HATSAN BENİ MAĞDUR ETTİ...

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Tüfeğin tetik parçası tamirden geldiğinde kutudan çıkmadı 2. defa hatsan servise gönderdim başka bir tetik takıp gönderdiler.

    Hatsan Mod99 LE 5.5 mm + Optima 3-12x44AOE

    Hatsan Mod 135 QE 5.5.mm + ?

    Hatsan Galatian 5.5 mm + ?

    Zoraki HP 01 Ultra 5.5mm + Stoeger 4x32
    Webley Patriot 1. nesil 5.5 mm + Tasko 3-9x40E

  • internette hatsan 44 tetik resimlerine ulaştım. sanki metal enjeksyonda zamaktan yapılmış (orn. aşağıda)

    https://www.pyramydair.com/blo…mobu-sniper-combo-part-6/

    https://www.airrifle.co.za/thr…atsan-AT44-trigger-tuning

    resimlerde kalıp itici pimler ve hareketli maçaların izleri açıkça görülmekte.

    eğer tahminim doğruysa (umarım doğru değil) buna lehimleme belki yapılır, lakin işlem sıkıntılı olduğu için piyasada herkes yapamaz.


    tabii silah servisten geldi ve böyle bir işleme ihtiyac kalmadı lakin farklı bir noktaya değinmek isterdim - (eğer tahminim doğruysa) dayanıklık (kırılma ve aşınma) açısından bu tür parçaları bu şekilde imal etmeleri fikrimce doğru değil.

  • gecmis olsun

    Hatsan optima 550 ;avci; agt

    Hatsan mod 135 QE vortex

    Swiss arms jericho 941

  • istanbul içi hatsan ürünleriyle ilgili sıkıntıları olanlara yardımcı olabilirim elimden geldiğince firmaya direk iletişim sağlarım faturalarınız elinizde olsun yeterli

  • Kargo ücretini Hatsan karşılayıp ürünün sıkıntısını gidermeli bence geçmiş olsun kardeşim . İnsanların Hatsan tercih etmesi sadece ve sadece vermiş oldukları servis garantisi bence

    ussr ıj 27 tektetik 72 namlu superpoze


    ispanyol lamber yarıotomatik


    Mod125


    Gamo bullwhisper


    Daisy powerline

  • Konu 2009 yılında açılmış. O zaman hatsanın nasıl bi firma olduğunu bilmiyorum ama hatsan son zamanlarda çok başarılı ve müşterisine değer veren bi firma bence. Ben yaylı tüfeğimi kendi hatam sonucu bozmuştum. Ona rağmen garantiye yolladığımda hiçbi ücret almadan tamir ettiler. Genel bakımını da yaptılar. Sadece kargo ücretini karşıladım. Hatta bildiğim kadarıyla ufak tefek tamirlerde tüfeğin garantisi yoksa bile ücret almıyolar.