ÖNEMLİ AÇIKLAMA WEBLEY PATRİOT

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Sevgili Mustafa abi bende sizin formdaki webley partiot hakkındaki artılı eksili yorumlarınızı okudum ve benimde kafamda neredeyse artık evet webley olmalı diye kendi kendime düşünmeye başladım.Her konuya cevap yazamıyorum çünki bu konularda oldukça yeniyim.Ama birilerinin desteğine bilgisine ve yorumuna herzaman ihtiyaç duydum ve hayatımda hep öyle yapmaya çalıştım.Bize verdiğiniz bu değerli açıklamalar için gerçekten yürekten teşekkür ederim.İyiki böyle bir forum kurmuşsunuz.Bence kazandığınız dualar yeter size benden bir ALLAH razı olsun der yaşamınızda ve işlerinizde başarılı biri olur sizin bize gösterdiğiniz yollarıda sizin yabancı olduğunuz konularda size birileri göstersin der tekrar teşekkür ederim.


    Şimdilik formları biraz daha okuyup bilgi sahibi olalım bakalım sonuç nereye varacak.


    Çünki benim tek hakkım var ve tek silahla bu işi noktalamak istiyorum.O yüzden oldukça seçici olmaya çalışıyorum.


    Tekrar teşekkürler bu değerli açıklamalarınız için...

    safir T14 compact s : 36 calibre


    atüs tek kırma : 9 mm


    WALTHER CP 88 Co2 COMPETİTİON : 4.5 mm






    £tabanxalı$ !!! :love: :love: BİLDİKLERİN SENİNLE MEZARA GİDECEKSE NE ANLAMI VAR BİLDİKLERİNİN :love: :love: !!! ;tufey#


    ;atlı{#

  • Özcan abi selam .Bu günkü iddaa iiyidi ama webley patriot hakkında veli beye yarın gelicek geröek kopyalar tabiki diğer saçma sapan yeni kopyadan iiyidir.Şimdiden alan kullanan yada kullanıcak arkadaşlara hayırlarım.


    Selamlar HAKAN :D

  • sayın mustafa serdar,


    açıklamanızda bahsettiğiniz webley patriotu veli beyin dükkanında kabaca inceliyebildim.dış görüntüsü güzele benziyordu.fakat yazılarınızdan ve yaptığınız incelemelerden sonra


    kanım odurki gene ince bir kandırmacayla karşı karşıyayız.kızmakta haklı olduğunuza katılsamda hatsan ve bu gibi üreticilere küsmek yaptıkları üretmler hakkında bundan sonra


    onları kaale almamak bana göre son derece yanlıştır. bunların yanlışları ve hataları devamlı gündemde tutularak bilgisi az olan veya hiç olamayan arkadaşlarımızın yanlış yönlendirilmelerinin


    önüne geçilmesi gerektiğini düşünüyorum.forumun amacınında bu olduğuna inanıyorum.ayrıca çok uzun bir süredir hatsan firmasının web sayfası yapım aşamasında diye kapalıdır,


    bu nasıl bir sayfadırki bir türlü açılamıyor.lütfen yazılarınızı ve incelemelerinizi devam ettirinizki sizin bilgilerinizden yararlanmaya devam adebilelim.saygılar.


    hunter2

    • Official Post

    Teşekkür ederim arkadaşım,


    Dediğiniz gibi forumun amacı paylaşım ile doğru bilgiye ulaşmak,ben kimsenin aldatılmasını madur edilmesini istemediğim gibi,birde buna ben vesile olursam bu darma dağınık üretime sinirlenmemem elde olmuyor.

  • selamlar,


    havalı silah konusunda çok yeni olan, hatta hali hazırda henüz silahı bile olmayan bir kullanıcı olarak, bu forumu aklıma gelen her türlü konu hakkında bilgilenmek amacı ile takip ediyorum.


    yaşadığımız ülkede, yurt dışında da tanınan ve oldukça büyük bir havalı silah üreticisi var. bu üretici, yapıp sattığı her model ile neredeyse sansasyon yaratmış durumda. ne yazık ki bu sansasyon kelimesini iyi anlamda kullanamıyorum. sadece son iki aydır takip ettiğim internetteki havalı silah forumlarında hatsan üretimi mod 125, 135, 140, 145 ve webley ürünleri hakkında genel yorumlara bakacak olursanız ne demek istediğim daha iyi anlaşılır.


    forumda hakim olan bir görüş var. "yerli malı yurdun malı" deniyor. gerçekten yerinde bir anlayış. gönül isterdi ki yerli üretim silahlar bizleri tatmin edecek derecede kaliteli olsun. ama ne yazık ki mümkün olamıyor bu. ithal ürünlere mahkum kalıyoruz.


    işin asıl üzücü boyutu da, hatsan isimli bu firmanın, yurt içi piyasasını kesinlikle ciddiye almayan bir pazarlama mantığına sahip olması. havalı silah almaya karar verdiğim son iki aydan beri çalışmayan bir internet sitesine sahip, üretip sattığı hiç bir yurt içi platformda tanıtma zahmetine girmeyen, belki böylesi işine gelen, kullanıcılarını hiç bir şekilde memnun edemeyen, kısacası bizlerle dalga geçtiğini düşündüğüm hatsan'ı bir şekilde protesto etmemiz lazım bence.


    bizlerle dalga geçtiğini düşünüyorum, çünkü yurt dışına bu kadar kalitesiz ve istikrarsız ürünler gönderebileceklerine inanmıyorum. inanmak da istemiyorum.


    aklıma gelen başka bir ürkünç senaryo ise, hatsan'ın avrupa'ya satılamayacak derecede kusurlu ürünleri iç piyasaya satıyor olma ihtimali ki, umarım yanılıyorumdur.


    bu firmanın uygulamaları için söylenebilecek tek kelime ise "YAZIK"


    mustafa bey, bence hiç bir kusurunuz yok. tam tersine bu konuda bizleri olabilecek en iyi şekilde bilinçlendirdiğiniz kanısındayım. kendi adıma teşekkürü borç bilirim.




    yerli malı bir ürünü alıp gönül rahatlığıyla kullanabileceğimiz günleri görmek dileği ile..

