AT44 incelemesi "Emporto Hatsanı Parçaladı"

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Arkadaşlar öncelikle Emporto Hatsan üstünde biraz oynamayla .22 cal 16 grain de 1045 fps yi gördü, arkasından hızını alamayıp Hatsan at44wx-10 u dağıtıp bütün o ringleri Loctite 8104 gresle çok hafif yağlayarak yenileme yoluna gitti.


    İyide yapmış transfer deliği o ringi parçalanmış. ;şrofls;. Yarınki buluşmaya hazırlıklar tamamlanıyor.Kıyafet için kusura bakmayın ev hali.:)


    airgunturk.com/attachment/3693/airgunturk.com/attachment/3694/airgunturk.com/attachment/3695/airgunturk.com/attachment/3696/

    FX Revolution PCP 5.5 cal +Nikko Stirling TARGET MASTER 10X50-60 MD


    BUREO 30,06 + REDFİELD 3*9-ELİPTİC35


    ankarateam.png

    • Official Post

    Kim tutar seni Emre, ;d; tebrik ederim iyi cesaret işi, aman silaha 180 bar'ı geçmeyin.


    Sökmüşken tüp konusunda Termopl İlker bey ilede PM le bir görüşsen.

  • Ben 250 bar testi yaptım bişey olmadı ;dance;


    denizaltılar 1 kere batar, uçaklar 1 kere düşer, daha önce defalarca denizin dibine dalmış veya sefer yapmış olsalarda :whistling:

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png

    • Official Post

    Siz 250 bar'ı test ettiniz bir şey olmadı, tebrik ederim şanslı olduğunuz için, forumlarda anlatamadığımız şey hatsanın üretimlerinde bir standardın olmaması, "ben 250 bar bastım bir şey olmadı" şeklinde yazanların mesajları bundan sonra silinecek, bir çok yeni üyelerimiz var, daha dün silahına bir arkadaşımız oksijen bastı, kötü örnek olmamız halinde ve olası bir kaza sonucu bir daha Türkiye'de pcp silahların fotoğraflarını görürsünüz, bu güne kadar böyle bir kazanın olmamış olması olmayacağı anlamına gelmiyor, geçtiğimiz haftalarda bir hatsan at44 tüpünün içi ciddi korozyonla delik delik olduğu gözlendi, bir başkasında tüpün içinde honlama hataları derin çizikler vs..


    Ne zaman bu uyarılarda bulunsam yanlış anlaşılıyorum, amacım kimseye bir zarar gelmemesidir,

  • ben şu testi yaptım bişey olmadı demekle diğer kullanıcılara silaha kefilim demek mi istiyorsunuz ?

    • Official Post

    Size yeni bir haber daha, Hatsan at44 lerde yeni tüp dizayn etmiş, bu yeni tüplerde dıştaki benim uyardığım tornalama olan inceltme daha hafif belli belirsiz ve asıl radikal düzeltme tüp ön ve arka vidalama sızdırmazlık kısımlarında yapılmş, HW100 deki sistem benimsenmiş, bu sistem son derece sağlıklıdır,


    Bana sorarsanız, aklınız varsa bu mevcut tüplere 180 bardan fazla basmayın, hatta kullanmayın bu silahları ve topluca tüp değişimi talep edin, tabi son ürettikleri yeni dizayn çten O Ringli model ile.


    Bu habere sevinmedim desem yalan olur, çünkü bir şeyleri kabul edip geçte olsa hareket ediyorlar, bir delikanlılıkta yapıp talep eden olsun etmeyen olsun haberi olmayan olsun, bayilerde satılmamış eski ürünler olsun tüm eski tüpleri değiştirsinler, mevcut tüplerin içleri içler acısı halde, kimseninki birbirini tutmuyor.

    • Official Post

    abi ben 220 basıyorum maksimum 220 diyor siz nedersiniz ?


    Kadir at44 ten bahsediyoruz, senin silahının ön tüp 220 arka tüp 250 bar kullanım basıncı var, ve dünyaca ünlü Luxfer

  • hatsandan bir yetkilinin açıklama yapmasını bekliyorum.
    hangi forum olduğu farketmez.
    en azından biraz müşteriden güven toplarlar

    • Official Post

    AT44, linux gibi.Zamanla herkesin katkıları ile çok yenilikler olacak ve en mükemmel Türk PCP ortaya çıkacak.


    Linux ün öldürme olasılığı yok.

  • Ben 250 bar testi yaptım bişey olmadı ;dance;


    dostum az atış yap az pompalarsın,hatırladığım kadarı ile kullanma kitapçığında 190 bar yada 200 bar yazıyordu,gerek yok böyle test yapmana, 2 bar hava basılı bir oto lastiği gümlüyor ortalık ayağı kalkıyor kaldıki 250 bar,

  • Yanlız tüpler söylenildiği kadar kötüyse hatsanda yeni ve güvenli tüpleri ürettiyse değişimi tabiki talep ederiz ..

    • Official Post

    Yanlız tüpler söylenildiği kadar kötüyse hatsanda yeni ve güvenli tüpleri ürettiyse değişimi tabiki talep ederiz ..


    Tabiki değiştririz ne demek ? kimse seni zorlamıyor değiştir diye zaten, ama arkanda aileni ağlatmak istiyorsan bu testlere devam et, biz bunca bilgimizle korkarak hava basıyoruz silahlarımıza.

  • Tabiki değiştririz ne demek ? kimse seni zorlamıyor değiştir diye zaten, ama arkanda aileni ağlatmak istiyorsan bu testlere devam et, biz bunca bilgimizle korkarak hava basıyoruz silahlarımıza.


    Doğru söylüyorsun yanlış olduğunu bende biliyorum atışa giderken yanımda hava olmadığı için 235-240 civarı bastım fazla atışa ihtiyacım olduğu için..