Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • ben frog yalçin abıyle yuzyuze goruşen bırı olarak yalçın abı kolay kolay kımseyı kıracak bırı değil ama bu tüp polımığıde cok uzadı yalçın abı en başındakı uyarıları dıkkate alıp gayet kıbar cevaplar verdi ama sonradan bu tup olayı alay konusuna döndü bence uzatmaya gerek yok adam ıster 170 basar ıster 270 basar basarken bızler yanında olucazmı olmucaz ben bana gelecek tepkılerıde bılıyorum işte bu işe yenı başlıyanlar yanlış yonlendırılılecek diye bu işi araştıran kışıde kaç basılır dıye bu kadar tepkı sonunda anlar kımseyı kırmak değildı amacım sadece olayın uzaması mesajların alaycı ve kırıcı olmaya başlaması üzerıne bende içimden gecenlerı yazdım

    Evanix Blizzard
    Air arms s410 extra fac .22cal bolt action__NikkoStirling-(8.32x60)

    • Official Post

    Ben aytapfa nın mesajında alaycılık göremedim, nitekim burası açık bir platform, burada mesaj yazan baştan gelecek yanıtları kabullenmiş demektir, tabiki uzatılmasının gereği yok, zatem mevzuu olgunlaşacağı kadar olgunlaştı, kısa süre sonra Frog arkadaşımında yazdığı hatalı bilgiler dahil konu içindeki gereksiz mesajlar Moderatör arkadaşlar tarafından silinecektir.

  • Burda insanlar birbirlerine yardımcı olmaya çalışırken bazı arkadaşlar alınıyorlar yada ağırlarına gidiyor. Bunu fazla uzatmayacağım ama Allah yardımcınız olsun demeden de duramayacağım...

    marmarateam.png


    Evanix Blizzard Bolt Action Thumbhole .22 -FTX-F1 10-40x50 (Regule;kovboys; )


    Hw 97k .22 - Bushnell 4-12X40 :thumbup:


    Zoraki Hp01 ultra .22 - Barska Electro Sıght 4x21 AO g;$i

  • mustafa bey ben aytapta için demedım aytaptada ıyı bır arkadaşımdır yanı ben öyle görüyorum ben butun verılen cevapların ortalaması olarak konuştum

    Evanix Blizzard
    Air arms s410 extra fac .22cal bolt action__NikkoStirling-(8.32x60)

  • Gerçekten cok uzatan arkadaşlar var. mesala bu günkü birtanesini hatırlatayım. moderatör arkadaşlar silmişler de konu rahat etmiş tüfeğini satmak isteyen bir arkadaşımızın konusuda av lakırdısıyla karıştırılmış ana fikrini yitirmişdi. gereksiz uzatmalar yapmayalım hatalıysa hatalı diyelim, hatasını bilen biri anlatsın, anlatalım sonra hem fikir olan +1 desin onaylasın gereksiz lakırdılarla ufak, büyük, değerli, değersiz artık herneyse arkadaşlarımızı kırmayalım ve herhangi bir konuya fikrini yazmasından yada korkarak yazmasına yada sormayıp cahil olarak yaşamasına engel olalım bende ilk zamanlar benle dalga geçerler aman bırak sormayayım dediğim bir çok konu oldu. ve yaşayarak öğrendim ve hala öğreniyorum ve inanın çok zarar ediyorum bu gibi durumların olmaması için lütfen diyorum. saygılar sunuyorum.

  • Merhaba Rainmax..


    Öncelikle tüfeğiniz hayırlı olsun.Bende Evanix almayı düşünüyorum.Merak ettiğim konu tam dolu tüp ile kaç stabil atış yapıyor?Birde gücünü fx lerle karşılaştırabilir misiniz?


    Saygılar.

    FX T12 Gamo 6-24X50 Dürbün


    karadenizteam.png

  • Benim bir kamyoncu arkadaşım var kamyonun lastiğine hava basarken tahminim 50psi basıyolarmış galiba sonuçda bunuda 6 barlık bir kompresor basıyor lastiğin içindeki hava da bu sebeble 6 bardan fazla ne kadar sıkarsan sık olamaz ama bu lastik hava basma esnasında tellerinden biri kopukmuş ve bunu bilmiyormuş patladı ve bu arkadaşımızı oldugu yerden kaldırım 4 mt mesafeye duvara vurmuş ve belini incitmiş 200 barı siz hesap edin artık incitirmi yoksa incinecek bir yer bırakırmı. bu arada tüfeğin hayırlı olsun.


    Bence bu hikaye eğer doğru ise arkadaşınız hemen Hacc'a gitsin ve dünya işlerinden de elini eteğini çeksin... Kamyon lastiği bu yahu, kamyonun kendisinden tehlikeli Allah korusun... Sadece incittiyse arkadaşınız da en az benim kadar şanslıymış...


    Sevgiler,

    This is AnkaraTeam, you know...


    WR LW 10 w VO 6-24X50 Mil-Dot
    C NS 4,5 w O RD
    STEYR AUG A1 modified by B.A.S.A.R
    Mod 99 w GM 4-16x50 AO on YD


    Ankara / B(Rh)+"Gezcik, Gözcük, Arpa!.."


    ankarateam.png


    "Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote."

  • Merhaba Rainmax..


    Öncelikle tüfeğiniz hayırlı olsun.Bende Evanix almayı düşünüyorum.Merak ettiğim konu tam dolu tüp ile kaç stabil atış yapıyor?Birde gücünü fx lerle karşılaştırabilir misiniz?


    Saygılar.

    sn.termopl e basvurur 200tl ye regulator taktirirsaniz, 16grain paletle 1000fps lerde en az 40 stabil atis yapabilirsiniz evanix ile.

  • tüfeğiniz hayırlı olsun.verilmiş sadakanız varmış.

    FX Typhoon T12 & GAMO 6-24X50 AO
    ARMTAC RS-X2 ;tufey#