Tüfeğimin markası ve modeli nedir yardımcı olurmusunuz ?

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhaba .


    Arkadaşlar 4-5 gün önce havalı tüfek aldım ama aldığım tüfeğin markası modeli nedir bilmiyorum biraz karambole geldi havalı tüfek olayınada yeni başladığım için fazla bilgim yok buralarda bu hobide pek yaygın değil işten anlayan yok forumuda ne yazıkki aldıktan sonra öğrendim gerçi aldığım adam bana Hatsan marka olduğunu söylemişti ama doğruluğu tartışılabilir pek güvenemedim üstelik Hatsan yazısı göremedim üzerinde sadece namlu üzerinde Optima yazıyor tüfeğimin resimlerini ekliyorum rica etsem markası modeli ve teknik özellikleri hakkında bana yardımcı olurmusunuz teknik özellikleri derken menzili etkili menzili vs. vs.


    Bu arada tüfeğim 4,5 mm dir.


    [Resim Engellendi: http://img20.imageshack.us/img20/6998/fotoraf0101.jpg]


    [Resim Engellendi: http://img339.imageshack.us/img339/7782/fotoraf0102.jpg]


    [Resim Engellendi: http://img217.imageshack.us/img217/8528/fotoraf0103.jpg]


    [Resim Engellendi: http://img339.imageshack.us/img339/3662/fotoraf0104.jpg]


    [Resim Engellendi: http://img190.imageshack.us/img190/1281/fotoraf0105h.jpg]


    [Resim Engellendi: http://img20.imageshack.us/img20/2728/fotoraf0106.jpg]


    [Resim Engellendi: http://img190.imageshack.us/img190/5088/fotoraf0107.jpg]

  • Rizede ikamet etmekteyim Rize/Merkez deki bir av bayii sinden aldım.


    Mod80 i araştırıyorum teşekkürler.

  • BISMARCK sende Rizede imişsin sonradan gördüm merkez deki Dilmaçlar Av Bayii sinden aldım.

  • Taş yagacak başımıza tüfegin üzerinde modeli yazmıyor mu???

  • BISMARCK sende Rizede imişsin sonradan gördüm merkez deki Dilmaçlar Av Bayii sinden aldım.


    Yaw Dilmaçları biliyorum ama orası satışlarını daha çok muhabbet kuşu, akvaryum ve balık işleri ile yürüten bir yer.Ancak bununla birlikte Rize'de sadece match saçma bile olsa GAMO satan tek yer :Bal:taC: Keşke ana satış konusu ateşli silah satışı olan yerlere bir göz atsaydın.Mesela Atatürk Caddesi'nde NT Kitabevi karşısında HANTALOĞLU Av Bayii pek çok model getirten bir firma.Rize'deki belkide ilk ve tek Webley Patriot 1. nesil tüfeği orada gördüm ben.

  • Pardon ama neden taş yağsın kafana hayırdır ?


    Model numarası gibi bir numara göremedim üzerinde ki belirttiğim gibi sadece namlu üzerinde Optima yazıyor forumu bayadır takip ediyor ve çoğu konuyu gözden geçiriyorum şayet herhangi bir model numarasına rastlasaydım zaten sizden yardım istememe gerek kalmazdı sanıyorum en azından marka/model konusunda.

  • Yaw Dilmaçları biliyorum ama orası satışlarını daha çok muhabbet kuşu, akvaryum ve balık işleri ile yürüten bir yer.Ancak bununla birlikte Rize'de sadece match saçma bile olsa GAMO satan tek yer :Bal:taC: Keşke ana satış konusu ateşli silah satışı olan yerlere bir göz atsaydın.Mesela Atatürk Caddesi'nde NT Kitabevi karşısında HANTALOĞLU Av Bayii pek çok model getirten bir firma.Rize'deki belkide ilk ve tek Webley Patriot 1. nesil tüfeği orada gördüm ben.


