hw 90 bakım ve yağlaması

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • hw 90 model havalı tufek bakımı ve yağlaması nasıl olmalı ? yağlamak için yay yok piston bakımı nasıl olmalı ? yağlaması gerekli yerleri nereleridir ? tesekkurler.

    • Official Post

    hw 90 model havalı tufek bakımı ve yağlaması nasıl olmalı ? yağlamak için yay yok piston bakımı nasıl olmalı ? yağlaması gerekli yerleri nereleridir ? tesekkurler.


    Uğur canın söküp dağıtmakmı istiyor ;kihhik,


    Bu silaha ait manometre, pompa ve dolum hortumun yoksa silahı hiç sökmeyi deneme, gizli vidaları vs.. var silaha zarar verirsin ve ayrıca havasını boşaltmadan sakın sökmeyi deneme kazaya kurban gidersin ama dolum sistemin varsa hemen sökmeye başlayabilirsin, yaylılarda olduğu gibi özel aparat ve güç gösterilerine ihtiyacın yok,


    Bunların dışında genel bakım dersen tetiğe ince dikiş makinası yağı damlat aynı yağ emdirlmiş penye kumaşlada silahın metal aksamlarını sil,

  • tesekkurler.
    tufeği sokmeye niyetim yok zaten sokersem toparlayamam. :)
    benimkisi sadece uzun sure kullanmak için yağlaması nasıl olmalı o konuda meraklıyım.
    namluyu kırınca hava bosaltma deliği var. oradan yağ damlatmak gerekir mi. kullanma kulavuzunu okudum ama anlamadım :)


    bilgi için tesekurler.

    • Official Post

    Transfer portunu kastediyorsun, sakın böyle bir şey yapma silahı mahfedersin,

  • tamam yapmam. kesinlikle. ilginiz için tesekkur ederim. şimdiye kadar kullandığım en guçlu tufek. 4.5 mm . gucunu kaybetmeini istemem. :)