magnum 460 tüfeğime uygun dürbün hangisi

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
    • Resmi Gönderi

    Ülkü bey bir tane aldı ve yakından inceledik, bu silah 300 USD lik CO2 den devşirilmiş bir pcp silah ve namlu ortanın altı bir kalite, zaten Ülkü bey'de namlusunu değiştirmekle başlayıp silahın bir çok yerini değiştirmek durumunda kaldı, bu silaha onca parayı vermeden önce yurt dışında bu silahların kaça satıldığına bakın ve yurt içinde fiyatı abartılmadan satılan marka modeller hangileri ise onlara yönelin, yani yurt dışı fiyatının 2 katı fiyata olan marka modeli satın almayın.

  • siz öyle diyorsanız ben fx t-12 modeline yöneliyorum o zaman.yutagundan alışveriş sepetime ekledim kısa bir araştırmadan sonra kısmetse alacağım.yutagundan bu silah için dampa hediyesi yok galiba.dürbün olarak gamo 6-24x50 düşünüyorum bu konudaki fikriniz nedir.hızlı dolum adaptörü nedir.sadece pompa alsam yeterli olurmu.sizi yoruyorum ama bilgilerinizden yararlanmak istiyorum.teşekkürler...

    FX Typhoon T12 & GAMO 6-24X50 AO
    ARMTAC RS-X2 ;tufey#

  • bide bu silahın kısa filmi falan yokmu izleyebileceğimiz bir film.nasıl doldurulur nasıl atış yapılır vs...vs...

    FX Typhoon T12 & GAMO 6-24X50 AO
    ARMTAC RS-X2 ;tufey#

  • PCP FX VİDEOLARI

    Pcp ler tepmez bu yüzden dampaya gerek yok pompayla 5 dakkada doluyor heralde 65 kg ve üstü olmak gerekiyor pompa için bence gayet kullanışlı.

    • Resmi Gönderi

    Zaten silahın yanında Türkçe kulanım kılavuzu mevcut, ayrıca bu silahı almanız halinde forumda FX FAN gurubuna kaydınız yapılacak ve doğrudan FX kullanıcılarından da yardım alabileceksiniz,
    6-24x50 Gamo dürbün gayet yeterli, pompa maalesef stoklarımızda yok ve dolum aparatı scuba tüp ile kullanabilirsiniz,

    FXairguns T12 Ayrıntıları

  • ewet bu tüfekte karar kıldım.bana silah dürbün ayağı gama dürbün pompa ve skuba dan başla birşeye gerek yok sanırım.bana bir fiyat çıkarabilirmisiniz bunlar için pompa skuba ve dürbün ayakları konusuda ne alacağımı bilmiyorumve o bilgiye sahip değilim siz uygun birşey çıkarırmısınız...

    FX Typhoon T12 & GAMO 6-24X50 AO
    ARMTAC RS-X2 ;tufey#

  • 2 liste yapabiliriz.Birde skuba değil scuba dır.Veya dalış tüpü.

    1.t12:1780 tl
    2.gamo dürbün 370 tl
    3.pompa 470 tl diyebiliriz.Formda 2.elde 150-300 lira arasında da bulabilirsin.

    Pompa alırsan scuba tüpüne ihtiyacın yoktur.Scuba tüpü kullanman için scuba tüpünüde doldurtacak 200 barlık kompresör bulman lazım aynı zamanda dolum aparatı.Ayrıca dürbünü aldığında beraber kutusunun içinde ayak geliyordu yanlış hatırlamıyorsa.

    1.t12 1780 tl
    2.gamo dürbün 370 tl
    3.scuba tüpünü 12 litrelik 250 tl desek
    4.dolum aparatı 234 tl
    5.+ tahmini 3000 atışta bir tüpü doldurtmak için para ödeme .(5-15 tl arasında olabilir)

  • Pompalamak için her 30 atışta bir harcanan kalorilerin maliyetini unutmuşsun ;şrofls;.

    FX :love: T12 + BSA 6-24 x 44 MD Side Focus
    AA :love: S410 XTRA (Mustafa Serdar tarafından modifiye edilmiştir ;d; ) + 8-40 x 50 MD Side Focus No Name

    "MUHTAÇ OLDUĞUN KUDRET DAMARLARINDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR"
    ankarateam.png

    AB RH (-)

  • haklısınız galiba ben biraz inceleyeyim sonra telefonla ulaşırım yutaguna

    FX Typhoon T12 & GAMO 6-24X50 AO
    ARMTAC RS-X2 ;tufey#

  • Pompalamak için her 30 atışta bir harcanan kalorilerin maliyetini unutmuşsun ;şrofls;.


    pardon abi ;kihhik,

    En iyisi imkanınız varsa inceleyip atış yapıp alın . En azından pişman olmazsınız keşke şunu alsaydım demezsiniz.
    Şimdiden hayırlı olsun.

