Anlaşılan dürbünü ayarlamak için silahı sabitlemem ve ateş etmem gerekli . Fakat silah bayağı tepiyor ve doğru sonuç alamayacağımı düşünüyorum . Siz nasıl sabitliyorsunuz ?
Tüfeği nasıl sabitlerim ?
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
İki adet 5x10'luk kereste al, birbirinden 20 cm. uzaklıkta paralel olarak koy, tüfeği onlara çak, sabit durur
Sevgiler,
-
İki adet 5x10'luk kereste al, birbirinden 20 cm. uzaklıkta paralel olarak koy, tüfeği onlara çak, sabit durur
Sevgiler,
Teşekkürler
-
git hatsan dan 15 liraya bipot al
tüfeğin önüne bipot u tak arkasınada tişört ceket ne bulursan koy yükselt.hedefide ona göre ayarla ayarı yaparsın. -
Dürbünü ayarladım 9 metreden . Örneğin 20 metrede bi değişiklik olur mu ?
-
Muhtemelen üst vurur.
-
ideal sıfırlama kaç metrede olur 100metreye kadar atış için
-
İdeal sıfırlamanız Denizden yüksekliğiniz, hava sıcaklığı, nem ve tüfeğinizin gücüne, attığınız pelletin balistik katsayısına , ağırlığına ve dürbününüzün büyütme oranına göre değişir.
-
Bence ideal sıfırlama mesafesi yok. En güzeli 10 metreye dürbünü sıfırlayıp, atacağınız mesafeye göre yukarı aşağı klik ayarı yapmak olur. Hatta belli mesafeler için yaptığınız klik sayılarını bir yere yazarsanız, daha pratik olur.
-
İdeal sıfırlamanız Denizden yüksekliğiniz, hava sıcaklığı, nem ve tüfeğinizin gücüne, attığınız pelletin balistik katsayısına , ağırlığına ve dürbününüzün büyütme oranına göre değişir.
Hahahahaha... Murat adamı sorduğuna soracağına pişman edeceksin...
Sevgiler,
-
abi en iyisi biz dürbünü çıkaralım öyle kullanalım
-
o zaman kabaca gücü 1000 fps ye yakın tüfekler için 9 metre, daha düşükler için 15m diye genelleme yapalım. Arkadaşı ürkütmeyelim
-
heh abi bunu sormuştum saol
-
Teşekkürler herkese