX Gladiator .22 + NikkoStirling 8-32x60


    Bu Vatanın varlığının ve Bölünmez bütünlüğünün bedeli Çanakkale'de Ödenmiştir !


    Arabalar ikiye ayrılır. SCENIC ve Diğerleri :) (SCENIC 2.0 16V BVA - Yollar gidişime, Kızlar duruşuma hasta :) )


    Kula bela gelmez Hak yazmayınca, Hak Bela yazmaz kul azmayınca, Hak intikamını kuldan kul ile alır. Din, İrfan bilmeyen, bunu kul etti sanır.

  • mustafa abi allah herkesin kalbine göre versin biz seni duayen kabul ettik öylesinde


    adamların gözünü para bürümüş haketsinler onuda alsınlar eyvallah


    ama keser döner sap döner bir gün hesap döner doğruluk dürüstlük baki kalır.

    • Official Post

    Biraz önce telefon da Veli bey ile görştüm,kendisi buradan açıklama yapacak.

  • neden özür diliyorsun baba,kendi yaptıkları mallardan utansınlar birde sizin birgün yapacağınız mallara bakıp utansınlar ,ayıp ayıp adanada portakala on milyon yvmiyeye gidip haftasonu iki gün le para biriktirp bu tüfekleri alan gencler var yalanmı ?türkiyede para zor kazanılıyor ama az parnında cok parannda kıymeti yok niye böle mal yapar, vatandaşın da gavur malı alırsa işte böle olur ,elimdeki silaha bakıp ta Türk malı yav bu diyemecekmiyim elin hv sini övüyorum bu utanılacak bir durum ah bir görebilsek ah yurdum insanı ah,,, kendimizi göremiyoruz

  • 1-Sorun bitmiştir.
    2-Burda bu açıklamayla siz satışınızın arkasında durduğunuzu gösterdiniz.
    3-Haltsan kelimesini ben alıntı yaptım, daha önce gene bu sitede kullanılmıştı, ama bunun sizinle bir ilgisi olması imkansız, çünkü siz üretici değilsiniz. Bu sitedeki tüm yazılarda ticaretiniz, ilginiz övgüye layık görülmüş ve görülmektedir.
    4-Bugün belki ilk hayal kırıklığıyla eleştiriler sert görünüyor olabilir. Ama sonuçta amacımız bağcıyı dövmek (üreticiyi) değil, tabiki üzüm yemek.
    5-Bu tepkilerin birazda sebebi yurt dışı bazı forumlarda, Webley Scotlar artık ingilterede üretilmiyor e hindilerde ancak bu kadar üretebilir gibi hoş olmayan sözleri görmek.
    6-Sonuç : Kendi adıma sizden memnunuz, alakanız ve zamanınızı ayırdığınız için, Mustafa abi ise idolümüz, öğretmenimiz ve sonuçta burda bulunma sebebimiz eğlenmek, hoşça vakit geçirmek. En azından benim için böyle. Selam ve Sevgiler. Cem

    Webley Patriot - T.M.A.

    • Official Post

    Merhaba Arkadaşlar,


    Sabahleyin satıcıyı aradım ve, bu önceki üretimlerde,tetik,piston seal, ve gez orijinal ingilizdi,belki bayiler bir kaç tane bulursun bir araştır" dedim,kendisi de bana "Sanmıyorum abi ama araştıracağım" dedi ve biraz önce beni aradı "3 ayrı bayi den bu versiyonlardan buldum" dedi ben de "hepsini satın al" dedim.


    Şimdi bu uyduruk %100 hatsan olanların tetiği altın rengi ve gezide hatsan platik versiyon,sadece tetiğin ingilteredeki satış fiyatı 85 YTL yi buluyor,gez keza 50 YTL civarı ve ben daha öncede belirttiğim gibi bu tetiği gezi pistonu keçesi vs.. ingiliz olan silahı beğendim,ve satın alacağım,en azından torunlarıma böyle bir yarı ingiliz vardı derim ve artık bu satıcı bayilerden topluy olduğu yarı safkan ingilizler bir daha olmayacak,çünkü ingilizler bu silahları artık üretmiyor,fabrikanın tüm stok yedek parçaları hatsan a gelmiş ve kullanılmış,şimdi ise uyduruk tetik,gez ve belki piston ve piston keçeleride artık gerçek Hatsan oluyor ;) ve bu son kalan ürünleri isteyen alsın isteyen almasın,ama ben alıyorum,ve Aron da bana bırakmıştı tercihi onada alıyoruz,ayrıca Gençosman da almıştı onun silah da değişecek.


    Şimdi ben kendimi biraz da olsa kurtardım,çünkü bu silahı tavsiye etmiştim ve bu silahdan istenilen miktardaki son ürünleri toplattırdım ve madur olan arkadaşlarımın maduriyeti kalkmıştır.


    Lütfen bu kötü altın tetikli W. Patriot silah dan satın alan arkadaşlar silahlarını satıcıya sürat kargo ile göndersinler,ve yeni silahları kendilerine gelsin.


  • Allah emeği geçen herkesden razı olsun Saygılar sevgiler.

    Webley Patriot - T.M.A.

  • mustafa bey, değişimler yapıldıktan sonra veli beyin elinde kalırsa bende bunlardan birisine talibim. saygılar.