  • malesef deneme imkanım yok.onun için forumu takip ediyorum anladığım kdarıyla hatsan ucuz ama kalite 0 bu silah 1 defa alınıyor gücüm yettiğince sizlerin tavsiyeleri doğrultusunda en ii silahı almak istiyorum.bu güne kadar pcp ler ile hiç ilgilenmemiştim ama mustafa abi pcp diyorsa vardır bi bildiği diyerek incelemelerime başladım tam olarak inceleyip güzel bir silah almak istiyorum :)

    FX Typhoon T12 & GAMO 6-24X50 AO
    ARMTAC RS-X2 ;tufey#

  • Kocaeli - İstanbul arası ne ki? Bir gün atlayın gidin FX'leri görün. Beğeneceğiniz muhakkak ama gene de bir görün, elinize alın, atış yapın aklınıza takılan birşey olmasın

    FX :love: T12 + BSA 6-24 x 44 MD Side Focus
    AA :love: S410 XTRA (Mustafa Serdar tarafından modifiye edilmiştir ;d; ) + 8-40 x 50 MD Side Focus No Name

    "MUHTAÇ OLDUĞUN KUDRET DAMARLARINDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR"
    ankarateam.png

    AB RH (-)

  • Sevgili faef piyasada ne kadar dandik pistonlu silah varsa kullandım daha sonra yaşlı kirpi polat abinin T12 ile birkaç şarjör atma imkanım oldu dolum molum dert olmaktan çıkıyor o andan sonra istersen t 12 ye direkt scuba tüpünü bağlaya da bilirsin, zannetmiyorum ki bu silahı beğenmeyenler olsun istersen bir de yaşlı kirpinin airarms s410 ile
    t12 kıyasını da bir oku kafandaki birçok soru işaretini silecektir masrafı fazla gelebilir ama bu masraf ilk yatırım için yapacağın masraftır. fazla göze batmaz

  • çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için sayenizde görüşlerim değişti bunca kişi fx t12 den bahsediyorsa vardır bi bildikleri.istanbula denemek için gelirim tabiki hiç sorun değil ama nasıl ve nerede deneyecem bu silahı bilemiyorum satıcılar denetmezler sanırım ???

    FX Typhoon T12 & GAMO 6-24X50 AO
    ARMTAC RS-X2 ;tufey#

  • merhaba ..
    Bende T12 var ve de memnunum iy iki almışım.
    Sana tavsiyem şu:Eğer pompayla uğraşamam scuba tüp alırım dersen Gladyatör al.Bu iki tüfekte son noktadır.
    Tabi 1000 ytl fazla ödeme yapma gücün varsa.Ben pompayı özellikle istedim spor yapmak için.Yani millet spor salonlarına gidiyo her akşam bende pompa yaparak ter atıyorum.
    Yok o kadar para veremem dersen t12 al scuba tüpe hiç gerek yok.Pompa yanında istediğin zaman basarsın havayı silahın atışa hazır olur.Yalnız moderatör, namlu tutucuda al muhakkak.

    saygılar.

    FX T12 Gamo 6-24X50 Dürbün

    karadenizteam.png

  • Yatagun da yani FX lerin distrübütöründe deneme de

    yapabilirsiniz.

    Selamlar

    Fx Revolution

    HW 97 k

    Diana mod 350

    HW 45

    Diana P5 magnum

  • pcp ler hakkında forumu detaylı olarak okudum anladığım kadarıyla pcp kullanmak son derece keyifli ama bi o kadarda riskli bakım gerektiren ve çok malzemesi olan bi silah türü.tüp olayından çekiniyorum biraz.ben çok atış yapan biriyim günde 200 kadar atış yapıyorum ve haftanın her günü bu devam ediyor şu sıralar.bu silaha tüp dayandıramam ben kafam karman çorman oldu.silahı alacaktım ama bu düşünce beni biraz beklemeye aldırdı.madem silah alamadım mevcut silahıma dampa ve gamo 6-24x50 dürbün aldım biraz daha düşünmeliyim veya gaza gelmeliyim sanırım...

    FX Typhoon T12 & GAMO 6-24X50 AO
    ARMTAC RS-X2 ;tufey#

  • Düzgün bakımları yapıldğında risk filan yok kimsenin başına ülkemizde tüp patlaması gelmedi .Pompa öyle abartıldığı gibi değil 5 dakkada tüfeği doldurabiliyorsunuz.Pcpler her bakımdan hem keyif hem istikar hemde güç bakımından katlarca daha üstündür .Ama illa yaylı illada yaylı derseniz bu aylarda yeni diana 470 magnumlar gelecek onlara bir bakın.

  • yani tüfei ve pompayı alsam bana yeremi diyorsunuz sadece bu kadarsa sorun değil 5 dakikada dolum olayı hoşuma gitti ama forumda kimse pomayı onaylamıyor çok zor ve uzun sürüyor diyorlar.sukuba olayınıda ben istemiyorum işin açıkçası.
    güç demişsiniz fx T-12 namlu çıkış hızı 930 fps ama diana magnum 460 namlu çıkış hızı 1150 fps nasıl daha fazla güçlü oluyor benim bilmediğim bişeymi var acaba yardım edermisiniz ?

    FX Typhoon T12 & GAMO 6-24X50 AO
    ARMTAC RS-X2 ;tufey#

  • Kim yazdı çok zor diye ağırlınız 65 kilo ve üzeri ise zorlanmzsınız bunuda belirtiyim tabi dolum süresi tüfeğin tüp hacmine göre değişir pompa kullanan arkadaşlar daha iyi yorum yapabilirler.
    1. 1150 fps hafif pellet + 4.5 mm
    2.Rodaj süresi dolduktan sonra 850 fps ile 5.5 (16 grain) mermiyi belki atar 460 magnum sahipleri daha iyi cevap verir.t12 yi pompayla kullanan kimse yokmu?
    3.Pcp tüfekler tepmediği için diana 460 magnumdan ister daha güçsüz olsun her halükarda daha isabetlidir.