5.5mm de fiyat*kalite*uzun ömür*güç hangisi bir arada?

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • evvelki gün geceye kadar mustafa serdar abimizin başını ağrııttım webley patriottan son sn de geri döndüm.oda ayrı bir muhabbet. :) iyiki almamışım basit bir bahanesi de oldu ..webley muhabbetide son konudan dolayı kafamda bitti.


    güçlü olan silahlar aşağı yukarı belli .ama birde bunun taşıması kurarken ve atarkenki zevki, ve hedefin imhası ,en önemlisi uzun süre performansından bir şey kaybetmemesi,mekanizmanın değişik olması vs. unsurlar gözönüne alındığında hangisi ön plana çıkıyor?


    diana 350 magnum çok kaba benim gördüğüm. gamo hunter 1250 gereğinden pahalı gibi.


    benim aklıma takılan hw90 oldu.yay olmaması muhabbeti ve yıpranmama durumu gibi. yaylıdan daha kötü keşke yaylı olsaydı diyen varmı? birde alttan kurma modeli ayrı bir ağırlık söz konusu olmuyormu? herkes genelde hw 97 diyor. hw 90 ,hw77,hw97 5.5 mm de karşılaştırılsa hangisi daha pratik ve güçlü? fiyatları aynı. mustafa abi özellikle hw 90 nın hw 97 den lerden 5.5 mm olarak üstünlükleri varsa anlatırmısınız kısaca.hw 90 içindeki gas pistonu yaydan daha mı iyi? ömrü vs..


    uzun süre kullanan arkadaşlar olarak yoksa bırak bunları pcp mi al diyeceksiniz?

    FX Gladiator
    FX GLAD.........
    egeteam.png

    • Official Post

    Tek cümle ;


    Bu tarifinizden yola çıkarsak Pistonlu silah da tercih edilecek silahlar 5,5mm demişin,Diana 350 magnum - Diana Mod52 - Diana Mod54 Diana 460 Magnum - HW80 - HW90 ve bu silahlar yaklaşık 1000 YTL altı üstü,hâl böyle olunca tabiki az biraz daha katkı ile PCP alırsın,Mod54 benim favori pistonlu silahım,fiyatı 1150 YTL ve FX T12 PCP ise 1350 YTL karar senin.

  • hw 90 nın yaylı olmaması dikkatimi çekti.galiba bu silah sizde de var. memnun değilmisiniz ? güç yönünden ? diyelim 10 sene kullandık . yada 10 000 atış yapıldı. sonuçta diana mod 54 sağ kalırmı ?


    mod 54 kurması sanki zahmetli gibi.yan kol çek,pellet koy,mandal çevir,emniyet aç . :) hw 90 gücünden birşey kaybetmeden devam edermi?

    FX Gladiator
    FX GLAD.........
    egeteam.png

    • Official Post

    Dayanıklılık konusunda her zaman sabit namlulu silahlar kırma namlululardan üstündür ve Diana Mod54 de üstün alman kalitesine sahip bir silah,aksine çok zevkli bir silah,pistonlu silahlar içinde bipod takma konusunda en problemsiz silah,ekstra emniyet sistemi sayesinde HW77 - 97k lar da olası sistem boşalıp parmak koparma tehlikesini ortadan kaldıran emniyet sistemi ve kayar geri tepmesiz kızaklı silah olması bu silahı ne kadar güçlendirirsen güçlendir isabetlilikte milim taviz vermemesi,Diana Mod54 ü Pistonlu silahlar içinde Havalı Kralı lakabını almasını sağlamıştır (Airking)


    Bunun dışında şimdi bir anket açtım bir bak,


    FX Typhoon .22" (5,5mm) ANKET

  • sayın Tuka(özür dilerim isminizi belirtmediğiniz için )sizin bahsettiğiniz, Mustafa beyinde söylediği gibi bir FX PCP istediklerinizi ancak bu verir.öyle bir tüfekten bahsediyoruzki ben nisan ayını beklerken her gün resimlerine bakıyorum hayeller kuruyorum .bilmem ifade edebildimmi.sevgiler saygılar.

    :love:(Ahh.Bir karar verebilsem !)
    egeteam.png