kral magnum alttan kurma 4.5 aldım ama??

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Peletlerdeki deformasyon bir şeye çarpmadan kaynaklanmamış öyle olsaydı uçlarında ezilme olurdu ama sivri bir halde duruyor. Bu deformasyon kesinlikle silah kaynaklı. Benim aklıma gelen ya pelet yükleme yerindeki hata ya da namlu ucunda şok varsa aşırı dar yapılmış pelet buradan geçerken sıvanıyor.

    AnkFilİst Team



    Daisy Powerline 856 ,177 + Gamo 4x20 TV
    Weihrauch Hw 97k ,177 + Walther 3-9x40
    AirArms S410 SL XTRA ,22 + 6-24x50




    Corvus Corax'tan başka kuş tanımam

  • sadece sıvansa iyi...eteklere baksana abi haşat olmuş.eğer denemeyi yapan arkadaş pelletin su dışında bir yere çarpmadığından eminse sorun murat abinin dediği gibi pellet yükleme yerindeki deliğin namluya tam hizalanmadığını gösteriyor.böyle olunca da pellet namluya ezilerek giriyor.bu hem isabete hem de pellet namluya tam oturmadığı için(yani pellet ile namlu arasında boşluk kaldığı için) güç kaybına sebep olur.

    Zoraki HP-01 4.5 mm
    Walther ppk .380
    ZVI Kevin .380

  • Sanki 5,5 pellet 4,5 namludan geçmeye zorlanmış gibi. 8|;şrofls;.

    Tartışmalar her zaman olacak. İnsanız sonuçta...

  • yorumlarınız için teşekkürler beze atamadan hemen kargoya verdim. ama suya 5 kez attım 5indede pelletler aynı şekilde cıktı buyuk bir problem var bencede 10 metreden a4 kagıdı vurulmuyor malesef hadı sorun bende ki hiç zannetmıyorum (okadar ölmedik daha)abim ve arkadaşıyla denedik sonuç yine inanılmazdı.fabrikayla konuştum sorundan bahsettim gerçekten çok şaşırdık yollayın tekrar kargoyla bize dediler.bende hemen yolladım.ama belirttim önceki modelden çok daha memnundum bu tur sacma haznelı ıstemedıgımı umarım öncekınden yollarlar. bu tür sorunlar bılmıyorum başına gelen varmı ama.bu işe yeni başlamama ve canımın oldukça sıkılmasına neden oldu.olmazsa artık başla hobilere yöneliyim neye el atsak kurutuyoruz... ;(

  • gerçekten servisi kralmış....benim x20 yi yollasam bana bi güzellik yapıp x50 yollarlarmı acaba :)


    Sence? :D:D:D


    Sevgiler,

    This is AnkaraTeam, you know...


    WR LW 10 w VO 6-24X50 Mil-Dot
    C NS 4,5 w O RD
    STEYR AUG A1 modified by B.A.S.A.R
    Mod 99 w GM 4-16x50 AO on YD


    Ankara / B(Rh)+"Gezcik, Gözcük, Arpa!.."


    ankarateam.png


    "Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote."

  • gerçekten servisi kralmış....benim x20 yi yollasam bana bi güzellik yapıp x50 yollarlarmı acaba :)

    Sen bana gönder tüfeği bakarız birşeyler :)

  • Bahsi geçen kral magnum 4,5mm tüfeğin eski serisinden burada bir arkadaşım almış.Dürbün almış,bana rica etti,takıp ayrlarmısın diye.


    Başladık dürbün ayarına.Hiç bu güne kadar havalı pistonlu tüfeklerde 10 pelletten fazlasını atmamıştım,hemde ince mehmet pellet.


    Bunda 1 kutu harcadım,yinede istediğim randımanı yakalayamadım.


    Acaba dedik dürbündenmi,olur ya dürbünün her atışta ayarı bozuluyordur,sonuçta optima,bushnel değil.


    Benim tüfektekini söküp buna taktık.Değişiklik yok.20metrede ancak çaytabağının altına toplayabildim.


    Ama benim taa 7-8yıl önce aldığım ve bolca pellet harcadığım hatsan 5,5mm ile ceviz vuruyorum,30mt den.



    yanlız şunu eklemek isterim,kral magnum 4,5mm nin etkisi mükemmel diyebilirim.Benim 5,5dan daha hızlı yolalıyor.


    bunun yanında kullandığımız pellet kaliteside büyük etki gösteriyor.Belkide pellet hatasıdır.Ama ne yazıkki elimde gamo yada diana olmadığı için kıyaslayamadım.

  • kesinlikle yeni gelen modelde saçma yuvasıyla namlu birbirini tutmadıgından kaynaklı bir hata vardı bende 10-15 pelletle 0ladım üfeği şimdilik gayet iyi performans sergiliyor.



    http://img268.imageshack.us/img268/1998/dsc03615k.jpg



    sıfırlamak için attıgımında fotografını çekip eklemek istedim bukadar atışta sıfırladım yaklaşık 10 12 metre gibi bir uzaklıktan dürbunsüz attım en son attıgım sıyah noktanın içinde ayakta destekli atış yapıldı.önceki tüfekte pelletler yan çarpıyordu bunda ise pelletin kafa izi direk çıkmış herhangibi sapma yamulma olmadıgının göstergesi olarak sayabilirim heralde...

  • İnce mehmetle ayar tutması biraz zor.

  • İnce mehmetle ayar tutması biraz zor.


    Bende ilk başlar örnek sacmayla dürbünü sıfırlamaya calışmışdım dedigin gibi sanki benle dalga geciyordu tüfek bi ara namludan tutup taşa carpasım geldi meger bütün iş pelletdeymiş yanında hediye gelen hatsan diablo pelletlerle denedim istedigim sonuçu aldım pellet kesinlikle çok ama çok önemli ..

    Hatsan AT44-10 TH LW .22 Stoeger x50 Synthetic combo 5.5 / Stoeger x20 Synthetic 4.5mm / Hatsan mod 99 limited edition 5.5 / hatsan mod 88 4.5mm / Dıana 460 magnum 5.5 /hatsan mod 135 5.5 /gamo cfx 5.5 / kıral safari 5.5 / hatsan mod 95 4.5 / hatsan mod 125 4.5-5.5 / kıral magnum 4.5 / kıral kanas 5.5 /jet 4.5 / sarsılmaz crom :thumbup: 4.5 /hatsan mod 45 4.5 /flaş 4.5