    • Official Post

    Sanırım kalma ihtimali olacak,size önerim satın almak isterseniz,Veli bey'in sitesine girin satın alma işini ödeme yapmaksızın gerçekleştirin ve birde sitesinden mesaj yazın kendisine, " AirgunTürk forum dan Mustafa Serdar bey'in bahsettiği ingiliz tetikli Weblet Patriot dan fazla temin edilmesi halinde,siparişimin ödemesini gerçekleştireceğim " şeklinde, iadelerin değişimiden sonra elde kalırsa sıranızı almış olursunuz,şayet satış kapalı ise yine mesaj yazıp talebinizi bildirin.


    Birde hatırlarsanız (forumda var) MASTER arkadaşımız bu silahı şiddetle kötülemişti,kendisiyle görüşmemiz de onun satın aldığı Patrioy da bu altın tetik li kalitesiz olanmış.

  • Mustafa bey teşekkürler ben bir tane ısmarladım ayrıca Veli beye buradadan ilgilendikleri için çok teşkkürler saygılarımla

    FEİNWERKBAU 600

  • Bu kooperasyon, bu bilinçli tüketici profili ve bu iş ahlakı doğrusu gözlerimi yaşarttı. Türkiye'nin yarası olan "ben yaptım oldu" cu zihniyet ile baş etmenin en güzel yolu bu olsa gerek. Her şeyin arz-talep dengesi üzerine döndüğünü aklıdan çıkarmamak gerek. Arzı var eden taleptir. Bilinçli talep, arzın da kendine çekidüzen vermesine ya da yok olup gitmesine yol açacaktır. Bilgi paylaşımıyla bilinçli silahsever sayısının artacak, talep arzı şekillendirecektir.


    Yıllar önce bir av malzemecisine gidip av bıçağı almak istemiş, beğendiğim bir bıçağın çeliğinin sertlik derecesini sormuştum, adam bana uzaydan gelmişim gibi bakmıştı. Çünkü bize millet bıçağı "Rambo'nun bıçağına benziyor diye" alıyordu. Ben o sıralar sürekli yabancı yayın takip etmekteydim. "Elin gavuru" bıçağını alırken Rockwell sertlik derecesine bakıyordu. Sektör dergilerinin sayfaları da bu tip testlerle doluydu.


    Yabancı film endüstrisi de buna benzer bir süreçten geçmiştir. Yanlış hatırlamıyorsam "Spagetti Western" lerden birinde, olayın geçtiği tarihte daha üretilmemiş bir Winchester modeli beyazperdeye yansıyınca, silah merakı doruklarda olan Amerikan seyircisi ortalığı birbirine katmış. Bu gibi olaylardan sonra, ciddi film prodüksiyon firmalarının hepsi silah danışmanları istihdam etmeye başlamış. Adam belki idealist değil, ama iyi işl adamı. Tüketiciye istediğini vermek zorunda. Mesela Türk sineması, eskisine göre çok ilerleme kaydettiği halde, hala tepmeyen ateşli silahları görüyoruz ekranlarda veya beyazperdede. Tüketici iyi olmayanı almayarak onu cezalandırmayı öğrenmeli. Bu, uluslararası platformda bize haksız muamele eden yabancı devletler karşı da yaptırım olarak kullanılabilecek bir şey. Ne yazık ki, bu forumda görüldüğü gibi bir dayanışma ve sistematik hareket edebilme, pek ender yapabildiğimiz bir şey.

  • Merhabalar
    Bu foruma ilk mesajım, siteye de hatsan mod 140 araştırması için girmiştim işin dogrusu. Bu yazıya denk gelince kafam karıştı. Veli bey de satın almayı düşündüğüm sitenin sahbiymiş ve site güvenilir mi acaba tereddütüm de kalktı ortadan.
    Site güveni tamam ama silaha güvenim kalmadı ne yapıcam ben şimdi? ?(

  • mustafa abi teşekkürler biraz önce veli beyle görüştüm bir tane sipariş verdim pcp alacaktım fx leri


    beklemeye karar verdim çünkü alacağınız malın arkasında muhattap bulmak çok önemli


    o yüzden başka markadan vaz geçtim fx leri bekliyeceğim birde yaylım olsun dedim ve


    patriot aldım.

    • Official Post

    Şimdiden hayırlı olsun Ali kardeşim,


    Bayram sonrası Patriotun kolları tamamlanmış olacak,o problemde bittiğinde elinizde bir Webley klasiğiniz olacak. :)

  • teşekkür ederim abi kurma kolunun boyasını menevişmi yapıyorsun


    sut kostik,sodyum nitrat ,sodyum nitrit böylemi çünkü soğuk meneviş


    çabuk bozuluyor abi.

    • Official Post

    Biliyorum,ayrıca erken oksitlenme başlıyor,sıcak renklendirme gibi homojen de olmuyor,125 derecede profesyonel karartma yapılacak,karartma öncesi,orijinallerinde ihmal edilmiş olsada,polisaj yapılacak.

  • mustafa abi teşekkürler biraz önce veli beyle görüştüm bir tane sipariş verdim ...birde yaylım olsun dedim ve


    patriot aldım.


    hayırlı olsun

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png