AT44 incelemesi "Emporto Hatsanı Parçaladı"

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Konuyu okudum ama yararlımı oldu zararlımı oldu anlayamadım ben at44-10 yeni aldım tüpün üstünde bahsedilen delikten üzerinde var ama yinede at44 e karşı bir soğukluk çöktü içime türk malı yurdum malı beni öldürürmü yoksa ithal bir pcp mi alsam bende yüksek basın denedim şanslıymışım 190 barı geçmemek lazımmış ve tüfekten memnunun daha sonra bir arıza açmassa mükemmel atışları var ve çok güçlü namlusu LW bile deyil hayırlısı belki bir airarms veya FX bizede nasip olur 8)

  • bu tüp patlamalarından ölen yaralanan sakat kalan kim var at44 kaçtane satılmış , kaç kişi sakatlanmış meraklandım doğrusu , hiç patlayan tüp oldumu , satılan silahla patlayan tüplerin kıyaslaması istatistiği bişeyi olmalı değilmi ben şimdi ambole olmuş olayları izlemeye çözmeye çalışıyorum :( , bi güney koreli bi ingiliz , bi isveçli , bi amerikalı yada bi alman kadar değerimiz yokmu kendi memleketimizde , bi güney kore havalı silahı kaç kişiye zarar vermiş , bi isviçre firması , bi alman ve amarikan firması kaç kişiye ha burda şunu söylemeliyim , bu silahın patlaması çatlamasıda değil , amerikalı çocuklar yaşıtlarını havalı silahlarla vuruyo dinlediğim duyduğum haberler var , almanyada belli bi gücün üstündeki silahlar yasak ama HW silahlar bizim memlekette çok revaçta :) anlayamıyorum bizim üreticimizi destekleyip , yaptıklarına bi şekilde katkıda bulunmak varken ha eğer bizden bi katkı istemiyosa kime mal satarsa onun sorunu ama bize bi değer veripte danışıyosa ve bizde gülümseyip senin yaptığın işten hayır gelmez diyosak hata bizde :(...

    Walter Talon Magnum 5,5 cal Envantere yeni katıldı 3-9 x 50 mm dürbünü var(ince ayarla efsanevi bir makine)[/color]
    Zoraki hp01 ultra (diyecek söz bulunmaz , hedef nerde pellet orda , yaşayan efsane , emekli olmaması dileğiyle :))
    Birde şimdi Hatsan BT 65 var çok kuvvetli , düşman başına... vurduğu yerden ses çıkar...

  • Size yeni bir haber daha, Hatsan at44 lerde yeni tüp dizayn etmiş, bu yeni tüplerde dıştaki benim uyardığım tornalama olan inceltme daha hafif belli belirsiz ve asıl radikal düzeltme tüp ön ve arka vidalama sızdırmazlık kısımlarında yapılmş, HW100 deki sistem benimsenmiş, bu sistem son derece sağlıklıdır,


    Bana sorarsanız, aklınız varsa bu mevcut tüplere 180 bardan fazla basmayın, hatta kullanmayın bu silahları ve topluca tüp değişimi talep edin, tabi son ürettikleri yeni dizayn çten O Ringli model ile.


    Bu habere sevinmedim desem yalan olur, çünkü bir şeyleri kabul edip geçte olsa hareket ediyorlar, bir delikanlılıkta yapıp talep eden olsun etmeyen olsun haberi olmayan olsun, bayilerde satılmamış eski ürünler olsun tüm eski tüpleri değiştirsinler, mevcut tüplerin içleri içler acısı halde, kimseninki birbirini tutmuyor.


    adminim ben yeni aldım at44w-10 (06,01,2011)...hava tüpü bahsettiğiniz gibi yeni versiyondur o halde yanılıyor muyum ? cünkü bazı arkadaslar cesaret etse de, içindeki basınç gercekten tehlikeli yaralanmalara neden olabilecek kadar güçlü. bu konuda aydınlatırsanız sevinirim. bir de "o ring" denen seyler tam olarak tüfegin neresinde, neye yarıyor bilmiyorum. bikaç tane plastik civata gibi seyler var sanırım onlar ama nedir bilmiyorum zira ilk pcp tüfegim.. şimdiden teşekkrler yardım için..:)

    ;tufey# MOD 125 (5,5) ;tufey#


    ;tufey# AT44W-10 (5,5) ;tufey#

  • Siz 250 bar'ı test ettiniz bir şey olmadı, tebrik ederim şanslı olduğunuz için, forumlarda anlatamadığımız şey hatsanın üretimlerinde bir standardın olmaması, "ben 250 bar bastım bir şey olmadı" şeklinde yazanların mesajları bundan sonra silinecek, bir çok yeni üyelerimiz var, daha dün silahına bir arkadaşımız oksijen bastı, kötü örnek olmamız halinde ve olası bir kaza sonucu bir daha Türkiye'de pcp silahların fotoğraflarını görürsünüz, bu güne kadar böyle bir kazanın olmamış olması olmayacağı anlamına gelmiyor, geçtiğimiz haftalarda bir hatsan at44 tüpünün içi ciddi korozyonla delik delik olduğu gözlendi, bir başkasında tüpün içinde honlama hataları derin çizikler vs..


    Ne zaman bu uyarılarda bulunsam yanlış anlaşılıyorum, amacım kimseye bir zarar gelmemesidir,



    +1

    :wel:co:m
    ARANIYOR!
    Webley raider single aranıyor ! Pompası dürbünü full+ full olması tercihimdir


    karadenizteam.png