mod95 sas red dot yardım

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Öncelikle herkeze selam ediyorum.Bilgisi bulunan arkadaşlara birşeyler sormak istiyorum.mod 95 sas alacağım yanında reddot hediyesi var fakat tepmeden dolayı sürekli ayar kaçarmı ,eğer kaçarsa ne yapmalıyım, tek parça ayak gibi bir aparat bu reddotlarada takılıyormu, yoksa başka sabitleyici durduruculardanmı almam gerekiyor. cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

    mod95 sas+optima red dot


    huğlu poze


    huğlu tek

  • bu tüfek stoeger x20 den fazla tepiyor malesef :rolleyes: yeni sistem in ne işe yaradığını ben çözemedim ;kihhik, beraberinde gelen reddotu taktım, 2ci mi 3 cü atışda kaymaya başladı, tutkal vardı tüpün içinde az birşey tam kurumamış,onu sürdüm 10 15 atış yaptım yine kaydı reddot,belki eski sistem dürbün kızağı olsa idi kayarmı diye düşündüm o zamanlar :him:s açıkcası tüfeğin tepmesine güvenemeyip reddot u heder etmeye kıyamadım,bu tüfekde büyük mercekli dürbün kullanacaksanız dampa ayak şart,yine kaliteli dürbün olup mercek çapı küçük olsa dahi dampa kullanın,