Bir öneride ben istesem (gerçi istemey başladım zaten)

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • sevgili arkadaşlar adım serkant istanbulda ikamet ediyorum. Özel bir firmada önmuhasebe işi ile uğraşıyorum. her masa başı meslek benim işimde aşırı derecede stresli. buda haliyle insanı geren ve rahatsız eden bir durum. Bir tanıdık vasıtasıyla gittiğim bir doktor sağolsun bana zevk aldığım ve hevesli olduğum brşeyle uğraşmamı söyledi. beraber düşündük ve bu hobiyle uğraşmaya karar verdim.ilk etapta bu hobiye giriş için 500 tl ayırdım. insan evli olunca eşinden sürekli oyuncağa okadar para verilirmi diye laf duyoyor ;kihhik, bu 500 tl ile sabit namlulu mümkünse sıfır yada hazırda 2.elde bulunan (çünkü eşim hazır tamam demişken aradan çıkarmak lazım yoksa misilleme yapabilir) bir silah önerebilirmisiniz. istediğim güçlü ve stabil bir silah olsun. ve namludan kırma olmicak sevemedim bu silahları bir türlü bütün tek namlu olmalı. bir arkadaş sağolsun bana GAMO CFX yada CF-30 önerdi başka bir arkadaş ise Hatsan torpedo 150 th sas önerdi. bende böyle aralarda kaldım benim için öneride bulunursanız çok sevinirim.

  • Sabit namluya neden ısınamadınız? Satılıklarda diana 350 magnum var dürbünüyle beraber 600 lira.Şiddetle almanızı öneririm.Stabil ve magnum sınıfı güçlü bir silah.Cfx ve cf-30 güçsüz,torpedo 150 stabil değil.Karar sizin.

  • ve namludan kırma olmicak sevemedim bu silahları bir türlü bütün tek namlu olmalı.


    Sabit namlu istiyor zaten. 350 magnumda sabit değil kırma namlu. Bir yanlış anlaşılma oldu sanırım.

    Tartışmalar her zaman olacak. İnsanız sonuçta...


  • Sabit namlu istiyor zaten. 350 magnumda sabit değil kırma namlu. Bir yanlış anlaşılma oldu sanırım.

    Sağolun öğrendiğim iyi oldu. :rolleyes:

  • Doktorunuzun tavsiyesi ile bu işe giriştiyseniz ve stres dağıtacaksanız Hatsandan uzak durun. diana 350 her ne kadar kırma namlu olsa da sorun çıkaracağını sanmam. Sabit namlu olarak seçenek çok 77-97k olabilir (kullanmak nasip olmadı ama, çok zevkli bir sila olduğu kesin), gücü biraz düşük olabilir. 30-40 m. yeterli dersen gamo cf-30, cfx olabilir, aynı şekilde 30-40 metre yeterli ise. Tek sorunu pompalama olan benimde yaklaşık 2 yıldır kullandığım crossman 2100 var. en ekonomik olanı da bu. Niye ekonomik dersen 100-150 tl ye bu silahı alıp, zevkine varıp daha sonra iyi bir yaylıya veya pcp ye geçebilirsin. Ama ben 1 defa alacağım dersen Diana 350-48-52 olabilir.

    FX T 12 + BSA 8-32X44+FX Pompa
    Remington Airmaster 77 + Tasko 3-9X32
    anadoluteam.png

  • Oyuncak almak istemiyorsanız 500 tl ye güzel iş görecek bir pompalı yivsiz av tüfeği edinebilirsiniz. Kimse oyuncak diyemez :) Balon tüfeği, boncuk mu atıyor bu diye de size takılamaz :Bal:taC:

    Weihrauch HW100T Falcon T35x56 Premier Target
    Weihrauch HW97KL Blue Laminate Maccari Hornet MKVI
    Weihrauch HW45 .177&.22 Maccari
    Zoraki HP-01 Ultra .177
    Heckler & Koch USP Compact Blue 9x19 Para Trijicon Nightsights
    Remington Spartan SPR220 12ga 22'' Double Trigger & Hammer Coachgun
    Bernardelli Compact 9x19 Para
    CZ 75B Semi Compact 9x19mm Para
    Hatsan 250XT Tac Boss (KJW Ruger MKIII)
    Gamo PR776

  • Oyuncak almak istemiyorsanız 500 tl ye güzel iş görecek bir pompalı yivsiz av tüfeği edinebilirsiniz. Kimse oyuncak diyemez :) Balon tüfeği, boncuk mu atıyor bu diye de size takılamaz :Bal:taC:


    Bende Huğlı 7+1 ve Huğlu 4+1 yarı otomatik av tüfeği var ama istediğim her an arabanın bagajından çıkarıp atış yapamadıkdan sonra ne işime yarar. 2 yıldır hayvan öldürmüyorum ve şişelere tek kurşundan başka mermi atmıyorum. İmzamdada belli oluyor. Her an her yerde atmak istiyorsanız ve nişancılığınızı geliştirmek istiyorsanız. Yaylı yada pcp alın

    Gerçek nişancılık 3-9 numara arası ateşli silah fişekleri ile canlı vurmak değil tek bilya veya pellet ile kibrit çöpü vurmaktır. 3-9 numara arası fişeklerle vurmak karambol tek bilya veya pellet ile vurmak hesap, kitap ve kabiliyet işidir.


    -STOEGER X20 AĞAÇ KUNDAKLI, GEZ ARPACIKLI, ORİJİNAL STOEGER X20 KOMBO DÜRBÜNLÜ
    -HUĞLU 5+1 YARI OTOMATİK
    -HUĞLU 7+1 YARI OTOMATİK


    PSN: ilkerEge_TR