    Aslında ilk gittiğim yer hantal oğlu idi ordada aldığım tüfeğin aynısı vardı ama orayı işleten yada çalışan her kimse insan ilişkileri üzerinde bayağı bir çalışması gerekiyor enteresan bir konuşma şekli olan ve her soruya kinayeli alaycı bir şekilde cevap verme çabasında olan zaat-ı muhterem bir miktar canımı sıktığı için kendisinde 155 lira olan silahı Dilmaçlardan 165 liraya temin ettim ve artık sanıyorum Hantaloğlu na artık saçma almaya dahi gitmeyeceğim.Üstelik Hantaloğlundaki silahta sanki sorun vardı namluyu kırarken felaket bir sürtme sesi geliyordu ve çok zor kırılıyordu iki türlü içime sinmedi ve Dilmaçları tercih ettim.


    Ve sanıyorum sweethome arkadaşım doğru tahmin etmiş galiba tüfeğim Hatsan Mod 80.

  • Arkadaşlar forumda mod 80 diye arama yaptım ama bir bilgiye ulaşamadım arama motorundanda arama yaptığımda bu konu haricinde konu bulmuyor bana yardımcı olabilirmisiniz ?


    Mümkünse kızmadan sakin sakin .

  • silahın faturasına modeli-seri numarasını falan yazmamışlar mı? veya telefon açıp aldığınız yerden öğrenemiyor musunuz? fotoğraflarından tanıyan olursa da buraya yazacaktır.

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png

  • Faturaya baktım az önce ama faturada sadece "4,5 mm Optima Havalı Tüfek" yazıyor açıkçası tüfek üzerindede seri numarası göremedim ben kaç haneli bir numara oluyor bu ? Tekrar daha dikkatli gözden geçireceğim tüfeği.


    BISMARCK Güneysu değil Dağsu daki Karaali lerdenim (Merkeze bağlı) Rizede bu hobi ile başka ilgilenen varmı bildiğin ? Varsa toplandığınız falan oluyormu şayet böyle bir şey mümkün ise gelmek isterim bende.

  • Bu arada tüfeği aldığım yere alırken zaten sormuştum bunun markası nedir diye başka bir tane tüfek vardı onu göstererek bu Hatsan demişti senin aldığında sanıyorum Hatsan dır ama modeli nedir hiç bir bilgim yok demişti adamın havalı tüfeklerlede pek işi yok zaten çünkü bana istek üzerine 5 farklı model aldırmıştım 3 ü satıldı bunlar kalan ikisi ve bunlar satıldıktan sonra dahada almayacağım demişti.

  • Rize'de bir eleman ile bağlantı kurabildim.Arkadaş Fındıklı'da ama buluşmalara gelemiyor bir türlü iş durumu yüzünden.Diğer bir eleman da Rize'de Tarım İl Müdürlüğü'nde çalışıyor.Onunla yeni tanıştım.MSN'den konuşuyoruz daha çok.Bir de bizim enişte bey ve emektar hatsan torpedo 155 var ^^ Şartlar da uygun olursa neden bir buluşma yapmayalım ki.Mangallı balıklı her türlü yani.En uygun yer de Ticaret Borsası karşısındaki kapalı sahil şeridi.Pek kimse de olmuyor.

  • Öncelikle tüfeğiniz hayırlı olsun... Çok zevk alarak kullanırsınız umarım... Forumda "optima" şeklinde arattınız mı? Sanırım bazı bilgilere ulaşabilirsiniz...


    Sevgiler,

    This is AnkaraTeam, you know...


    WR LW 10 w VO 6-24X50 Mil-Dot
    C NS 4,5 w O RD
    STEYR AUG A1 modified by B.A.S.A.R
    Mod 99 w GM 4-16x50 AO on YD


    Ankara / B(Rh)+"Gezcik, Gözcük, Arpa!.."


    ankarateam.png


    "Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote."

  • benim Alfamax dada seri numarası yazmıyor. boşuna aramayın. Bencede tüfek mod 80.

    Gamo CF-X 4.5mm + 3-12x44 AOE optima ;box;x
    Kalem, fırça, mermer nedir birer oyuncak,
    Şaheserler süngülerle yazılır ancak!

    bursateam.png