    • Official Post

    Benim bildiğim elinde bu bahsettiğimiz 1.Nesil Webley Patriot lardan kalmadı,tamamı satıldı ama dün kendisi beni aradı 3 ayrı Bayide eski stok bulmuş tamamı 15 adet ve 300 YTL talep etmişler,Veli beyde bana sordu alayımmı satılırmı diye,bende imkanın varsa al dedim,çünkü artık bu serinin devamı yok,bunlarda bittikden sonra bu seri koleksiyonluk olarak kalacak,ve 2 nesil alınmasındansa başka bir silah almak çok daha yerinde olur,çünkü 2.Nesil Patriotlar gerçekten 10.sınıf kalite.

  • Benim tüfelerle fazla bir bilgim yok inanın ben sadece forumdaki eleştrilerinize bakıp bu tüfeği almak istiyorum.Pazartesi veli beyle irtibata geçip elinde varsa alıcam.Yanlız bir şey sormak istiyorum bu tüfek başlangıç seviyesi için uygunmudur sizce?Saygılar.

    • Official Post

    Benim tüfelerle fazla bir bilgim yok inanın ben sadece forumdaki eleştrilerinize bakıp bu tüfeği almak istiyorum.Pazartesi veli beyle irtibata geçip elinde varsa alıcam.Yanlız bir şey sormak istiyorum bu tüfek başlangıç seviyesi için uygunmudur sizce?Saygılar.

    Bu Webley Patriot 1.Nesil silah şayet ithal ediliyor olsaydı,900 ile 1000 YTL gibi bir fiyata sahip olacaktık ve o zaman ben size bu silahı almanızı tavsiye etmeyecektim başlangıç seviyesi olarak, ilerde bu silaha geçiş yapacaktınız.Ama bu silah şimdi Ülkemizde üretilmeye başlanıldı ve hem başlangıç hem ileri seviye kullanıcılar için fiyat performansı en iyi marka ve model dersem abartmamış olurum.

  • herşeyin bir başlangıç ürkekliği oluyor elbet. ancak forumdaki değerlendirmeler ve anlatımları incelerseniz, kısa sürede gerekli donanıma erişeceğinizden şüphem yok. yalnız başlangıç seviyesinden kastınız ev içinde atış yapmak değildir umarım.


    yeni kullandığınız her şey gibi, yeni bir tüfekte belli bir alışma süresi isteyecektir. önemli olan sizin tüfekten beklentiniz ve tüfeğin bunları karşılayabilmesidir. webley patriot güçlüdür, alışıldığı zaman gayet uzun mesafelere isabetli atışlar yapılabilir.

  • valla bu tüfeğin gücüne göre bir dampa ayak kullanmanız gerekecek. 3-9x40 bir dürbün olabilir.

  • pahalı olmasına pahalı, ancak dürbünü tek parça ayağa göre, çok daha uzun bir süre koruyabilecektir. bir başka deyişle: ya gidip ucuzundan bir dürbün ve tek parça ayak alıp, dürbününüz dağıldığında yine ucuzundan bir dürdün daha alacaksınız; ya da dampa alıp en az iki-üç dürbünlük süreyi (aslında çok daha uzun olacaktır) tek dürbünle geçeceksiniz. tamamen duygusal bir tercih :) üstadların tavsiyelerine baktığımda, ben olsam, webley patriot üstüne iyi bir dürbün ve dampa ayak alırdım. sonuçta patriot un tek alternatifi 350mag olabilir ki, zaten aradaki fiyat farkı dürbün + dampanın maliyeti kadar.

    • Official Post

    Bana göre 350 magnumun 1.Nesil Patriota hiç bir üstünlüğü yok,aksine Patriot her zaman 350 magnumdan daha hızlı,tetiği daha üstün,kundağı ceviz,vs..

    • Official Post

    Yanlıız mustafa bey tüfekle birlikte Tasko 3-9*56E tüfek dürbünü alayım mı,nasıl tavsiye edermisiniz?Saygılar.

    Dampa ayak kullanmayacaksan,56mm mercek çok büyük yani dürbün ağır,çok çabuk dağılır,bunun yerine 3-9x36 yada 40 gibi bir dürbün tercih et.

  • Bana göre 350 magnumun 1.Nesil Patriota hiç bir üstünlüğü yok,aksine Patriot her zaman 350 magnumdan daha hızlı,tetiği daha üstün,kundağı ceviz,vs..

    ellerinden öpmüşem mustafa abi.

  • Bugün veli beyle bir konuşmamız oldu ve Webley Patriot 5.5 mm havalı tüfek(1. Nesil ) veTasko 3-9*40E tüfek dürbünü aildım.Elinde 7 adet stokta varmış.Umarım yarın elime geçer.Şimdi ustalardan tavsiye ve öneriler bekliyorum,tüfeği ilk aldığım zaman ne yapmam lazım?Saygılar.